Nem nem ment.Amúgy olajnyomás hibán állt meg.Csak mikor a karbantartó megpróbálta elindítani akkor zörgött picit Ezt még anno mi telepítettük kb 4 éve.És kb 1 éve nincs rá garancia.mivel az egész kompresszor házat szétverte ezért venni kell nekik egy másikat,esetleg újat.kb 1,5millió forint
Zolee11 írta:
Jajj, most miért kell neked összetörni itt a gyermeteg álmokat? Ez egy nagyon faja verda, tessék csak csodálni.
Ha 8 éven keresztül nem csak a garázsban állt hanem használták is, akkor mégiscsak átmegyeget a vizsgákon, persze az alkatrész utánpotlás, az problémás, de nem ezt kell nézni, hanem, hogy ritkaság.
habe írta:Itthon az ebola is az.
Na, tényleg, agyalok rajta melyik az a típus ami cool, ha amcsi piacos.
De tényleg agyalok.
Addig eszembe jut egy off Érdről.
A bácsi egy R4-es renyóba, belepakolt egy Alpine mocit (nem a fosh bajort, hanem a latin 1.4 sportverziót )
Azzal kergetett le mindenkit ez érdi emelkedőn. Fölfelé. AZ dilis ritkaság volt.
Na agyalok tovább.
Mercedes-Benz 450 SEL 6.9
Az olyan beteg, hogy az amerikai verzió nagy lökhárítója, körben világító borostyánfényei, groteszk dupla fényszórója, már csak hozzátesznek a pusztításhoz. Abból, vagányabb az amcsi.
Szerintem nem.
Totalcar-os bejegyzés volt, én is csorgattam a nyálam
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Franchise rendszer van, képek tömege a google-n, de maszek használó alig. Rohadt magas ár, ami lehet egy gyors próba mielőtt olcsóvá válik. (lásd fénymásolók esete 100 éve)
Az ADAPT partnerként tünteti fel a német CLEANLASERT, aki viszont mással is foglalkozik.
Én egy létező céggel nem tudom felvenni a kapcsolatot létező termékről érdeklődnék. Acoustiblok-ról van szó. Nasa technológiás hangszigetelő rendszer. Van civil és ipari felhasználásra is termékük. Kerítésre (kennel) rakható festhető hangszigetelő borítás érdekelne . Már vannak angliában is de egy levelemre nem válaszolnak évek óta. :/
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
bubidisc írta:Én egy létező céggel nem tudom felvenni a kapcsolatot létező termékről érdeklődnék. Acoustiblok-ról van szó. Nasa technológiás hangszigetelő rendszer. Van civil és ipari felhasználásra is termékük. Kerítésre (kennel) rakható festhető hangszigetelő borítás érdekelne . Már vannak angliában is de egy levelemre nem válaszolnak évek óta. :/
Angolok szemétládák. Lenézik a keleti blokkot. Azonnal leemelik a lóvét, 3 hét múlva eimcs árú. Megjön. Egyszer.
Mindenki panaszkodik aki tőlük rendel.