Úgyszintén. Már többször is felvetettük egyrészt a Klub és a Fórum szabályzatát is. Ez nem csak rajtam és Miselen múlik. Ehhez több embernek le kell ülnie és megalkotni. Persze lehet csemegézni más fórumokról, de minden fórum egyedi. A miénk meg pláne. Nem azért mert, hogy autós fórum. Hanem, mert ugye bár Corolla club, de mint baráti társaság.decaon16 írta:Már folyamatban van a dolog Andrew, akárcsak az új honlap! Szíves türelmeteket kérném ebben mind a klubvezetőség, mind az adminok nevében.
Köszönöm.
Amúgy mint, már a honlapnál írtam, több alapvető változás fog bekövetkezni. De arra Matyinak, Zolinak is rá kellene bólintania.
Ellenben mint írtam, nem fogok senkire várni, jövő hétvégén tolom fel az új oldalt ha addig nincs ellenvetés, avagy bármi építő jellegű hozzászólás.
És aki nem ír, úgy tekintem, hogy nem tud mit hozzászólni és ezzel elfogadja, hogy olyan lessz.
Misellel nem keveset rágódunk rajta. És persze én sem a programozókkal
De ahogy Misel is írta, kis türelmet kérünk, most tényleg nagyon benne vagyunk a sűrűjében. Én is egész nap melózok. Reggel 7 kor elmegyek otthonról és este 6 után érek haza jó esetben. És nagyjából, mindíg kaja ilyesmi és állok neki a weboldalnak.
Biagio is most elmegy egy időre elutazik. Matyi is mindíg odavan, vagy dolgozik, Zed külföldön. Cindr totál elúszva.
Szóval most úgy néz ki egyedül vagyok mint klubvezető.
Ha a weboldalt lerendeztük és azzal együtt életbelép ez a pár változtatás utána lehet gondolkozni a szabályzaton.

KE11 Sedan