Utána tudok foglalkozni ezzel is.
Köszi srácok, hogy foglalkoztok vele
Csak így tovább!

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Más valaki?Pacsker írta:
Biztosan jön:
- Pacsker
- Wortex
- To4m5i + Szandi
- Sancy
- Slampixxx + 2fő
Szeretne:
- Lackó
- Bohi
- Zoo.HUN
- Bardos6
- Közlekes

1980 - Toyota Corolla KE70 Liftback - 4AGE

Közlekes írta:Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom.![]()
Biztosan jön:
- Pacsker
- Wortex
- To4m5i + Szandi / Július 4-8
- Sancy
- Közlekes / csak a júni 27-júli 1. jó
Szeretne:
- Lackó
- Bohi
- Zoo.HUN
- Bardos6
- Ewing

Sziasztok.Pacsker írta:Kicsit pörgessük fel a dolgot.
Egyedül To4m5i-ék mondták, a Júli 4-8-at.
Beszéltem velük telefonon és a másik időpont is jó.
Magyarul az utazás időpontja JÚNIUS 27. - JÚLIUS 1.
A megállókkal és a programmal senkinek nem volt problémája, így szerintem azt is fixálhatjuk. (Ha valakinek nem tetszik valami szóljon nyugodtan!)
Nekem másfél héten belül kiderül, hogy utalnak-e, lesz-e fedezet. Mindenképpen szeretnék menni. Látni akarom a Toyota Múzeumot, a hegyi felfutót, a Garda-tavat, fürödni akarok a tengerben, gyönyörködni a hegyekben, megmászni a legmagasabb hágót.
- Pacsker + Wortex + Ewing + (Lackó) (Ha Lackó nem jön, van még egy hely) / E9 Lb Gt-i
- To4m5i + Szandi + (1 pár) / E7 Lb vagy más autó
- Közlekes
- Zoo.Hun
Többiek, ha jól tudom esélytelenek / nem tudnak jönni.
Más valaki?
Ausztriába és Németországba kezdjünk szállás után nézni? Vagy legyen mind kemping?

Azt tudjátok ugyi, hogy pl ausztriába én olyan kempingekről tudok, ahol kibérelsz egy faházat, és az kb 15eur/fő /1 ilyen 6os kisházba, én sátrazni senkitsose láttam ott, és olaszba is dettó a helyzet! Út mellett meg csak úgy nem lehet sátrat verni, mert közterületen meg..sz a rendőr elég sokra. Egyedül benzinkút parkolóba lehet állomásozni korlátlan ideig és ott wc is van. Javítsatok ki ha nemjól tudom. GArdánál is kempingeket amiket találtam az kb15euró/éjszaka fejenként. Meg ilyen menő helyek alapból drágábbak, vagy versenyek mellett-körül kiadnak szobákat pont ebből kifolyólag, h keressenek.Wortex írta:Sziasztok.Pacsker írta:Kicsit pörgessük fel a dolgot.
Egyedül To4m5i-ék mondták, a Júli 4-8-at.
Beszéltem velük telefonon és a másik időpont is jó.
Magyarul az utazás időpontja JÚNIUS 27. - JÚLIUS 1.
A megállókkal és a programmal senkinek nem volt problémája, így szerintem azt is fixálhatjuk. (Ha valakinek nem tetszik valami szóljon nyugodtan!)
Nekem másfél héten belül kiderül, hogy utalnak-e, lesz-e fedezet. Mindenképpen szeretnék menni. Látni akarom a Toyota Múzeumot, a hegyi felfutót, a Garda-tavat, fürödni akarok a tengerben, gyönyörködni a hegyekben, megmászni a legmagasabb hágót.
- Pacsker + Wortex + Ewing + (Lackó) (Ha Lackó nem jön, van még egy hely) / E9 Lb Gt-i
- To4m5i + Szandi + (1 pár) / E7 Lb vagy más autó
- Közlekes
- Zoo.Hun
Többiek, ha jól tudom esélytelenek / nem tudnak jönni.
Más valaki?
Ausztriába és Németországba kezdjünk szállás után nézni? Vagy legyen mind kemping?
Én a kempingre (sátorra) szavazok, ahol csak lehet. Nem csak költség hatékonyabb, de megvan a varázsa is. A júli 4-8-ig nekem jobb lenne, de megprobálom megoldani, hogy a másik időpont is működhessen, ha az marad a végleges.
+ 

+