Május 26-27 Mátra -- Sátoros tali!

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Moderáltam saját magamat. :D
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Höhö! Mondjuk Siófokon milyen felfordulást lehetne már csinálni. Annyira zsír ott a part. Csak igen megállni már bajosabb. Arra balatoni részre lennék kíváncsi amit valamelyik nap a TV ben mutattak hogy szép homokos partot építettek. Az király lehet. Milyen jól néznének már ott ki a kocsik?
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

ÁÁÁ azt se tom már mit csináljak. Lehet mégis inkább maradok azt gyúrok Tökölre. Állatkondni akarok már. Főleg hogy kezd kézi lenni.
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Tudjátok, nem is az a félelmetes, hogy hova, hanem, hogy cirka 6-8 ember (aktív fórumozók) dönti el a végcélt. Inaktív fórumozóink meg mi mást tehetnének, olvassák el az emileket. :wink:
Ez már csak egy ilyen buli. :)
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Zed Kristianz írta:Tudjátok, nem is az a félelmetes, hogy hova, hanem, hogy cirka 6-8 ember (aktív fórumozók) dönti el a végcélt. Inaktív fórumozóink meg mi mást tehetnének, olvassák el az emileket. :wink:
Ez már csak egy ilyen buli. :)
Jah, ez így igaz. Viktor azt mondta estére megpróbál írni. Még péntekig van idő. Hátha addig szépen sorba előrkerülnek az emberek. Azért kíváncsi leszek mi lessz. Ha több nem is de a Coráig biztos kimegyek. Mondom inkább gyüjtök Tökölre szépen és széjjel rallyzom az agyam :D
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Bogi »

Sziasztok!!
NOS,mi lesz akkor hova is megyünk??ki mire szavaz??szerintem ha nem tudunk már végső esetben sehova sem menni akkor visszamehetnénk a multkori KIRÁLYRÉT-re de ez csak az én gondolatom,azért irtam le mert szerintem tök jól elvoltunk+minden....de ez csak egy TIPP!!!Ugyis ti döntötök ebben!!! :D :D :D :D na puszi:MISS CCH
MISS CCH
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Bogi írta:Sziasztok!!
NOS,mi lesz akkor hova is megyünk??ki mire szavaz??szerintem ha nem tudunk már végső esetben sehova sem menni akkor visszamehetnénk a multkori KIRÁLYRÉT-re de ez csak az én gondolatom,azért irtam le mert szerintem tök jól elvoltunk+minden....de ez csak egy TIPP!!!Ugyis ti döntötök ebben!!! :D :D :D :D na puszi:MISS CCH
Egyáltalán nem rossz ötlet! Sőőőőt. De inkább fedezzünk majd fel új tájakat vidékeket.
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

KÖSZI HOGY ÉRTÉKELED!! :D :D :D :D Mondjuk nekem8 mert Mi ugyis ott leszünk!!!!!
MISS CCH
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

Én maradok a barátom döntése melettt!!szerintem menjünk a MÁTRÁBA!!!akkor hozzak fürdőruhát is :?: :?: :D :D :wink:
MISS CCH
Pamacs
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Pamacs »

Bogi írta:Én maradok a barátom döntése melettt!!szerintem menjünk a MÁTRÁBA!!!akkor hozzak fürdőruhát is :?: :?: :D :D :wink:
Hát napozáshoz hozhatsz :) Amúgy egy víztározó van a közelben de ugyebár az a patakoktól duzzad és khmm q*rva hideg :)
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Layosh írta:Höhö! Mondjuk Siófokon milyen felfordulást lehetne már csinálni. Annyira zsír ott a part. Csak igen megállni már bajosabb. Arra balatoni részre lennék kíváncsi amit valamelyik nap a TV ben mutattak hogy szép homokos partot építettek. Az király lehet. Milyen jól néznének már ott ki a kocsik?

Sziasztok!

Olvastam a jobbál jobb ötleteket,s tetszenek!

Zoli!

Igen tudok helyet Visegrádon!
Csak rég jártam arra!

A Balaton szerintem kilőve!
Legalábbis nekem!
Mert kb. másfél hónapja voltam Balatonberényben,meg Keszthelyen,s 10 rongy volt csak a benya,plussz az autópálya matrica,s ebben nincs benne a kaja!

A Mátra határeset!

De jó lenne,ha tényleg vízhez kéne menni!

Tetszik a Királyrét is!
De tényleg új tájegység kéne!

Amúgy arra ki gondolt,hogy esőben hová megyünk?

Menjünk szerintem olyan helyre,ahol eső esetén is van fedett strand vagy valami!

MI megyünk!
CSak jó lenne tudni hová!
Balázs

C-POWER!!!!!
Frool
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Frool »

Megyek!Talán jön még 1 ae86 vendégeskedni. Problem:pillanatnyilag nincs fékem de alakul,szombaton 14h-ig dolgozom aztán start utánatok(nehogy előbb odaérjek mint ti) :D .emill:attila.orosz@ivanitsbarkany.hu
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Komáromban nem ismerős valaki? Ha emlékezetem nem csal, ott is kell lennie valami füves területnek, de egyedül a megérzésemre nem hagyatkoznék.. :D

Estig írjatok ötleteket, aztán elindítunk egy szavazást, amiben mindegyik lehetőségre szavazhattok.
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

ez jo ötlet!!!
MISS CCH
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

akkor vegyétek elő a térkepeket!! :D :P