kis_andras írta:Örülök, ha jó volt a kaja

Mi Szentesen álltunk meg a pályaudvarnál lévő pékségnél

Nagyon jó kis találkozó volt !
Azt el is felejtettem mondani az ott nem megjelenteknek, hogy volt egy turbós, 450lovas Corolla is! Pokoli jó hangja volt, meg nagyon gyorsult, csak mintha a futóműve nem oda lett volna kitalálva
A Pénzes féle szervezést hagyjuk, erről mindenki csak negatívan nyilatkozott... Szerintem a pénzvisszaadáson kívül nem is tehettek volna, és nem is tettek mást! Abszolút Toyotaclub-on kívüli hiba.
Remélem jövőre is ilyen jellegű lesz a találkozó, nem is értem mit szeretnek sokan a gyorsulásban... Vezetéstechnikailag sokkal több haszna van egy ilyen "pályanapnak". Biztonságosan megismerheti mindenki a saját és autója határait... Erősen gondolkozom, hogy el kellene menni egy vezetéstechnikai központba, vagy elkezdeni leszervezni télre egy ehez hasonló pályázást! Jégen, hóba, hidegbe...
Esetleg érdekel valakit?
Most mondjam (ami történetesen igaz,s írtam már),hogy én is azért féltettem a vasat!
Ha lett volna szervíz csapatom ott (ami még várat magára

) akkor én is hajtom jobban!
A gyorsban az a jó,hogy nemcsak egyszerű gáz taposás az egész!
Inkább jó rajt,jó váltások,s lóerő összessége!
Tehát azért ott is kell valamennyire vezetni,ha nyerni akar az ember!
S baromi jó adrenalin,s feszültség levezető!
DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZIGORÚAN NEM A VÁCI ÚTRA KITALÁLVA!!!!!!!!
VAGY MÁS FORGALMAS ÚTRA!
PERSZE HA A YARD ELHAJT A ZÁRT HELYRŐL MINDENKIT,AKKOR KISZABADUL A SOK KEVÉSBÉ ÉPELMÉJĂ› IS AZ UTAKRA SAJNOS!
Nálam a pálya úgy ment,hogy motor pörget,mint gyors rajtnál,rajtra kilő,kis gumi csikorgás,figyelve,hogy szűk,de gyors legyen a szlalom (nem mindig jött be

),majd be a balosba,ahonnan rázókövőn ki a jobbosra,majd full gáz semmi fék balos kanyar,pici fék jobb,majd full gázzal fordulás a szlalomhoz a kanyarban,első bólyához berepeszt,pici fék,szlalom,majd kilő a szlalomból,kanyarra 3-as,s pici fék a balosnál,kilő jobbra,aztán gáz utolsó balosba be,pici motorfék,s gáz,gáz,gáz,kanyarból a bólyáknál vissza kettő,s hagy szóljon az utolsó jobbosnál! Majd lassítás mivel rá szóltak mindenkire,hogy 5 km a parkolóban! Ami érthető nehogy baleset legyen!
Részemről simán még köröznék ott!
A vezetés technikai pályába mi is benne vagyunk!