Mindenről, akármikor, akárkivel

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

decaon16 írta:Már folyamatban van a dolog Andrew, akárcsak az új honlap! Szíves türelmeteket kérném ebben mind a klubvezetőség, mind az adminok nevében.

Köszönöm.
Úgyszintén. Már többször is felvetettük egyrészt a Klub és a Fórum szabályzatát is. Ez nem csak rajtam és Miselen múlik. Ehhez több embernek le kell ülnie és megalkotni. Persze lehet csemegézni más fórumokról, de minden fórum egyedi. A miénk meg pláne. Nem azért mert, hogy autós fórum. Hanem, mert ugye bár Corolla club, de mint baráti társaság.

Amúgy mint, már a honlapnál írtam, több alapvető változás fog bekövetkezni. De arra Matyinak, Zolinak is rá kellene bólintania.

Ellenben mint írtam, nem fogok senkire várni, jövő hétvégén tolom fel az új oldalt ha addig nincs ellenvetés, avagy bármi építő jellegű hozzászólás.

És aki nem ír, úgy tekintem, hogy nem tud mit hozzászólni és ezzel elfogadja, hogy olyan lessz.

Misellel nem keveset rágódunk rajta. És persze én sem a programozókkal :)

De ahogy Misel is írta, kis türelmet kérünk, most tényleg nagyon benne vagyunk a sűrűjében. Én is egész nap melózok. Reggel 7 kor elmegyek otthonról és este 6 után érek haza jó esetben. És nagyjából, mindíg kaja ilyesmi és állok neki a weboldalnak.

Biagio is most elmegy egy időre elutazik. Matyi is mindíg odavan, vagy dolgozik, Zed külföldön. Cindr totál elúszva.

Szóval most úgy néz ki egyedül vagyok mint klubvezető.
Ha a weboldalt lerendeztük és azzal együtt életbelép ez a pár változtatás utána lehet gondolkozni a szabályzaton.
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Cucu írta: hát igen... konkrétan itt moderálni... pfff, Misel nem irigyellek :D kb olyan lenne mint egy igazi amcsi gangsta rap szövegét cenzúrázni. Egy épkézláb monat se maradna.
Na legalább már néhány ember látja, hogy mivel kell itt szembenéznem nap mint nap! :) Viszont ha arra vártok hogy abban a bizonyos topikban moderáljak, hát sajnos csalódni fogtok. Az pont azért van, hogy a feldühödött tagok kiengedhessék a gőzt! De más topikokban természetesen nem fogom megtűrni az ilyesmit. :?
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

decaon16 írta:
Cucu írta: hát igen... konkrétan itt moderálni... pfff, Misel nem irigyellek :D kb olyan lenne mint egy igazi amcsi gangsta rap szövegét cenzúrázni. Egy épkézláb monat se maradna.
Na legalább már néhány ember látja, hogy mivel kell itt szembenéznem nap mint nap! :) Viszont ha arra vártok hogy abban a bizonyos topikban moderáljak, hát sajnos csalódni fogtok. Az pont azért van, hogy a feldühödött tagok kiengedhessék a gőzt! De más topikokban természetesen nem fogom megtűrni az ilyesmit. :?
Én is ezt mondtam, hogy ez a felállás!!!

Szóval most tessék mindenkinek megköszönni Misel bácsinak hogy ennyit foglalkozik a fórummal... :lol: :lol: :lol:
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Köszönjük Misiiiiii báááácsi! :lol: (kórusban) :wink:
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

............. Na ezt is mire megtaláltam..... :lol: :lol: :lol:

Nem szándékoztam sértő lenni, és még a feldühödött jelzőt is túlzásnak ítélem :)
csak én hülye a toyotaclub fórumán nőttem fel, aztán találtam a cch-ra, és ott megszoktam, hogy ha valami nem oké a hsz-ok közt, akkor egy admin zöld színnel és akár kisebb betűvel odaírja, hogy mit tett.... akár moderálás, bármilyen nemű módosítás, áthelyezés, idézettörlés, vagy teljes törlés, stb...

Maradjunk az említett példánál: Kiki írt a Kakucsos topicba, én reagáltam rá... honnan az édes anyámból tudjam, hogy azt a szerény, ámde jogos kérdésemet hova raktátok? a beszélgetés azon pontjánál még szó nem volt konfliktusról, sőt, részemről utána sem, így mért kerestem volna konflktusként?!

