Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
-
jabel
- Visszajáró

- Autód gyártási éve: 2004
- Autód típusa (és generációja): Corolla E12
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Üdv mindenkinek!
janoch Ábel vagyok. Nemrég vettük át új(vagyis használt) corollánkat(4 éves, tera sport 1,4 97 paci stb). Imádom! Igaz, én még nem vezethetem, nem vagyok még 18, szal apukám tarszportál, én meg vagyok az ügyeletes autóbuzi. Különben szabadidőmben makettezem, autós újságot gyűjtók stb stb. És még azt mondják h nem vagyok normális... Szal első körben kb ennyi, remélem minnél elöbb találkozunk!
Üdv
jabel
janoch Ábel vagyok. Nemrég vettük át új(vagyis használt) corollánkat(4 éves, tera sport 1,4 97 paci stb). Imádom! Igaz, én még nem vezethetem, nem vagyok még 18, szal apukám tarszportál, én meg vagyok az ügyeletes autóbuzi. Különben szabadidőmben makettezem, autós újságot gyűjtók stb stb. És még azt mondják h nem vagyok normális... Szal első körben kb ennyi, remélem minnél elöbb találkozunk!
Üdv
jabel
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Sose gond, ha nem tudsz kocsival jönni, úgy is (szinte mindegyik) autó 5 személyes, tehát, biztos valakihez be tudsz furakodni...
A Kakucs ring pedig M5 mellett, -bármily hihetetlen- Kakucs mellett van!
A többi info pedig a Kakucsos
topicban: viewtopic.php?t=858
A Kakucs ring pedig M5 mellett, -bármily hihetetlen- Kakucs mellett van!
A többi info pedig a Kakucsos
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Örülünk, hogy ránk találtál!
Várunk a találkozóinkon!
Várunk a találkozóinkon!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- kleingy
- Aktív fóruméletet élõ

- Kapcsolat:
Íme még egy Toyota Klubos.
Gyöngyi vagyok, büszke E11 Cori tulaj tavaly október 1-je óta.
A legjobb bemutatkozás szerintem róla és rólam, ha elolvassátok kettőnk történetét.
Remélem, találkozom több CCH-sal a nyári talin Kakucson.
A legjobb bemutatkozás szerintem róla és rólam, ha elolvassátok kettőnk történetét.
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Végre egy hölgy e11-es!kleingy írta:Íme még egy Toyota Klubos.![]()
A legjobb bemutatkozás szerintem róla és rólam, ha elolvassátok kettőnk történetét.![]()
Isten hozott!
Bocs skacok!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
Sziasztok!
Van egy 1991-es EE-90 piros sedanom, amúgy főleg bringával járok, az autót a praktikum felől szemlélem. Ettől még persze szeretem a kocsit, az asszony szerint a jármű kifejezetten cuki.
Egyszer régebben szembejött velem Csepelen egy Corolla karaván, volt nagy villogás, üdvözlés, nyilván Ti voltatok. A pozitív élmény hatására megkerestem a klubot a neten, de akkor nem csatlakoztam, kezdő autós lévén még örültem, hogy épségben eljutok A-ból B-be.
Most viszont a segítségeteket kérném, szükségem lenne egy megbízható, a típust jól ismerő szerelőre. Ha ismertek ilyet, osszátok meg velem az elérhetőségét, lécci!
A betegség tünetei: néha leáll és csak kb fél óra-1 óra tudom újra beindítani.
Előre is köszi!
Tamás
Van egy 1991-es EE-90 piros sedanom, amúgy főleg bringával járok, az autót a praktikum felől szemlélem. Ettől még persze szeretem a kocsit, az asszony szerint a jármű kifejezetten cuki.
Egyszer régebben szembejött velem Csepelen egy Corolla karaván, volt nagy villogás, üdvözlés, nyilván Ti voltatok. A pozitív élmény hatására megkerestem a klubot a neten, de akkor nem csatlakoztam, kezdő autós lévén még örültem, hogy épségben eljutok A-ból B-be.
Most viszont a segítségeteket kérném, szükségem lenne egy megbízható, a típust jól ismerő szerelőre. Ha ismertek ilyet, osszátok meg velem az elérhetőségét, lécci!
A betegség tünetei: néha leáll és csak kb fél óra-1 óra tudom újra beindítani.
Előre is köszi!
Tamás
- Zsoltee
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2006
- Autód típusa (és generációja): Avensis
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
Sziasztok!
Új tagként szeretnék üdvözölni Mindenkit!
Pár szó magamról: 23 éves vagyok és Budakalászon élek. Végzettségem informatikus, műszerész. Tavaly novemberben vettem egy 97-es E11 Corolla HB-t. Februárban egy koccanásos baleset miatt az autó elejét javítani kellett, de sikerült a lehetőségekhez mérten szépen összehozni. Azóta semmi gond nem volt vele, illetve most lett esedékes egy hátsó gátló és szilent csere, és kormányösszekötő csere egy csúnya nagy kátyú miatt. Az autó egyébként nagyon jó és megbízható, teljesen meg vagyok vele elégedve és nagyon megszerettem az ediggi 9 hónap alatt.
Üdv Mindenkinek: Zsoltee
Új tagként szeretnék üdvözölni Mindenkit!
Pár szó magamról: 23 éves vagyok és Budakalászon élek. Végzettségem informatikus, műszerész. Tavaly novemberben vettem egy 97-es E11 Corolla HB-t. Februárban egy koccanásos baleset miatt az autó elejét javítani kellett, de sikerült a lehetőségekhez mérten szépen összehozni. Azóta semmi gond nem volt vele, illetve most lett esedékes egy hátsó gátló és szilent csere, és kormányösszekötő csere egy csúnya nagy kátyú miatt. Az autó egyébként nagyon jó és megbízható, teljesen meg vagyok vele elégedve és nagyon megszerettem az ediggi 9 hónap alatt.
Üdv Mindenkinek: Zsoltee
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)