Segítség kellene!
- IceRocko
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1992
- Autód típusa (és generációja): Corolla E10
- Autód felszereltségi jelölése: XLi
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Re: Segítség kellene!
Mikori évjárat és milyen váltó? Mert ha MMT-s akkor nem lesz egyszerű mutatvány. 
EE101 Sedan, 7A-FE
- nemethaky
- Gyakori látogató

Szia!
2002-es és sima kéziváltós!
Van ezzel a tipussal tapasztalatod?
köszi
2002-es és sima kéziváltós!
Van ezzel a tipussal tapasztalatod?
köszi
- IceRocko
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1992
- Autód típusa (és generációja): Corolla E10
- Autód felszereltségi jelölése: XLi
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Szia,
Személy szerint nincs, de egy ismerősöm elég sokat csinál RAV4-eket is és már párszor szóba kerültek. Szerintem a "régebbi" manuálissal nem lesz gond. Le kell jönnie egyben.
Személy szerint nincs, de egy ismerősöm elég sokat csinál RAV4-eket is és már párszor szóba kerültek. Szerintem a "régebbi" manuálissal nem lesz gond. Le kell jönnie egyben.
EE101 Sedan, 7A-FE
- nemethaky
- Gyakori látogató

Köszi !
Már tudok mindent amit kell ,
Nagy köszönet SZULLOSZ clubtársnak
))
Már tudok mindent amit kell ,
Nagy köszönet SZULLOSZ clubtársnak
Sziasztok, nem találtam róla leírást ezért kérdezek
AE92 fűtés szabályzó konzolt megvilágító izzót hogyan tudom cserélni? Lebontottam az első burkolatot, a konzol a csavarjait is, de a bowdenek tartják tehát ki nem tudom húzni, így nem is látom hol az izzó helye.Ki lehet így cserélni vagy le kell kötni a bowdeneket is talán? Üdv
AE92, 1992 Liftback
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szervusz!
Egy kicsit nőgyógyász kéz kell hozzá. Hátulról megy bele az izzó, nagyjából vízszintesen középen, függőlegesen inkább alja fele. Kézzel kitapogatod a kábelt, hogy hova megy. Olyan az izzó foglalat, mint ami a hamutálcádnál található, tehát nem bajonettes, hanem a végét oldal irányba megtolva ki lehet "pattintani". Utána könnyedén cserélsz benne rizsszemet és vissza.
Egy kicsit nőgyógyász kéz kell hozzá. Hátulról megy bele az izzó, nagyjából vízszintesen középen, függőlegesen inkább alja fele. Kézzel kitapogatod a kábelt, hogy hova megy. Olyan az izzó foglalat, mint ami a hamutálcádnál található, tehát nem bajonettes, hanem a végét oldal irányba megtolva ki lehet "pattintani". Utána könnyedén cserélsz benne rizsszemet és vissza.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Pacsker írta:Szervusz!
Köszönöm! Intercarsnál találtam végük olyan AC-t, ami teljesen csereszabatos a gyárival, mert a Bárdinál még a méretek is eltértek az ugy-nél... Remélem ez örökös lesz. Most már újra szól a 6 lövetű, minden faxa!
AE92, 1992 Liftback
-
Fukszi
- Visszajáró

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
Hello
Lenne egy olyan kérdésem hogy E11 es corolla-ban a tűzfalon hol kéne áthúzni a tápkábelt egy mély ládának mert nézegettem de ötletem sincs.
Lenne egy olyan kérdésem hogy E11 es corolla-ban a tűzfalon hol kéne áthúzni a tápkábelt egy mély ládának mert nézegettem de ötletem sincs.
- Sancy
- Fanatikus fórumozó

Esetleg ott ahol a motorter koteg bemegy?
Vagy ha vegkepp nincs szabad hely akkor furj egy lyukat kevesbe lathato helyen, es azon at vezesd be. Tombszelencet tegyel, nehogy kidorzsolodjon a tapkabel mert leéghet az autod. Rogzitsd a tapkabelt.
Vagy ha vegkepp nincs szabad hely akkor furj egy lyukat kevesbe lathato helyen, es azon at vezesd be. Tombszelencet tegyel, nehogy kidorzsolodjon a tapkabel mert leéghet az autod. Rogzitsd a tapkabelt.
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i
E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i
E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
- somag
- Gyakori látogató

