Nem sport levegőszűrő, meg hangos hátsó dobra gondoltam

A levegő az alapja mindennek, amit megszab a vezérlés és a szívócső kialakítása.
Levegő nélkül hiába adsz neki több üzemanyagot, felborul az ideális AFR és romlik a teljesítmény.
Igazad van közben gondolkodtam rajta. Azért köszi .Toytib írta:Ha mechanikailag nem avatkozol bele a motor karakterisztikájába, akkor inkább rosszabb lesz.
Nem sport levegőszűrő, meg hangos hátsó dobra gondoltam![]()
A levegő az alapja mindennek, amit megszab a vezérlés és a szívócső kialakítása.
Levegő nélkül hiába adsz neki több üzemanyagot, felborul az ideális AFR és romlik a teljesítmény.
Konkrét növekedést nem hoz,de ha versenyzel az autóval,megérzed amikor nincs benne.De tényleg minimális.Mi annakidején a pirosat használtuk,meg az átlátszót (támogatónk volt,2004-ről beszélünk,lehet hogy az volt a kék előde),és nem állítottunk hozzá semmit (P7-es Starlet 1E motorral,karbissal).KovZoo írta:
Ez mi srácok? Ilyen szereket nem ismerekEz amolyan "doppingszer" a kocsi számára?
Az még OHV motor,nem?Azon akkor a szelephimbák áttételét ki lehetne tolni (hogy nagyobbat nyisson)!szipak írta:sûrítési arány fel 9.5-10 környékére, vezérmûtengely fokolása, lendítõkerék könnyítése ésszel, kipu rendszer nagyobbítás, karbi+szívócsonk normálisra cserélése, nagyobb méretû szelepek, nagyobb szelepnyitás... soroljam még? vagy ráér majd személyesen?Slampixxx írta:3K motorból mit lehetne kihozni?
Láttatok, hallottatok valami tuningot erre?