Misel: ezer bocsánat, ha magadravetted, megsértődtél, eleged lett, stb...
Az világon semmi gondom veled, meg amúgyis: senki nem úgy született, hogy tud ennyi embert úgy moderálni, hogy mindenkinek jó legyen!
Szóval kérdésem inkább építő jellegű kritikának minősült, mintsem bántásnak! Bocs, ha félreérthető voltam!

még egy tiszteletteljes ui: és ide, az "aktív" topicba se értem, hogy került át a dolog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

adminok: kitartást a sok hülyéhez, hozzánk corollásokhoz
:D
kisa.
E12 facelift
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hát igen az elején volt egy párszor, hogy beszélgettünk és de ki volt az??
A Corollás? De melyik? Hát a Corollás... :D:D:D Me persze neveket megjegyezni más mint kocsikat :D
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Layosh írta:Szóval most tessék mindenkinek megköszönni Misel bácsinak hogy ennyit foglalkozik a fórummal... :lol: :lol: :lol:
Biagio írta:Köszönjük Misiiiiii báááácsi! :lol: (kórusban) :wink:
Srácok lécci! :oops: Függetlenül attól hogy jól esik ez ennyi letolás után, sokkal jobban értékelném, ha inkább ti is segítenétek nekem azzal, hogy eleve figyeltek arra hogy mit hova írtok az elkövetkezendőkben, és ezzel csak az én melómat csökkentenétek le. Azért köszi.
kis_andras írta:............. Na ezt is mire megtaláltam..... :lol: :lol: :lol:

Nem szándékoztam sértő lenni, és még a feldühödött jelzőt is túlzásnak ítélem :)
csak én hülye a toyotaclub fórumán nőttem fel, aztán találtam a cch-ra, és ott megszoktam, hogy ha valami nem oké a hsz-ok közt, akkor egy admin zöld színnel és akár kisebb betűvel odaírja, hogy mit tett.... akár moderálás, bármilyen nemű módosítás, áthelyezés, idézettörlés, vagy teljes törlés, stb...

Maradjunk az említett példánál: Kiki írt a Kakucsos topicba, én reagáltam rá... honnan az édes anyámból tudjam, hogy azt a szerény, ámde jogos kérdésemet hova raktátok? a beszélgetés azon pontjánál még szó nem volt konfliktusról, sőt, részemről utána sem, így mért kerestem volna konflktusként?!

Misel: ezer bocsánat, ha magadravetted, megsértődtél, eleged lett, stb...
Az világon semmi gondom veled, meg amúgyis: senki nem úgy született, hogy tud ennyi embert úgy moderálni, hogy mindenkinek jó legyen!
Szóval kérdésem inkább építő jellegű kritikának minősült, mintsem bántásnak! Bocs, ha félreérthető voltam!

még egy tiszteletteljes ui: és ide, az "aktív" topicba se értem, hogy került át a dolog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

adminok: kitartást a sok hülyéhez, hozzánk corollásokhoz
:D
Rendben Andris! De az önkritikát gyakorolva, akinek nem inge, nem veszi magára! Én viszont magamra vettem, szal vigyázzatok velem a jövőben! :)
Nos tény hogy én annyira nem vagyok otthon a toyotaklub fórumon, eddig csupán 1 hszel járultam ott hozzá a társalgáshoz, az is lassan 2 éve volt amikor a CCH talán még meg sem fogalmazódott Matyi fejében. Téged is csak arra tudlak kérni Andris hogy várj türelemmel, amig a klubvezetőség lerakja a klub új alapjait, aztán majd úgyis ki fog alakulni a többi.
Ami az áthelyezés okát illeti... Az elején még nem látszódott, hogy mi fog kialakulni a párbeszédből. Majd miután már látszódott hogy abból minden lesz csak nem a Kakucsi élmények fejtegetése, jobbnak láttam átpakolni a bunyós topikba. És miután te is hozzájárultál egy csodálkozós hsz-el, téged is átpakoltalak, mivel érdekes lett volna ha azt ott hagyom. Képzeld el a szitut: mindenki a Kakucsi emlékeről beszél, és egyszer csak jönne a hsz-ed... Sztem pöttyet muris lenne. :D
Ez a hsz-ed pedig úgy került ide, hogy eredetileg ezt is a Kakucsos topikba írtad, és sztem az adminokat nem ott kellene kritizálni.... :roll:
Már soxor elmondtam, de úgy tűnik nehezen értitek meg. Legyetek szivesek a hsz-eiteket a megfelelő topikba írni! Ne nekem kelljen már állandóan pakolásznom őket a megfelelő topikokba!

Remélem kielégítő választ adtam a kérdéseidre.....
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Erre szeretnék én is mindenkit megkérni!

