Taki írta:Akinek nem megy valamelyik ventilátor fokozat a fűtésnél.
http://www.aliexpress.com/item/auto-Rhe ... 65095.html
Hali , ha rendel valaki én betársulnék.

Taki írta:Akinek nem megy valamelyik ventilátor fokozat a fűtésnél.
http://www.aliexpress.com/item/auto-Rhe ... 65095.html

Van nekem egy vadi új, ha kell odaadom!Taki írta:Egyet is rendelhetsz! Posta ingyenes. Csak 3db felett 60cent-et enged az árból.
Egy hátulütője van a dolognak, hogy kb 15-60 nap mire ide ér.

Bruce E9 írta:Van nekem egy vadi új, ha kell odaadom!Taki írta:Egyet is rendelhetsz! Posta ingyenes. Csak 3db felett 60cent-et enged az árból.

A szülinapi talira majd elviszem, ha addig "kibírod" nélküleBardos6 írta:Bruce E9 írta:Van nekem egy vadi új, ha kell odaadom!Taki írta:Egyet is rendelhetsz! Posta ingyenes. Csak 3db felett 60cent-et enged az árból.
Szia!
Ha van az jó lenne, mert nekem az 1. fokozat nem megy.
Mondj egy árat és akkor utalok,vagy odadod majd személyesen nem sürgős.
Üdv: Feri

Szia,CorollaSi írta:Sziasztok! Keresek e9-be kormányművet. Hatchbackba jobb belső kilincset, s km spirál alsó tagotKöszi..

Kérlek jelöld meg a karosszériakivitelt, így ha van netán valakinek bontott jó állapotú, akkor tudja, hogy ilyet keresel-e.picka17712 írta:Sziasztok.
Keresek E9 ae92 Bal első sárvédőt. Lehetőleg fekete,nem korrodált.
Előre is köszönöm!
Jelöld meg a karosszériakivitelt, a felszereltséget és a beltér esetében a színt és anyaghasználatot.Fero írta:Sziasztok ! Valakinek bontófélben lévő ee90 ? kellene egy pár dologbal, jobb első ülés , kormány , bal hátsó ajtó ablakdíszléc( vagy mi a neve ) aztán bal hátsó leghátsó ablak díszléc , jobb első sárvédő , jobb első sárvédő , jobb első index . jobb hátsó ajtó kilincs , jobb első ajtókilincs , jobb oldali napellenző . előre is köszi .
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Szia, 1.3 mocihoz való Liftback hátsó dobom van.doki írta:Gyári hátsó dobot keresek,ne legyen lyukas !