Először is!
Tamásom
Mélységes tiszteletem, amit műveltél virtuálisan... Gyönyörű lett az autó. Piros is, tied is.
Ahogy mentél a második körben kívülről, én már láttam, hogy az igazi autóban te ülsz és mész egy-két tiszteletkört a ringen.
Hidd el hamarosan be fog következni, mert megérdemled!! Ugyan nem ajánlom rögtön a pályázást (ahhoz fejleszteni kéne féket, hűtést, futóművet...), de pár kört a "feeling kedvéért" megejthetnél.
Szorítsd össze a fogad, és old meg valahogy a fényezés költségét. Hidd el, sokan azon vagyunk, hogy összeálljon végre. Amennyiben nyitsz egy "admoányvonalat" pár ezressel támogatlak. Hátha többen is beszállnak. Nagyon örülnék, ha már ülhetnél benne.
Múlt héten, amikor láttam testközelből, annyira sugallja, hogy már csak a ruci kell és menetkész vagyok. Végtelenül dögös és férfias! DRUKK!!
Másodszor
Minden munkámat, magánéleti dolgomat igyekszem annyira leredukálni, hogy elővehessem a cockpitet és mehessek a Hungaringen egy E7-el...
Ez az Asetto Corsa nagyon adja
Nagy a gépigénye? Van kb 4AGE teljesítményű és karakterű, 1 tonna körüli súlyú autó benne? Vagy szabadon állítható? Látom a tied valami V8 és a célegyenesben 200 fölött akad
Esetleg be tudod fejezni a Coupe átalakítást? Edzhetnék a sajátommal.
Miért maszatos az üveg?
Tudom az alábbiak szoftver hibák:
Vicces, ahogy később nyúlna a váltóért, mint ahogy váltottál
Miért mindig tiltásnál váltasz?

KE11 Sedan 

1980 - Toyota Corolla KE70 Liftback - 4AGE