sly73 írta:Toyota corolla liftback típusú autóhoz keresek jobb oldali hátsó szárny véget ami a hátsó sárvéd?n van.
Utánanézek. Szerintem nekem akad. Bár nemtudom, hogy megéri-e külön eladni.
Kérdezz körbe azért bontókba
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Már végigtelefonáltam az összes bontót de sehol nincs. az autóm teljesen kész van csak ez a kis darab szárny hiányzik róla:( meg volt olvadva ami rajta volt és azt nem raktam vissza) Megköszönném ha lenne.
Ez valami nagyon spéci műanyag ? Műanyagosnak megmutattad már ? Szerintem javítható. Egy hozzáértő tökéletesen ki tudja javítani, úgy, hogy már csak fényezni kelljen.
Biztos hogy van nekem. Vagy az utángyártott gumi, vagy a gyári műanyag (formára uaz... )
Az egyetlen gondom, ha nem egyben adom el, akkor utána a két másik része senkinek se fog kelleni. Ha tényleg nem találsz sehol, írj Priviben és megbeszéljük.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)