Kunfehértó (2008 Augusztus 23-24)
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Kunfehértó (2008 Augusztus 23-24)
Ide máris lehet írni az élményeket
Képeket kérek tonnaszám 
- kis_andras
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Képet nem kapsz, mert nem vittem gépet...
Összességébe én nem nagyon tudok mit mesélni... Szinte mindenkivel először találkoztam, minden oké volt, volt pucolás, sport, beszélgetés, meg minden amit ilyenkor szokás...
Az esti buliról hazajövés miatt lecsúsztunk, majd máskor több napra megyünk
köszi a lehetőséget & thank you for mtv and pimp my ride
Összességébe én nem nagyon tudok mit mesélni... Szinte mindenkivel először találkoztam, minden oké volt, volt pucolás, sport, beszélgetés, meg minden amit ilyenkor szokás...
Az esti buliról hazajövés miatt lecsúsztunk, majd máskor több napra megyünk
köszi a lehetőséget & thank you for mtv and pimp my ride
kisa.
E12 facelift
E12 facelift
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Hazaértünk!
Bátran mondhatom, hogy az eddigi egyik legjobb találkozón vagyunk túl, ha nem is a legjobbon! Nagyon tetszett!
Szuper csapat jött össze! Autókról éppen egészséges mennyiségben esett szó, így úgy gondolom, hogy kiétel nélkül élvezték a csodálatos hölgyek is! Finom volt a kaja (mint mindig) Köszi Chef-ek, Volt strindistrandi, buli hajnalig, meg fotózkodás, autócsodálás.
Egész nyáron nem voltam sehol, plusz a tali előtti 3-4 napom óriás hajtással és stresszel tölt el és most igazán sikerült pihenni, lazulni, mosolyogni! (Talán az este alkalmából kicsit nagyon is, elnézést a hosszú ébredésért
)
A tó vize is tökéletes volt, már úgy gondolom mindenkire ráfért a csobbanás, amire leértünk! Az idő is szerintem tűrhető volt. Rosszabra számítottam a jóslatok alapján.
Nagyon örültem Szulloszéknak és Sworrinéknak a két újonc autósnak. Úgy érzem sikerült könynedén beilleszkednetek. Nagyon közvetlenek voltatok ti is és remélem kellemesen csalódtatok bennünk! Mindenkit szereettel várunk a következő talin is!
Nagyon tetszett, a hangulat is, hogy nem feltétlen egy klubtag-klubtag viszonyról volt szó, hanem inkább mint régi barátok, még veled is Szabi!
Kapható mindenki a poénokra, az ökörködésre, belefér egy kis szekálás, de ami megint biztos volt, hogy mindenki arcán szinte végig széles mosoly virult! Na jó Bohinak mindig az van, de ő torzszülött
Andrew-nak köszönet a szervezésért! Picit úgy éreztem, mintha most én is csak élvezkedni mentem volna le és nem volt teher a vállaimon! Pudszi Tigrás fiú!
Viccet félretéve, tényleg hálásak vagyunk nekd! Sok meló volt, sok utánajárás és elégedett arcok lettek a végeredmények! Akár a klubvezetőségbe is szívesen ajánlanálak az utóbbi fórum/klubélet aktivitásaid miatt. Szerintem rossz szava senkinek nem lehet
Ez a jövő kérdése.
Fogyasztásom pontosan Telitanktól újratelitankig 7,9 lett. Kinek mennyi? Kíváncsi vagyok nagyon.
Ebben benne vannak a pillanatnyi elmeháborodások, a 7ezer fölötti mutatóállások, a 3 majd 2 személy+csomagjaik és a hazafele nem egyszer megesett 180-90-es tempók a tesókkal
ui: Nagyon SZERETLEK titeket
Lyani téged nem!
nehogymámég...
igazi jó hangulatú klubtalis hétvége volt!
Bátran mondhatom, hogy az eddigi egyik legjobb találkozón vagyunk túl, ha nem is a legjobbon! Nagyon tetszett!
Szuper csapat jött össze! Autókról éppen egészséges mennyiségben esett szó, így úgy gondolom, hogy kiétel nélkül élvezték a csodálatos hölgyek is! Finom volt a kaja (mint mindig) Köszi Chef-ek, Volt strindistrandi, buli hajnalig, meg fotózkodás, autócsodálás.
