Bontott Toyota Corolla E10-t keresek.
Vas - Zala - Győr-Sopron - Veszprém megye prefelált.
A komplett jobb eleje érdekel.
Lámpák, helyzetjelző, motorház, homlokfal .... már van ..
Van esetleg valakinek elfekvőben egy vagy akár több féknyereg csúszka gumira lenne szükségem, mert Unix és Bárdi fékfelújító készletük nem volt jó méretű.
Ha bárkinek van ötlete honnan lehet épeszű áron beszerezni kérem ne tartsa magában az információt, főleg ha van egy poros sarokban esetleg
4E-FE-hez jobb oldali féltengelyszimeringet be lehet valahol szerezni? Hol érdemes jó minőséget keresni? Egyenlőre nem találok sehol.
A másik ami érdekelne hogy az elosztófej szárán lévő o-gyűrűből is rendeljek netán gyárit valahol vagy lehet tudni annak a pontos méretét hogy még szétszedés előtt vegyek pl a csapágyboltban? Ott általában tudnak többféle minőséget szimeringekből is ha a neten talált méretek helyesek.....
Előre is köszönöm.
Ezeknek már néztem webshopjukat de bárdinál csak bal oldali van az meg más méret, unixnál nem is találtam féltengelyszimeringet.
IC még érdekelne de ahhoz meg nincs kódom.
Márkákat már végignéztem, a legtöbbel még nem is találkoztam, ha minőségit akarok valamiből elég kicsi a választék bárdi, unix meg stb-nél.
Féltengely szimering márka: NOK, Corteco, Gyári.
Biztos, hogy van Unix, Bárdinál, meg az összes shopban. Nem egy Toyota specifikus dolog, könnyen beszerezhető. Max bemész személyesen, ha nem találod.
Az O gyűrűt én a Toyotától rendeltem/rendelném is. Ha csak hasonlót veszel, nem biztos, hogy jól fog tömíteni.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Csak jelezd, hogy milyen kasznivariánsra, mert nagyon nem mindegy..
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)