A kecskeméti 2 órásra 2-3 fő, a 4 órásra 3-4 fő kell. Ha lesz már időpont azonnal írok ide. Árak: 10 000-15 000 fő/verseny, amiben nettó 1 óra versenytempós vezetés, + 10 perces időmérő van.
A versenyek általában 16:00-tól kezdődnek szombati, vagy vasárnapi napokon.
Azért tartom nagyobb élménynek a kecskeméti pályát is a csömörinél mert sokkal(!) nagyobb a tempó és szélesebb a pálya, amely több technikát, stílust, nyomvonalat tesz lehetővé: azaz lehet szépeket előzni, harcolni.
Teljesen forma autós feeling. Ilyesfajta autó buziknak, mint akik itt a clubban is vannak, akiknek benzin csorog az ereikben vér helyett, nos azoknak nem lehet kihagyni.
A gokartok közötti különbség mp-en belül vannak és a verseny felénél gokartcsere is van, melyet kisorsolnak. Nagy nevű klubbok, gokart istálók is el szoktak indulni, tehát igen szinvonalas versenyek, küzdelmek tudnak kialakulni.
A versennyel kapcsolatosan tarthatnánk egy előzetes gyakorló napot és megbeszélést, ahol a fontos dolgokat (gokartcsere, transzponder csere, pilótacsere, jelzések, kommunikáció a verseny során) meg tudnánk beszélni.
Nagyon nagy élmény higgyétek el. 1 óra nettó versenytempós vezetés után úgy szálltok ki a gépből, mintha agyonvertek volna.
Máriapócs: bármikor él a Rotax Max ajánlat, de csak annak, aki tudja teljesíteni az 1:00 alatti időt. A pálya vonalvezetése (autokrossz, drift versenyek, gokart bajnokik színhelye) olyan, ahol ki lehet használni a Rotax Max erejét és sebességét.
A legjobb köridő váltós versenygokarttal 40 mp körül vannak, nekem az 50 mp-es időmmel végig a halálfélelemmel dacolva nagyon kezdetleges, de 45 mp körül tudnánk a mi szintünkre levinni. Fogok még gyakorolni vele, mert tervbe vettem, hogy veszek egy Rotax Maxot

A Power szelep nyitását nagyon kell érezni, mert valóban olyan, mintha kinyitna egy turbó, ami duplázza, vagy érzésre triplázza a teljesítményt. egyenesben óriási fan, de kanyarban beszarsz-behugyozol, és ha határon mégy akkor könnyen a falba lehet kikötni. Volt sebesség mérés is, én csak 128-cal mentem a célegyenes végi kanyarban. A jobbak ott eltolják 160-nal.
Ha gondoljátok össze lehetne szervezni oda is egy klub-os menetet. Van olyan lehetőség is, hogy 6 (bér)gokart/1 órára 60 000! Azaz 6 ember tudna egy jó versenyt csinálni, kijönne 10 000/fő összegre.
Fogok ide beírni többször is, hátha kedvet kaptok, illetve kedvcsinálónak a videót is felteszem, ami Rotax Maxos körökről készült.