Egész nyáron nem voltam sehol, plusz a tali előtti 3-4 napom óriás hajtással és stresszel tölt el és most igazán sikerült pihenni, lazulni, mosolyogni! (Talán az este alkalmából kicsit nagyon is, elnézést a hosszú ébredésért
A tó vize is tökéletes volt, már úgy gondolom mindenkire ráfért a csobbanás, amire leértünk! Az idő is szerintem tűrhető volt. Rosszabra számítottam a jóslatok alapján.
Nagyon örültem Szulloszéknak és Sworrinéknak a két újonc autósnak. Úgy érzem sikerült könynedén beilleszkednetek. Nagyon közvetlenek voltatok ti is és remélem kellemesen csalódtatok bennünk! Mindenkit szereettel várunk a következő talin is!
Nagyon tetszett, a hangulat is, hogy nem feltétlen egy klubtag-klubtag viszonyról volt szó, hanem inkább mint régi barátok, még veled is Szabi!
Kapható mindenki a poénokra, az ökörködésre, belefér egy kis szekálás, de ami megint biztos volt, hogy mindenki arcán szinte végig széles mosoly virult! Na jó Bohinak mindig az van, de ő torzszülött
Andrew-nak köszönet a szervezésért! Picit úgy éreztem, mintha most én is csak élvezkedni mentem volna le és nem volt teher a vállaimon! Pudszi Tigrás fiú!
Fogyasztásom pontosan Telitanktól újratelitankig 7,9 lett. Kinek mennyi? Kíváncsi vagyok nagyon.
Ebben benne vannak a pillanatnyi elmeháborodások, a 7ezer fölötti mutatóállások, a 3 majd 2 személy+csomagjaik és a hazafele nem egyszer megesett 180-90-es tempók a tesókkal
ui: Nagyon SZERETLEK titeket
igazi jó hangulatú klubtalis hétvége volt!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- szullosz
- Aktív fóruméletet élõ

Sziasztok Fiatalok!
Elsőként szeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy Veletek tarthattunk.
Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat! Igazán szimpatikus társaság vagytok!
Remélem sikerült nekünk is pozitív képet alkotni magunkról, bár nem volt könnyű...
Felhívnánk a VEZETŐSÉG / SZERVEZÉS figyelmét arra, hogy 10 pontos találkozót szervezett!
Tehát: a "lécet" igen magasra tették a mostani találkozóval!
Fantasztikus helyszín, fullos ennivalók (norbi-ápdét kilőve), barátságos, jófej Toyota-s bennszülöttek!!!
Elvárjuk a jövőben is ugyanezt (vagy magasabb) szintet!!!
A következő mini-taliig maradunk tisztelettel:
AE101 lelkes csapata:
"a hangoskodó" Ági
"a reflexkiller" Barbi
"a cuccos" Szabber
Remélem sikerült nekünk is pozitív képet alkotni magunkról, bár nem volt könnyű...
Felhívnánk a VEZETŐSÉG / SZERVEZÉS figyelmét arra, hogy 10 pontos találkozót szervezett!
Tehát: a "lécet" igen magasra tették a mostani találkozóval!
Fantasztikus helyszín, fullos ennivalók (norbi-ápdét kilőve), barátságos, jófej Toyota-s bennszülöttek!!!
Elvárjuk a jövőben is ugyanezt (vagy magasabb) szintet!!!
A következő mini-taliig maradunk tisztelettel:
AE101 lelkes csapata:
"a hangoskodó" Ági
"a reflexkiller" Barbi
"a cuccos" Szabber
- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Hali!
Előszöris szeretnék mindenkinek megköszönni mindent.
Én is jól éreztem magam, mint ahogy általában.
Megint meggyőződtem arról, hogy mindenki milyen jó arc. Tényleg közvetlen, oldódott, humoros és segítőkész társaság verődött össze.
Az esti buli elég komolyra sikeredett, az volt talán a csúcspontja az egésznek. Képeket bátran vállaljuk, és várjuk.
Kár, hogy Bohi másik gúnyájáról már nem készültek képek. Igazi kis búza cicafiúcska volt benne.
A hazajövés nekem kicsit fárasztó volt, mert sajnos egyedül ültem, és a nap is a képembe sütött amikor nem kellett volna.
Bezzeg tegnap nem akart annyira sütni...
Fogyasztásra 7,2 jött ki. Végleg rászoktam a Carerra100ra.
És Matyi nem tudom milyen 180-190ről beszélsz. Most nem németországban voltunk.
Kiváncsian várjuk a kövi talit.
Én kirndulós szalonnasütősre szavazok. 1 vagy 2 naposra.
