Aranyos volt
Ha már itt tartunk!
Attila téged is többször látlak a GTi-vel. És nem füstöl, pedig látványosan előzgetsz

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

kis_andras írta:Ha már hozzászólásokat töröltök, lehetne annyi gerinc az adott adminban, hogy:
-szóváteszi, hogy törölt
-megindokolja, hogy miért
-és aláírja.
[hányós smile]
Na látom megint kezdődik a régi nóta.Layosh írta:Az adott hozzászólások át lettek helyezve a Konfliktusok is vannak című topic ba. Nem tudom akkor éppen ki moderált. Én nem moderálok. Nem az én tésztám. Nekem a rendszer miatt kell az admin jog. A weboldallal való dolgok miatt.

Misi! Andris!decaon16 írta:Na látom megint kezdődik a régi nóta.kis_andras írta:Ha már hozzászólásokat töröltök, lehetne annyi gerinc az adott adminban, hogy:
-szóváteszi, hogy törölt
-megindokolja, hogy miért
-és aláírja.
[hányós smile]
Andris!
1. Felesleges szóvá tennem a törlést, mivel nem töröltem, csupán a megfelelő topikba helyeztem át a hozzászólást! Tudtommal ez adminisztrátori feladataim eggyike.
2. Aki már jártas a fórumon egy ideje, az tisztában van azzal hogy a fél banda már engem gyűlöl hogy megpróbálok rendet tartani a fórumon!
3. Csupán a te kedvedért aláírom, hogy én Misel töröltem a hozzászólást a nem odaillő topikból, és áthelyeztem a megfelelő topikba!
Javaslom nyújts be panaszt ellenem a klubvezetőségnél, hogy vonják vissza az adminisztrátori jogaimat, és ha szerencséd van, már nem sokáig fogok vandálkodni itt, és végre mindeki írhat majd bármit bárhová........

A lüke fejemmel azt gondoltam, hogy nyilvánvalóan ki lehet következtetni, hogy ha valaki elkezd köpködni egy másik tagra, akkor azt nem a Tuning topikba fogom áthelyezni!B26 írta: Misi! Andris!
Nyugi!
Andrisnak igaza van,hogy legalább egy jelzés lehetne,hogy az adott hozzászólás át lett helyezve ezért meg azért,s aki tette az írjon ilyet!
Vagyis Misi beírhattad volna,hogy áthelyezted a konflikt..... topicba,mert oda illik!
Ennyi!
Nos? Mit is akartál ebből kihozni tesóLayosh írta:És ne legyen hosszászólás törlés.
Erre van egy ötletem, hogyha olyan hosszászólások vannak, hogy teszem fel veszekedés... Majd elmondom csak most tonna melóban vagyok.

Misi!decaon16 írta: A lüke fejemmel azt gondoltam, hogy nyilvánvalóan ki lehet következtetni, hogy ha valaki elkezd köpködni egy másik tagra, akkor azt nem a Tuning topikba fogom áthelyezni!![]()
Az meg szerintem érdekesen venné ki magát, hogy (maradjunk a példánál) beszélünk a Kakucsi élményekről nagyban, és egyszercsak jönnék egy ilyesmi kommentel:
A többi hsz-t a "konfliktusok is vannak" c. topikban találjátok.
Mindenki nézne, hogy most mi van..Ez persze az én véleményem. De ha többen rágjátok a fülem miatta, felőlem ezt is csinálhatom! Tudtommal a fórum ugyanúgy a tagoké is mint az adminisztrátoroké! Legalább is én úgy gondolom.
![]()

Balázs! Amikor belépsz a fórumra, az új hszek sárga színnel hívják fel a figyelmed arra, hogy ezeket nem olvastad még, mert abban az időintervallumban jöttek létre amikor kiléptél a fórumról, majd vissza.B26 írta: Misi!
Egy baj van csak ezzel szerintem!
Hogy millió hozzászólás,s topic közt kinek van ideje,s türelme végig kutatni a hsz-ét?