Mindenről, akármikor, akárkivel

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Jaja! dudált faterod, meg picit félre is állt az úton!
Aranyos volt :)

Ha már itt tartunk!
Attila téged is többször látlak a GTi-vel. És nem füstöl, pedig látványosan előzgetsz :)
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Ilyen csúnyán összetört Corollát még nem is láttam! Reméljük nem halt meg benne senki :(

http://www.hasznaltauto.hu/2252852
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

kis_andras írta:Ha már hozzászólásokat töröltök, lehetne annyi gerinc az adott adminban, hogy:
-szóváteszi, hogy törölt
-megindokolja, hogy miért
-és aláírja.

[hányós smile] :roll:
Layosh írta:Az adott hozzászólások át lettek helyezve a Konfliktusok is vannak című topic ba. Nem tudom akkor éppen ki moderált. Én nem moderálok. Nem az én tésztám. Nekem a rendszer miatt kell az admin jog. A weboldallal való dolgok miatt.
Na látom megint kezdődik a régi nóta.

Andris!
1. Felesleges szóvá tennem a törlést, mivel nem töröltem, csupán a megfelelő topikba helyeztem át a hozzászólást! Tudtommal ez adminisztrátori feladataim eggyike.
2. Aki már jártas a fórumon egy ideje, az tisztában van azzal hogy a fél banda már engem gyűlöl hogy megpróbálok rendet tartani a fórumon!
3. Csupán a te kedvedért aláírom, hogy én Misel töröltem a hozzászólást a nem odaillő topikból, és áthelyeztem a megfelelő topikba!

Javaslom nyújts be panaszt ellenem a klubvezetőségnél, hogy vonják vissza az adminisztrátori jogaimat, és ha szerencséd van, már nem sokáig fogok vandálkodni itt, és végre mindeki írhat majd bármit bárhová........
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

A Fórum átlépte a 11000 hozzászólást :) Ez nem semmi :)
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

decaon16 írta:
kis_andras írta:Ha már hozzászólásokat töröltök, lehetne annyi gerinc az adott adminban, hogy:
-szóváteszi, hogy törölt
-megindokolja, hogy miért
-és aláírja.

[hányós smile] :roll:
Na látom megint kezdődik a régi nóta.

Andris!
1. Felesleges szóvá tennem a törlést, mivel nem töröltem, csupán a megfelelő topikba helyeztem át a hozzászólást! Tudtommal ez adminisztrátori feladataim eggyike.
2. Aki már jártas a fórumon egy ideje, az tisztában van azzal hogy a fél banda már engem gyűlöl hogy megpróbálok rendet tartani a fórumon!
3. Csupán a te kedvedért aláírom, hogy én Misel töröltem a hozzászólást a nem odaillő topikból, és áthelyeztem a megfelelő topikba!

Javaslom nyújts be panaszt ellenem a klubvezetőségnél, hogy vonják vissza az adminisztrátori jogaimat, és ha szerencséd van, már nem sokáig fogok vandálkodni itt, és végre mindeki írhat majd bármit bárhová........
Misi! Andris!

Nyugi!

Andrisnak igaza van,hogy legalább egy jelzés lehetne,hogy az adott hozzászólás át lett helyezve ezért meg azért,s aki tette az írjon ilyet!

Vagyis Misi beírhattad volna,hogy áthelyezted a konflikt..... topicba,mert oda illik!

Ennyi!

S nem fújni kell egymásra,hanem megbeszélni!

Csak sajna nem mindenki ilyen,hogy beírja,s nem törli csak,hanem át helyezi!

Mert gerinc nem minden adminban van!

Tisztelet a kivételnek!

Andris!

Jogos a felháborodásod,de kissé normálisabb hangnem is jó!

Ez a szerény véleményem!

Hisz Misi csak jót akar!

Ellentétben pár adminnal! :evil:

Az önkényuralom ideje lejárt!
Balázs

C-POWER!!!!!
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Nem akarok belepofázni, de B26 sztem jót írt. Kisebb felháborodás kéne, de igaz, hogy az admin írhatna egy annyit, hogy hova tette a hsz-eket. Így meg már talán jogos a felháborodás, hisz nem tudta senki, hol keresse a meglévő, nem törölt hsz-eket. Így lenne igazán korrekt. Pont.
Peace. :)
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Korrekt Balázs és Gyöngyi hozzászólása is :) Mindannyiótokkal mindenben egyet értek. Ellenben előterjesztem azt, hogy Misel legyen a fórum adminja. Azt hiszem így is ő foglalkozik vele. És ne legyen hosszászólás törlés.
Erre van egy ötletem, hogyha olyan hosszászólások vannak, hogy teszem fel veszekedés... Majd elmondom csak most tonna melóban vagyok.
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Sztem az tök jó volt, amit Misel csinált, hogy átrakta a "harcolós" topicba. Csak egy hsz kéne tőle az eredeti topicban, hogy hol folytassák, ha már privátban nem lehet valamiért vagy nem akarják a "küzdő" felek. :)
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Ki a jó Isten rohangál Vácon egy (asszem szürke?!) LB-el aminek a díszlécén corolla-club-os matrinca van?????????? :?: :?: :?:
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

B26 írta: Misi! Andris!

