Egy kis élménybeszámoló akkor az én tollamból is:
Igencsak megfáradva indultunk neki a találkozónak. Az utolsó pillanatig dolgoztunk a részleteken, folyamatosan a telefonon és az interneten lógtunk vagy éppen nyomtattuk a formanyomtatványokat netán készítettük össze az ajándékokat. Itt is megköszönném a munkálatokat a Vezetőségnek, a hatalmas bedolgozást Kárpitnak és a Dartsban való segédkezést Bohinak.
Péntekre maradt az autó külső-belső takarítása is, majd siettem Kikiért és irány Mogyoród, hogy csatlakozhassunk a konvojhoz. Az E7-el most kész élvezet az autózás, hogy szinkronizáltam a karbikat. Együtt gurultunk be Turára, majd kiosztottuk a Kalandtúrás kis füzeteket. Az első vers miatt volt ám fejvakarás bőven
Mindenkinek kellett segíteni, volt akinek csak megmutatni az irányt, volt akinek konkrétabban

, majd indultak a rajtoltatások. Zászlóztak a kis és nagylányok és elindultak a közel 1 napos vetélkedőre a klubtagok.
A játék folyamán csak Sástótól és a Lázbérci víztározótól kaptunk telefont, amely részben a mi hibánk/figyelmetlenségünk miatt volt, így pontlevonás nem járt értük. Legtöbbetekről egyáltalán nem hallottunk a rajt után, csak annyit, hogy megérkeztetek a szállásra. Le a kalappal
Jómagam Kikivel abszolváltuk a támpontokat, aki később társult Ewinghoz, hogy együtt ötleteljenek. A Mátrából levezető úton Parád fele (vagy már a Sástói parkolóban?

) kaptam valahol egy rejtélyes defektet. Se csavar, se kátyú, egyszerűen csak leeresztett nagyon gyorsan (játszott valaki a szeleppel?). Sajnos a gumi kuka lett, mire félre sikerült állni.
Levegővel teli pótkerekem ugyan volt, azonban az emelőt és kerékkulcsot sajnos nemrégiben kiraktam és nem raktam vissza...

Szerencsére Ewing és egy leintett Corolla-s (nem klubtag) segítségével szinte F1 szintidővel sikerült lecserélnünk a hibás kereket. Ha hátulról egy kekeckedőbb rendőr benézett volna a kocsi alá, a bal oldali szép széles, a másik vékonyabb ballonos, valószínűleg megbírságolt volna. Utóbbi érv és amiatt, hogy nem akartam még x száz km-t felemás kerekeken teljesíteni, Parádra begurulva úgy döntöttem, szerzek egy használt 195/50-es 15-ös gumit, majd fel is rakatom még aznap. Versenyfutás volt az idővel, hogy találjunk még nyitva műhelyt. Végül sikerült az egyik helyi ügyfél "Patrik" ajánlásával "Sanyit?" felhívni, majd elmenni érte és együtt odébb gurulva egy másik házából ugyancsak Toyo Proxes T1R-t találni...

Félre volt kopva, de egy ezres+ezres felszerelésért megérte

A gumisnál földúton emelkedőre kellett állni, bekészítettt faékekkel kitámasztani és saját emelővel emelni. A centírgép is kézzel hajtós volt, de a szerelés és a kiegyensúlyozás jól sikerült.

A megújult kerékkel, igyekeztünk Recskre, ahol Szullosz szatyor fülü, egoista, bölcs várt minket találós kérdéseivel
Sereghajtóként, csendes megfigyelőként vettem részt a kalandtúra további részén. Gyönyörű helyeken és élvezetes utakon mentünk keresztül. Rudabányánál sötétedett csak ránk, de azt is teljesítették a srácok. Onnan Szögliget már csak egy ugrás volt.
A célba megérkezve Kárpit házi, kemencében sült Pizzája várt minket. ISTENI volt!!! Álom... Nagyon jól esett. Ki Pizzázott, ki pörköltöt evett, volt finom étel bőven. Szépen lassan a későn indulók is befutottak. A kalandtúra kitartó hősei idén Nemethaky, Sanyi, Krisztián és Balázs volt az E7 Coupe-val és az E12 TS-el. Este 6 körül indultak Bp-ről és negyed 3-kor érkeztek meg a szállásra
Volt este kis iszogatás, sztorizgatás, kemence ajtó izzítás és rengeteg nevetés
A kalandtúrát minden nevező jól teljesítette idén. 60 és 95% közti eredmények születtek, ami igazán jónak mondható!
Másnap 8 év alatt az első időpontra elkészülést (ébredés, öltözés, reggelizés, túrára készülődés) élhettük meg. Szinte meg is hatódtam

