Ez a kép adja!

Feltartja a Ferka Kristoffarkast

Ezen pont gondolkodtam is, nagyon szívesen kihasználtam volna, de fos fékkel egyszerűen nem lett volna értelme több menetet menni. Ha lesz még ilyenre lehetőség, mindenképp igényt tartok rá!Szuti írta:Igazából csak 1 dolgot nem értettem, hogy fordított esetben én tuti megkértem volna magamat, hogy üljek be pár ember mellé íveket, féktávokat mutogatni, de ez kimaradt
Ezen gondolkodtam amúgy, de amikor mentem 10:40kor kicsit rohanás volt még és nem is találtalak. Én egyszer nagyon szívesen megkérnélek, hogy ülj be és "navigálj".Szuti írta: Igazából csak 1 dolgot nem értettem, hogy fordított esetben én tuti megkértem volna magamat, hogy üljek be pár ember mellé íveket, féktávokat mutogatni, de ez kimaradt, így egy kicsivel jobban leégett a nyakam, mint gondoltam, hogy fog, de nem gond, így is tetszett a nap, bár egy rendes autózás nagyon hiányzott, de ez más kérdés. Szóval jó volt:-)
Még utasként is érdekes és hasznos volt!Szuti írta:Sziasztok!
Először is köszi mindenkinek, hogy figyelmesen meghallgatta a az oktatást és jó volt látni az érdeklődő arcokat.
+szép az autó.bubidisc írta:És milyen jól tetted Feri!Így kell csinálni! RESPECT!