gyiik írta:Üdv, keresek 13-14-15" 4x114,3 szép/régi/kretén japán alufelnit. Leginkább 14", ET25 alatti, peremes, ami érdekel, de bármi megtetszhet.
Esetleg szélesített lemezfelni is szóba jöhet, bár eddig még nem barátkoztam meg ezzel a gondolattal.
Rosszabb esetben jöhet nem japán is, de az elkézelésbe eddig semmilyen átlagos európai nem fért bele (nemtecc), nomeg nem is túl hozzáillő
gyiik írta:Üdv, keresek 13-14-15" 4x114,3 szép/régi/kretén japán alufelnit. Leginkább 14", ET25 alatti, peremes, ami érdekel, de bármi megtetszhet.
Esetleg szélesített lemezfelni is szóba jöhet, bár eddig még nem barátkoztam meg ezzel a gondolattal.
Rosszabb esetben jöhet nem japán is, de az elkézelésbe eddig semmilyen átlagos európai nem fért bele (nemtecc), nomeg nem is túl hozzáillő
Köszi, láttam a hirdetést, sajnos nem igazán tetszik, illetve jobban fogalmazva nem ilyen az elképzelésem
Leginkább '70-'80 körüliek tetszenek, pl. Supra vagy Datsun gyári felnik is.
gyiik írta:
Köszi, láttam a hirdetést, sajnos nem igazán tetszik, illetve jobban fogalmazva nem ilyen az elképzelésem
Leginkább '70-'80 körüliek tetszenek, pl. Supra vagy Datsun gyári felnik is.
Sómarás/padkázás függvényében 25 és 50 ezer köztre voksolnám.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Gorgo írta:E11-es Corolla-mra keresek gyári dísztárcsát, 1 db is elegendő
Ugyanilyen állapotú, tehát kopott és lötyögős is jó lenne ?
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
Vállalható állapotú legyen, nem szeretném ha menet közben azt látnám a visszapillantóban, hogy a mögöttem haladóval csinál egy gyorsulási versenyt az M0-n...
Viccet félretéve, ha kicsit karcos nem gáz, azt még javítani is tudom...
Görgő:
- 1997 E11 Sedan az "exunokáskocsi" - volt, szerettem
- 1999 AE111 G6 Hatchback 4AFE - inkább ne lett volna
Sziasztok! Van egy 2007-es Toyota Corolla Sedanom (Luna; 1.6 benzin). Van egy 195/65 R15 téligumim, amit szeretnék rá rakni, ha jól tudom ehhez 15 6J, 5x114,3; ET 45 mm; 60 mm-es agyméretű felni kell, ilyet vennék. (A szakszerviz kissé más méretet mondott, de tudomásom szerint ez a felni kell a gumihoz. Ha tévednék, vki javítson azért ki, köszi )
Van 4db E10 gyári dísztárcsám, karcos állapotban, szívesen felajánlom bárkinek itt, aki hasznát veszi! BP III. vagy V. kerületben átvehető. PÜ-ben érdeklődj
ELKELT
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyiik 2016 okt. 21, 10:58 pm-kor.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az e11-es és a 12-es corik felnijei csereszabatosak-e? e11esre szeretnék felrakni e12es gyári acélfelnit. agyméret stimmel, az et-ről nem találok sehol leírást.Ugyanígy érdekelne, hogy gyári Yaris acélfelniknek jó e a mérete e11re. előre is köszi