Május 26-27 Mátra -- Sátoros tali!
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Tudjátok, nem is az a félelmetes, hogy hova, hanem, hogy cirka 6-8 ember (aktív fórumozók) dönti el a végcélt. Inaktív fórumozóink meg mi mást tehetnének, olvassák el az emileket.
Ez már csak egy ilyen buli.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Jah, ez így igaz. Viktor azt mondta estére megpróbál írni. Még péntekig van idő. Hátha addig szépen sorba előrkerülnek az emberek. Azért kíváncsi leszek mi lessz. Ha több nem is de a Coráig biztos kimegyek. Mondom inkább gyüjtök Tökölre szépen és széjjel rallyzom az agyamZed Kristianz írta:Tudjátok, nem is az a félelmetes, hogy hova, hanem, hogy cirka 6-8 ember (aktív fórumozók) dönti el a végcélt. Inaktív fórumozóink meg mi mást tehetnének, olvassák el az emileket.![]()
- Bogi
- Visszajáró

Sziasztok!!
NOS,mi lesz akkor hova is megyünk??ki mire szavaz??szerintem ha nem tudunk már végső esetben sehova sem menni akkor visszamehetnénk a multkori KIRÁLYRÉT-re de ez csak az én gondolatom,azért irtam le mert szerintem tök jól elvoltunk+minden....de ez csak egy TIPP!!!Ugyis ti döntötök ebben!!!
na puszi:MISS CCH
NOS,mi lesz akkor hova is megyünk??ki mire szavaz??szerintem ha nem tudunk már végső esetben sehova sem menni akkor visszamehetnénk a multkori KIRÁLYRÉT-re de ez csak az én gondolatom,azért irtam le mert szerintem tök jól elvoltunk+minden....de ez csak egy TIPP!!!Ugyis ti döntötök ebben!!!
MISS CCH
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Egyáltalán nem rossz ötlet! Sőőőőt. De inkább fedezzünk majd fel új tájakat vidékeket.Bogi írta:Sziasztok!!
NOS,mi lesz akkor hova is megyünk??ki mire szavaz??szerintem ha nem tudunk már végső esetben sehova sem menni akkor visszamehetnénk a multkori KIRÁLYRÉT-re de ez csak az én gondolatom,azért irtam le mert szerintem tök jól elvoltunk+minden....de ez csak egy TIPP!!!Ugyis ti döntötök ebben!!!![]()
![]()
![]()
na puszi:MISS CCH
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Layosh írta:Höhö! Mondjuk Siófokon milyen felfordulást lehetne már csinálni. Annyira zsír ott a part. Csak igen megállni már bajosabb. Arra balatoni részre lennék kíváncsi amit valamelyik nap a TV ben mutattak hogy szép homokos partot építettek. Az király lehet. Milyen jól néznének már ott ki a kocsik?
Sziasztok!
Olvastam a jobbál jobb ötleteket,s tetszenek!
Zoli!
Igen tudok helyet Visegrádon!
Csak rég jártam arra!
A Balaton szerintem kilőve!
Legalábbis nekem!
Mert kb. másfél hónapja voltam Balatonberényben,meg Keszthelyen,s 10 rongy volt csak a benya,plussz az autópálya matrica,s ebben nincs benne a kaja!
A Mátra határeset!
De jó lenne,ha tényleg vízhez kéne menni!
Tetszik a Királyrét is!
De tényleg új tájegység kéne!
Amúgy arra ki gondolt,hogy esőben hová megyünk?
Menjünk szerintem olyan helyre,ahol eső esetén is van fedett strand vagy valami!
MI megyünk!
CSak jó lenne tudni hová!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- Frool
- Fanatikus fórumozó

Megyek!Talán jön még 1 ae86 vendégeskedni. Problem:pillanatnyilag nincs fékem de alakul,szombaton 14h-ig dolgozom aztán start utánatok(nehogy előbb odaérjek mint ti)
.emill:attila.orosz@ivanitsbarkany.hu