Megint meggyőződtem arról, hogy mindenki milyen jó arc. Tényleg közvetlen, oldódott, humoros és segítőkész társaság verődött össze.
Az esti buli elég komolyra sikeredett, az volt talán a csúcspontja az egésznek. Képeket bátran vállaljuk, és várjuk.
Kár, hogy Bohi másik gúnyájáról már nem készültek képek. Igazi kis búza cicafiúcska volt benne.
A hazajövés nekem kicsit fárasztó volt, mert sajnos egyedül ültem, és a nap is a képembe sütött amikor nem kellett volna.
Bezzeg tegnap nem akart annyira sütni...
Fogyasztásra 7,2 jött ki. Végleg rászoktam a Carerra100ra.
És Matyi nem tudom milyen 180-190ről beszélsz. Most nem németországban voltunk.
Kiváncsian várjuk a kövi talit.
Én kirndulós szalonnasütősre szavazok. 1 vagy 2 naposra.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
120-30 
Hozzáteszem én is Carrera100-at tankolok csak!
Szabi a cuccos....
Nem elég a drog, még a doppingszerek is kellenek. Szét vagy hegyezve

Hozzáteszem én is Carrera100-at tankolok csak!
Szabi a cuccos....
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Csatlakoznék az előttem szólókhoz! Nagyon jól éreztem magam, bár az éjszakát én a magam részéről sohasohasohasohaSOHA többé nem szeretném...
Finom volt a hami és köszönöm a szervezést is! Jó volt most ebből kimaradni és csak "süttetni" a hasam
és ezért elnézést kérek mindenkitől!!! Legközelebb ígérem aktív hagymavágóként erősítem Gyurmi brigádját!!!
Jó volt ez a hétvége...! Köszönöm
P.S. : úgy néz ki, maradok elnökné...
Finom volt a hami és köszönöm a szervezést is! Jó volt most ebből kimaradni és csak "süttetni" a hasam
Jó volt ez a hétvége...! Köszönöm
P.S. : úgy néz ki, maradok elnökné...
-
barb
Sziasztok!
Sziasztok!
Barbi vagyok, Szabi párja! (Remélem emlékeztek!)
Regisztráltam, hogy hozzászólhassak!
Élménydús, fantasztikus kis hétvégét tudhatok magam mögött, Szabival nagyon jól éreztük magunkat!
Szimpatikus arcok vagytok, örömömre szolgált megismerni Titeket! Jó volt a hely, finom volt az étek, s a társaság vitte a prímet!
Az esti bulit jómagam is bagyon élveztem, igazán jólesett lazulni, táncolni, s nézni Titeket, ahogy ökörködtetek.
Kiemelném itt Bohit, ha nem bánja. Remélem!
Ha a jövőre nézve esetleg a szervezésben el kell segítség, szívesen állok rendelkezésre!
Puszi,
Barbi
Barbi vagyok, Szabi párja! (Remélem emlékeztek!)
Regisztráltam, hogy hozzászólhassak!
Élménydús, fantasztikus kis hétvégét tudhatok magam mögött, Szabival nagyon jól éreztük magunkat!
Szimpatikus arcok vagytok, örömömre szolgált megismerni Titeket! Jó volt a hely, finom volt az étek, s a társaság vitte a prímet!
Az esti bulit jómagam is bagyon élveztem, igazán jólesett lazulni, táncolni, s nézni Titeket, ahogy ökörködtetek.
Ha a jövőre nézve esetleg a szervezésben el kell segítség, szívesen állok rendelkezésre!
Puszi,
Barbi
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Hölgyeim és Uraim!
Igen-igen mély tisztelet a szállásért, a szervezésért.
Simán ment az út haza fele. (a kis 1,3 legyűrta néha-néha a fiatalabb generációt)
Fogyasztásról még nem igen tudok beszámolni, hisz 360 Km után is félig van a tankom és pénteken tankoltam tele!
Vagy inkább maradjak csöndbe?
A másik két mester szakácsunknak elismerés hisz szoros volt a verseny, de szerintem mindenki dobogós lett!
Ahogy azt est közeledett mindenki igen-igen jó kedvre derült ezt köszönhetjük Anikónak és az ő házipáleszénak, de legközelebb inkább dugd el létszi!
Örültem, hogy újra együtt felhőtlenül bulizhattunk és mindenki kivette a részét.
Köszönöm mégegyszer Szabi, hogy Ágit eldobtátok new pestre.
Andrew a szállás és a szervezés 100-as volt.