befogott fék ,E110,3zzu,2001
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem.
Befogott a bal hátsó fékem és ezért nem tudok mozogni.
Amire szükségem lenne hirtelen, hogy valaki hozzáértő kikösse, hogy meg tudjam mozdítani a gépet.
(volt már ilyen, de aki csinálta nem elérhető és trélerre nincs zseton)
Természetesen megfizetem emberi keretek között.
Az autó a 15. kerületben van.
Előzmény:
Visszatérő probléma ez. Szinte évente előjön.
Lassan az őrület határán mozgok és tanácstalan vagyok. Zsinórban a 4. alkalom, hogy a gatyám rámegy erre.
Nem kell mondanom, hogy ilyenkor minden cserés(tárcsák, betétek, kézifékbovden).Legutóbb a munkahenger is lett cserélve.
Mivel a kézifékbovdenre gyanakodott minden szerelő(Toyota szervízben is volt), az utolsó szeríz óta (2015.10) amikor ezek cserélve lettek nem használtam egyszer sem a kéziféket, nehogy úgy maradjon.
Ennyit bírt! 6 hónapot.
Mondanom sem kell, hogy belefáradtam és tanácstalan vagyok. Jelenleg az az érzés kerülget, hogy felgyújtom, de szükségem van az autóra, mert a két gyereket valamivel hordani kell oviba.
Kérlek segítsetek!
70/7749595
Nagy segítségre lenne szükségem.
Befogott a bal hátsó fékem és ezért nem tudok mozogni.
Amire szükségem lenne hirtelen, hogy valaki hozzáértő kikösse, hogy meg tudjam mozdítani a gépet.
(volt már ilyen, de aki csinálta nem elérhető és trélerre nincs zseton)
Természetesen megfizetem emberi keretek között.
Az autó a 15. kerületben van.
Előzmény:
Visszatérő probléma ez. Szinte évente előjön.
Lassan az őrület határán mozgok és tanácstalan vagyok. Zsinórban a 4. alkalom, hogy a gatyám rámegy erre.
Nem kell mondanom, hogy ilyenkor minden cserés(tárcsák, betétek, kézifékbovden).Legutóbb a munkahenger is lett cserélve.
Mivel a kézifékbovdenre gyanakodott minden szerelő(Toyota szervízben is volt), az utolsó szeríz óta (2015.10) amikor ezek cserélve lettek nem használtam egyszer sem a kéziféket, nehogy úgy maradjon.
Ennyit bírt! 6 hónapot.
Mondanom sem kell, hogy belefáradtam és tanácstalan vagyok. Jelenleg az az érzés kerülget, hogy felgyújtom, de szükségem van az autóra, mert a két gyereket valamivel hordani kell oviba.
Kérlek segítsetek!
70/7749595
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
Írtam sms-t. Remélem sikerül előrébb jutni!
TTG szerintem rugalmas és segítőkész lesz!
Fontos! Ez NEM típushiba. Biztosan javítható és máskor előbb fordulj hozzánk.
Tárcsát-betétet ilyenkor miért kellett mindig cserélni? Elhiszem, hogy költséges...
Mi a jelenség? Mi akad össze mivel?
TTG szerintem rugalmas és segítőkész lesz!
Fontos! Ez NEM típushiba. Biztosan javítható és máskor előbb fordulj hozzánk.
Tárcsát-betétet ilyenkor miért kellett mindig cserélni? Elhiszem, hogy költséges...
Mi a jelenség? Mi akad össze mivel?
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Sziasztok!
Van egy e11 vvti corolla a birtokomban 1.6 motorral angol gyártás. (veselámpás)
Kérdés: Hol van ebben a benzinszűrő? Cseréje megoldható házilag vagy macera? Hibát észlelek a fordulatszámmérőnél. Hiába pörgetem visszaesik majd újra felpörög, vagy nem is üzemanyagszűrő a gond, hanem csúszik a kuplung?
Válaszokat előre is köszi! 45k HUF hátsó fékbetét és tárcsa (mindkettő) cseréjéért reális? Illetve kuplungcsere 70k?
Van egy e11 vvti corolla a birtokomban 1.6 motorral angol gyártás. (veselámpás)
Kérdés: Hol van ebben a benzinszűrő? Cseréje megoldható házilag vagy macera? Hibát észlelek a fordulatszámmérőnél. Hiába pörgetem visszaesik majd újra felpörög, vagy nem is üzemanyagszűrő a gond, hanem csúszik a kuplung?
Válaszokat előre is köszi! 45k HUF hátsó fékbetét és tárcsa (mindkettő) cseréjéért reális? Illetve kuplungcsere 70k?
Sziasztok!
Ma világítani kezdett a piros felkiáltó jelem az E11 vvti-corollámban.
Utánanézve a fékolaj miatt, megnéztem a min. alatt van egy hajszállal, mennyit lehet így még menni vele?
ABS-es egyébként, néha az a visszajelző is felvillant ma.
Ill. DOT4-es kell bele? mert ráírva 3-as van
Köszi a válaszokat!
Utánanézve a fékolaj miatt, megnéztem a min. alatt van egy hajszállal, mennyit lehet így még menni vele?
Köszi a válaszokat!
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
DOT4-el töltsd utána mielőbb.Lift-back írta:Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Ha a min. alatt van, akkor levegősödhet a rendszer.
Mivel csak egy "hajszálnyi", ezért óvatosan lehet menni. Emelkedőtől, lejtőtől azért óvakodj, amíg nem töltöd fel...
Nézd meg a fékbetéteidet is, valószínűleg már eléggé kopottak, azért megy le a folyadékszint... Ha cserélsz betéteket, akkor felesleges feltölteni, mert visszamegy majd a szint.
Viszont ha a folyadék már nagyon sötét színű, akkor cseréld le az összeset, 1 liter DOT4 elég lesz.
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
sziasztok
corolla e12-be kettesbe kétezernél ha elengedem a gázt, bólintani, rángatni kezd az autó. Lehet kuplung a ludas? Ha benyomom a kuplungot ilyenkor simán gurul az autó szval a motor/fordulat nem esik le gyorsan.
Az egyes, hátra és hármas fokozat néha nehezen veszi be.
+200e km van benne
köszi
corolla e12-be kettesbe kétezernél ha elengedem a gázt, bólintani, rángatni kezd az autó. Lehet kuplung a ludas? Ha benyomom a kuplungot ilyenkor simán gurul az autó szval a motor/fordulat nem esik le gyorsan.
Az egyes, hátra és hármas fokozat néha nehezen veszi be.
+200e km van benne
köszi
E12 2002 1.6 VVTI