Következő a helyzet.
Nagyon bejött, hogy nem több ezer ember közt kellett átvernünk magunkat.
Beszéltük is, hogy mekkora negatívum lenne ennek az eseménynek egy cikk pl a Totalcaron. Onnantól elözönlené a nép.
Tehát nem baj az, ha szűk körben tartjuk...
A Slovakiaring-es időpont.
11-én Pénteken lesz egy esti futam!! Ugyan csak egy órás, de azért van a pislákoló kadmium sárga fényszóróknak is egy hangulata.

Rögtön végigfutott az agyamon, hogy mi lenne, ha kimennénk Péntek délután, megnéznénk az esti futamot, utána irány valami helyi szállás (iszogatás, sztorizgatás, "kanbuli") Majd másnap kényelmesen kitámolyognánk a pályára, élveznénk a napot és este haza.
(Tudom, hogy erős azért a gondolatmenet

)
Néztem szállást DIÓSFÖRGEPATONYon

- a Ring melletti szállodán kívül (hisz az gondolom a versenyzőké és a családoké lesznek)
Van egy új építésű szálló onnan pár km-re. FONTE Apartman. 6200/fő/éj-ért kapnánk 45nm-es apartmant 2 főre. Esetleg rá lehetne kérdezni a pótágyazásra.
Kemping sajnos nem annyira van a közvetlen közelben, de Dunaszerdahelyen találtam egyet. Családi ház udvara van így átalakítva. Beállsz, sátor, kész. Nekem az is jó.
Van erre a verzióra érdeklődés? (Ha az apartmanra megyünk, nagyon gyorsan kellene foglalni, mert napról napra telik be)
Ott leszek:
- Pacsker (akár 2 nap is)
- RWD ?