Ui.: Azt hiszem mindenkire ráfért ez a 7vége!
Igen-igen mély tisztelet a szállásért, a szervezésért.
Simán ment az út haza fele. (a kis 1,3 legyűrta néha-néha a fiatalabb generációt)
Fogyasztásról még nem igen tudok beszámolni, hisz 360 Km után is félig van a tankom és pénteken tankoltam tele!
Vagy inkább maradjak csöndbe?
A másik két mester szakácsunknak elismerés hisz szoros volt a verseny, de szerintem mindenki dobogós lett!
Ahogy azt est közeledett mindenki igen-igen jó kedvre derült ezt köszönhetjük Anikónak és az ő házipáleszénak, de legközelebb inkább dugd el létszi!
Örültem, hogy újra együtt felhőtlenül bulizhattunk és mindenki kivette a részét.
Köszönöm mégegyszer Szabi, hogy Ágit eldobtátok new pestre.
Andrew a szállás és a szervezés 100-as volt.
Ui.: Azt hiszem mindenkire ráfért ez a 7vége!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

- Gyurmi
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2004
- Autód típusa (és generációja): Corolla E12
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Ez Isteni volt!!!
Most itt ülök a gép előtt és próbálom szavakba önteni azt az érzést, ami bennem van, de nemigen találom a megfelelő kifejezést. Isteni, király, sirály, überfasza, qrvajó, wazzeeeee.
Mi /édesapám és én/ nagyon jól éreztük magunkat. Remélem, hogy mások kedvét sem sikerült elrontani! /pedig én igyekeztem:
/
Andrew! Köszi az első osztályú szervezést! Máskor a jó időre is legyen gondod!/ ettől függ, hogy támogatom-e a vezetői tagságod
/
Mindenkinek köszönöm, aki segítséget nyújtott a helyváltoztatásban!
A chefek is kitettek magukért! Fini kajákat ehettünk. A Matyi pizzáját inkább kihagytuk.
Le a kalappal azok előtt is, akik először voltak köztünk! Egy külső szemlélő észre sem vette volna, hogy vannak újak a csapatban.
Lali! Bánhatod, hogy nem jöttél! A lányok mind gyönyörűek és kedvesek voltak! /ez mindenkire vonatkozik, kivéve Bohi
/
Már várom az újabb talit!
Most itt ülök a gép előtt és próbálom szavakba önteni azt az érzést, ami bennem van, de nemigen találom a megfelelő kifejezést. Isteni, király, sirály, überfasza, qrvajó, wazzeeeee.
Mi /édesapám és én/ nagyon jól éreztük magunkat. Remélem, hogy mások kedvét sem sikerült elrontani! /pedig én igyekeztem:
Andrew! Köszi az első osztályú szervezést! Máskor a jó időre is legyen gondod!/ ettől függ, hogy támogatom-e a vezetői tagságod
Mindenkinek köszönöm, aki segítséget nyújtott a helyváltoztatásban!
A chefek is kitettek magukért! Fini kajákat ehettünk. A Matyi pizzáját inkább kihagytuk.
Le a kalappal azok előtt is, akik először voltak köztünk! Egy külső szemlélő észre sem vette volna, hogy vannak újak a csapatban.
Lali! Bánhatod, hogy nem jöttél! A lányok mind gyönyörűek és kedvesek voltak! /ez mindenkire vonatkozik, kivéve Bohi
Már várom az újabb talit!
Hellohallo elektor-kalandorok 
Bár a programot nem én szerveztem, de szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt, aki eljött.
Aki meg nem, azt egye a sárga irigység
Remélem mindenki megtalálta a számára megfelelő körülményt/programot, számomra orbitálisan jól sikerült az egész hétvége, pláne a buli
A szervezés egyáltalán nem volt terhes a számomra, szívesen tettem. Mindenki tök rugalmas volt, ezért köszönet jár.

Valld be szépen, hogy IHB bulid volt
Ja, és Áginak jobbulást kívánok alul-felül
Szabi: bocsi a lilás beszólásért, nem vagyok ám én focihuligán, csak úgy jött a party hevében

Abuga, köszi hogy nem molesztáltál.
Tudom, nagy volt a kísértés 
Bohi vigyázz, mert könnyen megválasztunk a CCH No2. búzájának.
Tibi, Anikó: azt hiszem mindenki nevében megköszönhetem a hevenyészett műhelylátogatást, gyorsszervízt (hirtelen rendberaktál 4 autót
, páleszt, stb...
