Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Királyréti buli után kinél kötött ki a fejszém? /kék feje és nyele van/ Alkalomadtán szeretném visszakapni, mert itt a sütögetős szezon és nagy hiányát érzem. Előre is köszönöm!
Gyurmi írta:Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Királyréti buli után kinél kötött ki a fejszém? /kék feje és nyele van/ Alkalomadtán szeretném visszakapni, mert itt a sütögetős szezon és nagy hiányát érzem. Előre is köszönöm!
Ez kicsit Fülig Jimmy-sen kezdődött...
"-Uram! A késemért jöttem!
- Hol hagyta?
- Valami matrózban... "
Gyurmi írta:Sziasztok!
Meg milyen pussy verda meg mobil meg fehér meg kúró verda???
Mintha minden nap másik cicababát fuvaroznék vele
Na jó vóna
És bocsi srácok hogy eltüntem pár napra, de nem volt gépem. Mostmár van és már akár ma este megpróbálok beindulni... De a hétvégéim katasztrófák... Péntek este IVECO mehet.
Layosh írta:Meg milyen pussy verda meg mobil meg fehér meg kúró verda???
Na jó vóna
És bocsi srácok hogy eltüntem pár napra, de nem volt gépem. Mostmár van és már akár ma este megpróbálok beindulni... De a hétvégéim katasztrófák... Péntek este IVECO mehet.
Na jó vóna
Ha megint lessz üldözés azt látni akarom.
Első sorból, mi?
ÁÁÁÁÁÁÁÁLLLJ!
Na meséljen gyorsan vki!
Milyen üldözés?
Na jó vóna
nem maradt feledésbe sem a honlapszerkesztés, sem a tagfeltöltés, sem a galéria... Sajnos most nagyon sokat dolgozok. 3 munkahely megint, lóvé persze nuku. Talán majd hamarosan.
Úgyhogy bocsi mindenkitől, hogy kicsit inaktív vagyok. Igyekszem a kérdésekre válaszolni!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Végre lezárult a gépcsere mizéria. Mostmár kezdek élők sorába visszatérni.
A múlt hétvégén három nap alatt a városban 380km-et írtunk be az autóba. Tehát rohangálok nem keveset.
Sok meló meg barátnő.
Viszont a melóhelyen a programozó kollégáktól kikunyiztam egy jó kis helpet. Hát majd lessz pofára esés hogy fog az oldal kinézni
Én már hülyülök meg mennyivel egyszerűbb lessz minden.
Matyi a frissítés gyerek játék lessz.
Semmmi frames vagy layer es baszás semmi.
Ă›ber jó lessz.
Ha az alap meglessz a héten. Akkor Cindivel frankón egy nap alatt rendbevágom
Heplmí akárki!
Adjatok már légyszi arra tippet, hogy miért olyan kicsi az aláírásomban az ótó. Sokat szaroztam vele mire elkészült, erre csak akkorára rakja ki, hogy semmi sem látszik...
nemjó...
köszi a segedelmet!
birka007 írta:Heplmí akárki!
Adjatok már légyszi arra tippet, hogy miért olyan kicsi az aláírásomban az ótó. Sokat szaroztam vele mire elkészült, erre csak akkorára rakja ki, hogy semmi sem látszik...
nemjó...
köszi a segedelmet!
Csak tippelni tudok... Esetleg nem pixelben, hanem valami más fizikai mértékegységben méretezted, és a felbontás túl alacsonyan maradt?
Nem lehet, hogy rossz linket adtál meg a képre? kepfeltoltes.hu több linket is ad a feltöltött képre, lehet, nem jót adtál meg. Megpróbálom betenni a saját aláírásomba a képedet, hátha jó lesz .