Nálam van az autó. (E11, jobb kormányos)
Ma elültettem a kertben.
Ahogy időm engedi, kezdem bontogatni.
Alkatrész ügyben első körben Bohi-t keressétek.
E10/liftback 1.3 4efe
AE92/liftback GTI 1.6 4age
Hajts lassan és gyönyörködj a tájban, vagy nyomjad neki és épülj bele.
Wortex írta:Nálam van az autó. (E11, jobb kormányos)
Ma elültettem a kertben.
Ahogy időm engedi, kezdem bontogatni.
Alkatrész ügyben első körben Bohi-t keressétek.
Igen, jöhetnek az emailek, légyszi privát emailben keressetek, igykekszem majd mindenkinek válaszolni!
Nemsokára dobunk egy listát, hogy mi maradt és lehet csemegézni. Már körvonalazódott, hogy aki beledobott lóvét az mit visz és meg kell nézni, hogy mi maradt.
Sziasztok!
Egy '98-as 4EFE motoros Corollához keresek fordulatszámmérős műszeregységet. Ma visszaolvastam a fórumban és nagyon jó,hogy még az alap Harmony felszereltségű (mint az enyém) autóba is elő van készítve a kábelezés,csak az számít,hogy spirálos v. elektromos. A probléma ott van, hogy még nem tudtam megnézni,nekem milyen kell (bár gyanítom spirálos) ennek ellenére az egyik bontóban ma azért gond nélkül adtak volna egyet 10e-ért. Szerintetek reális ez az ár és látatlanban megvehető-e v. esetleg tudtok olcsóbban? Előre is köszönöm a segítséget!:)
Legegyszerűbben a váltó kihajtásánál tudod megnézni, hogy elektromos vagy spirálos-e a kihajtás.
A spirálosról itt találsz képet: viewtopic.php?p=112812#p112812
Holnap megpróbálok csinálni az elektromosról is, és beleteszem a fenti leírásba.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Igen, tehát először meg kell néznem és csak utána megrendelni,mert bármilyen lehet. A képet tényleg jó, hogy felteszed az elektromosról, legalább tudni fogom, mi a különbség. Egyébként is eljött az ideje a cserének, mert a mostani műszeregység kilométerórája 50-nél 65-70 közötti értéket mutat
Subby írta:Nagyon köszönöm a válaszokat! Igen, tehát először meg kell néznem és csak utána megrendelni,mert bármilyen lehet. A képet tényleg jó, hogy felteszed az elektromosról, legalább tudni fogom, mi a különbség. Egyébként is eljött az ideje a cserének, mert a mostani műszeregység kilométerórája 50-nél 65-70 közötti értéket mutat
Ha már a gyújtás ráadásakor kb. 20-ról indul a mutató, akkor az tipikus hiba, de könnyen javítható. Levenni a plexit, lehúzni a mutatót és jó pozícióban visszatenni
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
Van valami hasonló is ill. néha megálláskor pedig mondjuk 40-nél marad a mutató. Erre Haudek mester telefonban azt mondta, hogy az kopottságra is utalhat és ekkor kezdtem el gondolkodni a fordulatszámmérős egységben. Egyébként vonz még a cserében a külső hőmérséklet kijelzése is.
Subby írta:Van valami hasonló is ill. néha megálláskor pedig mondjuk 40-nél marad a mutató. Erre Haudek mester telefonban azt mondta, hogy az kopottságra is utalhat és ekkor kezdtem el gondolkodni a fordulatszámmérős egységben. Egyébként vonz még a cserében a külső hőmérséklet kijelzése is.
Esetleg nagyon rá van nyomva a mutató, és a számlapon fennakad, ha éppen úgy találkoznak a felületi egyenetlenségek...
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
Subby írta:Nagyon köszönöm a válaszokat! Igen, tehát először meg kell néznem és csak utána megrendelni,mert bármilyen lehet. A képet tényleg jó, hogy felteszed az elektromosról, legalább tudni fogom, mi a különbség. Egyébként is eljött az ideje a cserének, mert a mostani műszeregység kilométerórája 50-nél 65-70 közötti értéket mutat
Ezen két képen látszik a különbség a kihajtási módok között:
[table=][tr=][td=][/td][td=][/td][/tr]
[tr=][td=]Spirál kihajtás[/td][td=]Elektromos kihajtás[/td][/tr][/table]
A képet beszerkesztettem a fent linkelt leírásba is, a későbbiekben elég lesz már ott keresni mindig