Z3, 6 hengerrel.

On!
Senkit nem szeretnék meggyőzni az ellenkezőjéről, de láttam már ilyet közelebbről.bubidisc írta:Fájjon is! Eladtad a vesémet bájgunnár!
Szerk.
A legjobb állapotban nem ad, nyújt, SEMMI olyat ez az autó ami megérne ennyi pénzt. A tudaton kívül, hogy vigyáztak rá, nincs racionális oka egy alap felszereltségű 27 éves autót vásárolni. Főleg ha használni is akarod. Mégpedig azért, mert pont az egyetlen értéket veszed ki belőle azzal, hogy használod. Minden más minőségben - beleszámolva egy súlyosan kóros márka, típus fanatizmust - teljesen más alapra kerülnek az érvek ellenérvek.
Ez szerintem nagyon képlékeny dolog. Egy ilyen idős autónak, ha eddig tényleg baromi keveset volt használva, de mostantól kezdve napi szinten lesz "hajtva", elég valószínűnek tartom, hogy sokkal hamarabb elkezdenek fáradni az alkatrészei. Itt a kor fogja a gondot okozni és az ebből származó anyagöregedések, nem a futott - egyébként nagyon kevés - km.montoya írta:Ezen okfejtés egy kicsit fájt.bubidisc írta:Ez még karbis?
3 küllős kormány, Gti felnik, ford. számos műszerfal, hápogós kipuf. és gyááá!
Itt megint az ár ami kérdéses. Kevés km csak addig lesz benne amig el nem kezdik használni, és ez minden másra is igaz. Nem ad egy ilyen kocsi semmit ami megér ennyi pénzt. :/
Alapvetően a kisebb futással egy feltételezhetően jobb állapotot fizetsz meg.
Azaz a jövőben várhatóan alacsonyabb fentartási költségeket és nagyobb üzembiztonságot.
Az már más kérdés, hogy egy adott esetben ez megéri-e, de általános érvényű tanulságot levonni ebből szerintem marhaság.
Úgy-úgy.montoya írta:No offense, de szerintem túlzottan tucatautó hozzá.
Mondjuk egy korabeli MR2 jó állapotban, vagy akár csak egy gyári állapotban megmaradt E9 Gti tényleg nagyon kellemes élmény lehet.
Nem rossz állapotú tényleg!
gondolkodomPacsker írta:Látom voltál már Time Attack-en.
Nem látogatsz ki egy búcsú menetre?
Ez az Vitya!!!! Örülök! Végre nem Afrikába került egy ilyen kincs!Vitya77 írta:A klub végre kiegészült egy 4WD kombival!
Van mit rajta rendbe hozni, de kellett ez már.