Miselnek és nekem is kevesebb munkája lesz, ha alapból figyeltek arra, hogy a helyes topicba rjátok a hozzászólásaitokat! Igy kevesebbet kell áthelyeznünk.
Nem felejtettem el a phpbb3.0-t Misel! Köszönöm az eddigi segitségedet is! Időigényes munka tudom!

A tegnapelőtti találkozóval kapcsolatosan elnézést kérek mindenkitől! Igaz nem igértem százra! El is akartam menni, de sajnos az adott időpontban Valahol Zalaegerszeg környékén az országúton rostokolltam egy MKIII-as turbós suprával, ami hengerfejes lett. Mármint akkor jött ki rajta :( Volt Andrew jóvoltából egy számitógép javitására szolgáló szerszámkészlet. :) amibe még villáskulcs sem volt. Akkor még reménykedtünk. Már Pesten van az autó.

Úgyhogy bocsi, hogy nem jelentem meg. Kedd hajnalba értem haza :(
Pedig szivesen beszélgettem volna párotokkal.
Ki volt ott? Miről volt szó?
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Talán mondhatom mindannyiunk nevében, hogy mi is nagyon sajnáltuk hogy nem tudtál jönni végül, mert olyan dolgokról volt szó, hogy jó lett volna ha te is beleszólsz az ott elhngzottakba.
De Layosh elvállalta hogy dob az ott elhangzottakról egy mailt a klubvezetőségnek. Elvileg már meg is kaptad, vagy a közeljövőben meg fogod kapni.
Köszi a támogatást, és köszi hogy észben tartod a a phpbb3.0-t. Csak lenne már az irányításom alatt! :D
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

decaon16 írta:Talán mondhatom mindannyiunk nevében, hogy mi is nagyon sajnáltuk hogy nem tudtál jönni végül, mert olyan dolgokról volt szó, hogy jó lett volna ha te is beleszólsz az ott elhngzottakba.
De Layosh elvállalta hogy dob az ott elhangzottakról egy mailt a klubvezetőségnek. Elvileg már meg is kaptad, vagy a közeljövőben meg fogod kapni.
Köszi a támogatást, és köszi hogy észben tartod a a phpbb3.0-t. Csak lenne már az irányításom alatt! :D
Igen elküldtem a mailt. De ha kell csak szóljál rám és újból elküldöm, nem gond. Minden benne van. A többi ami kimaradt azt meg majd lebeszéljük. Honlap téma nagyrésze.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Azért raktam fel most a fórumra a honlapot! Először megmutattam volna nektek, és nem a nagy közönségnek, de már mindegy.
Sajnos Laptopról Kikiről rok és a maileimet még mindig nem tudtam megnézni. Amint megkapom próbálok válaszolni.
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
AndrewGL
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: AndrewGL »

Pacsker írta: ...
A tegnapelőtti találkozóval kapcsolatosan elnézést kérek mindenkitől! Igaz nem igértem százra! El is akartam menni, de sajnos az adott időpontban Valahol Zalaegerszeg környékén az országúton rostokolltam egy MKIII-as turbós suprával, ami hengerfejes lett. Mármint akkor jött ki rajta :( Volt Andrew jóvoltából egy számitógép javitására szolgáló szerszámkészlet. :) amibe még villáskulcs sem volt. Akkor még reménykedtünk. Már Pesten van az autó.

Úgyhogy bocsi, hogy nem jelentem meg. Kedd hajnalba értem haza :(
...
Ezúton nyilvánosan és töredelmesen elnézést kérek mindenkitől, akit érint, hogy elraboltam a csávót bő egy napra. ( 2008.07.28 )

Matyi, neked pedig köszönöm a segítséget, kitartást, meg mindent.

Üdv

P.S: pedig PH000-s csavarhúzó is volt nálam:)
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

AndrewGL írta:Ezúton nyilvánosan és töredelmesen elnézést kérek mindenkitől, akit érint, hogy elraboltam a csávót bő egy napra. ( 2008.07.28 )
Találkozunk a "Konfliktusok is vannak" topikban Andrew! :twisted:
Szegény csávó sajnos még nem tud egyszerre két helyen lenni. Nincs kedved klónoztatni magad Matyi? :lol:
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Kéne kéne! :)
Barátnő, magánélet, hobbi (egyszerre többeteknek), munka :)

Legalább kéne 4-5 Matyi! :wink:
Klubelnök

Kép
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Bexarás,hogy mindíg akkor látok Clubos autót amikor nem a gépemmel vagyok.
Vác:Lb-szürkés valamilyen-már nem is emléxem.
Penc:Piros ae82

Kik az elkövetők?
Válasz küldése