Indultunk egy kis körúttal Aggtelek felé. Jót autóztunk, majd a Barlang bejáratánál leraktuk az autókat. Indultunk a hegyeken át Jósvafő irányába egy kis gyalogtúrára.
A táj szép volt, a felület egy része kicsit sziklás, de a mozgás határozottan jól esett. Közös buszozással visszajutottunk az autókhoz, ahonnan legtöbbünk indult is vissza a szállásra, de páran maradtak a barlangnál. A hazaút a sofőrök számára igen, az utasok számára kevésbé élvezetessé sikeredett

Jó útminőség, rengeteg kanyar és erős Corolla-k... Imádtuk
A szállásra érkezve ki a játékokat építette, ki a paprikás krumplinak állt neki, ki kisebb csapatokba verődve autókat szakértett. TRD-ék és BruceE9-ék még gyorsan elszaladtak a helyi várba, amelyről képeket találtok TRD galériájában. A hétvégi vetélkedő további versenyszámai nagy sikert arattak. A "Rolla Rutin" tempója ellenére még a nagyszájúaknak is meglepetést okozott. Senki nem tudta hiba nélkül abszolválni
Ez volt a klub első rátok erőltetett autós ügyességi vetélkedője, mivel korábban már helybérlés ellenére is nevezők hiányában elmaradt a klubos szlalom. Amennyiben igény van rá, a lehetőségekhez mérten csinálunk máskor is

A "Toyota a cél" a "Dobd a hármast" a "Toyodarts" és a Kvíz is nagy sikert aratott. Az elszánt küzdelem mellett, csak mosolyt láttam a nevezők arcán
A játékok végeztével, estére elkészült a két nagy bográcsnyi finomság is. Nagy köszönet a szakácsoknak, mindkettőből ettem, nagyon finomak lettek!
A megrakott gyomrúaknak úgy gondoltam itt az ideje, hogy átbeszéljük a kalandtúra és a többi versenyszám megoldását, megfejtését. A kreatívitásoknak köszönhetően született sok aranyköpés és ez garantálta a jó hangulatot

Sajnos a késő esti buli és karaoke parti fáradtság miatt elmaradt. Be kell pótolnunk!
Másnap ráébredtünk, hogy az idő ismételten igen kegyes volt a talihoz. Éjszaka esett csak. Reggel hamarosan a nap is kisütött. Késői indulással volt ideje mindenkinek kipihenni az előző napot, majd 11 után kezdődött a hétvégi komplett vetélkedő eredményhirdetése és díjkiosztója.
III. helyen - Cslaci és Márti végzett
II. helyet - BruceE9 és Rita szerezte meg
I. hely - pedig
TRD és Barbié lett 100-ból 74 ponttal.
A vándorserleg, új plakettjével így 1 évre megint új tulajdonosához került. Természetesen az első 3 helyezett kapott érmet és sok egyéb nyereményt is.
Hatalmas gratula nekik ezúton is!
(TRD lógunk még egy utalvánnyal!)
A szállás átadását követően élvezeteset konvojoztunk Miskolctapolcáig.
Út közben egy kollektív tankolás közben apró műszaki hibák is elhárításra kerültek.
Megérkezve a brigád fele fürdőzött, a másik fele a "gyors" ebédet választotta

Kis szerencsével végül együtt indultunk haza, egymást videózva/fotózva az autópályán.
Szuper hétvége volt!! és köszönöm mindenkinek, aki részt vett benne. Sokat jelentett ismét ilyen kiváló társasággal tölteni 3 napot. Nagyon örültem nektek
Remélem jövőre újra együtt "nyaralhatunk"!