A Teremtőnek pedig a Kunfehértó nevű földi Paradicsom létezését.
:re
Nah, nem akarok megaposztot írni, egy szóval zsír volt, és vigyázzatok, mert már töröm az agyam a következőn.
Bár a programot nem én szerveztem, de szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt, aki eljött.
Aki meg nem, azt egye a sárga irigység
Remélem mindenki megtalálta a számára megfelelő körülményt/programot, számomra orbitálisan jól sikerült az egész hétvége, pláne a buli
A szervezés egyáltalán nem volt terhes a számomra, szívesen tettem. Mindenki tök rugalmas volt, ezért köszönet jár.
Milyen diplomatikusan tudsz fogalmazniPacsker írta: ...
és most igazán sikerült pihenni, lazulni, mosolyogni! (Talán az este alkalmából kicsit nagyon is, elnézést a hosszú ébredésért)
...
Valld be szépen, hogy IHB bulid volt
Én meg köszönöm Nektek tollasozást, röpizést, vízbenbohóckodást, fergeteg partit, stb.Szullosz írta:Sziasztok Fiatalok!
...
Ja, és Áginak jobbulást kívánok alul-felül
Szabi: bocsi a lilás beszólásért, nem vagyok ám én focihuligán, csak úgy jött a party hevében
LOLLyani írta:Hali!
...
Abuga, köszi hogy nem molesztáltál.
Bohi vigyázz, mert könnyen megválasztunk a CCH No2. búzájának.
Tibi, Anikó: azt hiszem mindenki nevében megköszönhetem a hevenyészett műhelylátogatást, gyorsszervízt (hirtelen rendberaktál 4 autót
A Teremtőnek pedig a Kunfehértó nevű földi Paradicsom létezését.
:re
Nah, nem akarok megaposztot írni, egy szóval zsír volt, és vigyázzatok, mert már töröm az agyam a következőn.
-
neragi
- Visszajáró

Huh, ez a hétvége nagyon jó volt
Az arcomról a mosoly még mindig nem tűnt el
Fölsorolni is nehéz mi minden jó volt a két nap alatt pl: konvojozás, közös főzés (nagyon finom volt szakácsok! és ügyes segédeik), fürdés és labdázás, sport, új emberek, nagy beszélgetések, buli és egy kis hajnali csocsózás, vasárnap órákig tartó ébredés (tisztelet a kivételnek
), közös szurkolás a férfi vízilabda válogatottért, szervízelés… és még folytathatnám.
Köszönet a szervezésért, a hangulatért és a szállításomért! Aki nem volt ott sajnálhatja, aki ott volt remélem olyan szép emlékekkel gazdagodott, mint én!
MÉG…MÉG…MÉG…amilyen hamar csak lehet
Fölsorolni is nehéz mi minden jó volt a két nap alatt pl: konvojozás, közös főzés (nagyon finom volt szakácsok! és ügyes segédeik), fürdés és labdázás, sport, új emberek, nagy beszélgetések, buli és egy kis hajnali csocsózás, vasárnap órákig tartó ébredés (tisztelet a kivételnek
Köszönet a szervezésért, a hangulatért és a szállításomért! Aki nem volt ott sajnálhatja, aki ott volt remélem olyan szép emlékekkel gazdagodott, mint én!
MÉG…MÉG…MÉG…amilyen hamar csak lehet
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Lányok, Fiúk, Anyukák és Apukák!
Az alábbi linken találjátok képeinek!
Jó mulatást!
http://cchpicture.dynamicweb.hu/
Az alábbi linken találjátok képeinek!
Jó mulatást!
http://cchpicture.dynamicweb.hu/
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.

- szullosz
- Aktív fóruméletet élõ

Sziasztok!
http://members.upclive.hu/szullo.szabolcs
Itt is lehet csemegézni (nem az összes van fent)...
A videóknál gyík a hang, sajnos...
Bizonyos képeket - természetesen jó pénzért - hajlandó vagyok cenzúrázni...
CCH Bank - 12345678-12345678 számlaszámra lehet utalni!
Szabber
http://members.upclive.hu/szullo.szabolcs
Itt is lehet csemegézni (nem az összes van fent)...
A videóknál gyík a hang, sajnos...
Bizonyos képeket - természetesen jó pénzért - hajlandó vagyok cenzúrázni...
CCH Bank - 12345678-12345678 számlaszámra lehet utalni!
Szabber
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szullosz 2008 aug. 26, 02:03 am-kor.