itt, az Autók topikok között:szaby79 írta:Szia Jorn,
és az hol van??
viewtopic.php?f=5&t=1375
Úgy tudom, van érdi autószerelő a fórumon.

itt, az Autók topikok között:szaby79 írta:Szia Jorn,
és az hol van??

Végül az alábbi listát rendeltem meg, remélem holnap megérkezik:Jorn írta: A Fuchs alapból egy jó márka, tudom ajánlani, 2 kannával már el is használtam. Bár nálam az alap a Mobil Super 3000 (mert ebből van 5 literes is, 3 liter a cseréhez, 2 liter utántölteniEddig a legjobbnak a Motul 8100-at találtam, de az drágább. (A Castrol Magnatech csak félszintetikus tudtommal, ezért azt nem próbáltam.)
A hézagod szerintem is 1.1mm, a Haynes könyv is ezt írja, illetve az NGK cikkszám vége is erre utal (BKR5EKB11).

visszacsapószeleppézsé írta:valami mutassa meg nekem hol van a szűrőben ez a szelep ami megakadályozza visszafolyást, mert nem tudom elképzelni. Köszönöm.

Köszönöm, visszacsapó szelep van nekem is a japán szűrőben, gondolom megkerülő is. Amúgy jó kis cikk.Jorn írta:visszacsapószeleppézsé írta:valami mutassa meg nekem hol van a szűrőben ez a szelep ami megakadályozza visszafolyást, mert nem tudom elképzelni. Köszönöm.
http://www.autopatkai.hu/autoszerviz-ci ... olajszurok

Szerintem egyik szelep létezéséből nem következik a másik, ha van akkor oda is írják.pézsé írta:Köszönöm, visszacsapó szelep van nekem is a japán szűrőben, gondolom megkerülő is. Amúgy jó kis cikk.Jorn írta:visszacsapószeleppézsé írta:valami mutassa meg nekem hol van a szűrőben ez a szelep ami megakadályozza visszafolyást, mert nem tudom elképzelni. Köszönöm.
http://www.autopatkai.hu/autoszerviz-ci ... olajszurok

A féknyekergés elkerülése miatt én csak olyat betéteket javaslok, amelyeknek a hátán (rezgéscsillapító) lemez van gyárilag. Ezt nem feltétlenül árfüggő, pl. nekem Roadhouse-on van lemez, Textaron nincs lemez - utóbbi csikorgott is, és sok idő elment, mire meg tudtam szüntetni, de így sem lett 100%, néha valamilyen mély búgás még előjön fékezésnél...szaby79 írta:Sziasztok,
MMT váltóba kell olajat cserélni?
Ha igen, milyet és milyen km futásnál javasolt? Nekem 90.000 van benne, most vettem az autót. Szervízbe nem szivesen viszem, egy maszek szerelőhöt viszem, akiben megbízom. Kérdés az, hogy kapunk e ilyen olajat boltban...
Fékbetétekből milyet javasoltok? (az elsők nagyon kopottak)
Köszi a válaszokat!

Nem csak a katalizátor hővédő burkolata zörög?Jorn írta:A katalizátorom belseje zörög, 2000-es fordulatszámnál az utastérbe is behallatszik...
Valaki oldott már meg hasonló problémát ?