Nyugi!

Andrisnak igaza van,hogy legalább egy jelzés lehetne,hogy az adott hozzászólás át lett helyezve ezért meg azért,s aki tette az írjon ilyet!

Vagyis Misi beírhattad volna,hogy áthelyezted a konflikt..... topicba,mert oda illik!

Ennyi!
A lüke fejemmel azt gondoltam, hogy nyilvánvalóan ki lehet következtetni, hogy ha valaki elkezd köpködni egy másik tagra, akkor azt nem a Tuning topikba fogom áthelyezni! :roll:
Az meg szerintem érdekesen venné ki magát, hogy (maradjunk a példánál) beszélünk a Kakucsi élményekről nagyban, és egyszercsak jönnék egy ilyesmi kommentel:
A többi hsz-t a "konfliktusok is vannak" c. topikban találjátok.
Mindenki nézne, hogy most mi van.. :?: Ez persze az én véleményem. De ha többen rágjátok a fülem miatta, felőlem ezt is csinálhatom! Tudtommal a fórum ugyanúgy a tagoké is mint az adminisztrátoroké! Legalább is én úgy gondolom. :wink:
Layosh írta:És ne legyen hosszászólás törlés.
Erre van egy ötletem, hogyha olyan hosszászólások vannak, hogy teszem fel veszekedés... Majd elmondom csak most tonna melóban vagyok.
Nos? Mit is akartál ebből kihozni tesó :?:
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Csak annyit, hogy itt is meg lehetne csinálni, mint már pár fórumon látta, hogyha két három nép veszekedik, az admin berakja a hozzászólásokat egy dili nevő topikba és kész. Ami nálunk per pill a kofliktusok. Szóval tárgytalan. Csak mondom máshol is van hasonló!
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

decaon16 írta: A lüke fejemmel azt gondoltam, hogy nyilvánvalóan ki lehet következtetni, hogy ha valaki elkezd köpködni egy másik tagra, akkor azt nem a Tuning topikba fogom áthelyezni! :roll:
Az meg szerintem érdekesen venné ki magát, hogy (maradjunk a példánál) beszélünk a Kakucsi élményekről nagyban, és egyszercsak jönnék egy ilyesmi kommentel:
A többi hsz-t a "konfliktusok is vannak" c. topikban találjátok.
Mindenki nézne, hogy most mi van.. :?: Ez persze az én véleményem. De ha többen rágjátok a fülem miatta, felőlem ezt is csinálhatom! Tudtommal a fórum ugyanúgy a tagoké is mint az adminisztrátoroké! Legalább is én úgy gondolom. :wink:
Misi!

Egy baj van csak ezzel szerintem!

Hogy millió hozzászólás,s topic közt kinek van ideje,s türelme végig kutatni a hsz-ét?
Balázs

C-POWER!!!!!
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

B26 írta: Misi!

Egy baj van csak ezzel szerintem!

Hogy millió hozzászólás,s topic közt kinek van ideje,s türelme végig kutatni a hsz-ét?
Balázs! Amikor belépsz a fórumra, az új hszek sárga színnel hívják fel a figyelmed arra, hogy ezeket nem olvastad még, mert abban az időintervallumban jöttek létre amikor kiléptél a fórumról, majd vissza.
Namármost én úgy gondolom, hogy ezeket el is szoktad olvasni. És ha már el is olvasod, bizonyára fel fog tünni neked, hogy a nevem alatt egy másmilyen topikban fel vannak tütetve azok az idézetek, amellyeket már olvashattál egy másik topikban, viszont addigra eltüntek onnan ahová írták, eredetileg a tagok. És ez ábszolúte nem idő, hanem odafigyelés kérdése...
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
AndrewGL
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: AndrewGL »

Tisztelt Adminisztrátorok, Moderátorok!

Javalsom, hogy készítsetek el egy fórumszabályzatot, és moderálási alapelveket. Ehhez néhány magyar phpBB alapú fórum (többek közt az egyik, informatikai témákkal foglalkozó) fórumszabálzata is szolgálhat alapul, illetve ötletekkel.

BTW a jelenleginél élesebben kellene megkülönböztetni klubot a fórumtól, a "pozíciók" tekintetében.

Üdv
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Már folyamatban van a dolog Andrew, akárcsak az új honlap! Szíves türelmeteket kérném ebben mind a klubvezetőség, mind az adminok nevében.

Köszönöm.
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Válasz küldése