Beférsz egy körrePacsker írta:Hány etapos jegyet vettél/veszel?
Mikor fogsz menni a pályán előreláthatólag?
Beférek-e pár körre?
Szünetben/tankolás közben lefűzöd-e a téli havas hosszú kanyart a kút mögött, amit én videóznék, fotóznék![]()
Csak a gumi melegentartása végett![]()
Jön-e más? (ZDoman, Toytib, Szuti, Tutinet![]()
, Mozso km gyűjtés miatt, ...)
- [Walaki]D' Lair / E7 Wagon
- Pacsker / E7 Coupe (nézőnek, rögzítőnek)
Autós nyílt napok, versenyek - Hungaroring, Pannoniaring...
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
Re: Autós nyílt napok - Hungaroring, Slovakiaring, Kakucsrin
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Hány etapos jegyet vettél/veszel?
Beférek-e pár körre?
Szünetben/tankolás közben lefűzöd-e a téli havas hosszú kanyart a kút mögött, amit én videóznék, fotóznék
Csak a gumi melegentartása végett
Jön-e más? (ZDoman, Toytib, Szuti, Tutinet
, Mozso km gyűjtés miatt, ...)
- Bubi / E11 (nézőnek)
Beférek-e pár körre?
Szünetben/tankolás közben lefűzöd-e a téli havas hosszú kanyart a kút mögött, amit én videóznék, fotóznék
Csak a gumi melegentartása végett
Jön-e más? (ZDoman, Toytib, Szuti, Tutinet
- Bubi / E11 (nézőnek)
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

EMBEREK!
E7 wagon blacktoppal a ringen, egy klasszis sofőrrel. "Ne legyetek már ennyire közönyösek!"

https://www.youtube.com/watch?v=k3csBlDW81w
6p:48mp
E7 wagon blacktoppal a ringen, egy klasszis sofőrrel. "Ne legyetek már ennyire közönyösek!"
https://www.youtube.com/watch?v=k3csBlDW81w
6p:48mp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bubi 2014 máj. 23, 08:22 pm-kor.
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
Júni 7-re tartogatom az erőforrásokat, a kocsiban ültem már, a sofőr meg nem akkora szám.
Ügyes oszt jóvan'.
Mondjuk azé' mennék, jó bandázás.
Mondjuk azé' mennék, jó bandázás.
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
1983 - Toyota Corolla AE86
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Nekem valahogy ez nem jön össze...
Csináljatok sok jó videót! Jó pályázást!
Csináljatok sok jó videót! Jó pályázást!
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=aKE51pbK4Nk
Köszi, hogy megemlítettetek. Nem járok nyílt napra alázni és megbaszni embereket, de a keddi Time Attack versenyen megnyertem a kategóriámat, egy 2:05-ös körrel. Ide építem a kocsit, ezért nem megyek a nyílt napokra, hogy ne kelljen versenyt kihagynom egy esetleges kisebb hiba miatt. 330-350 lóerő körül van most a kocsi és 1255 kg. A kör sajnos nem a legjobb köröm, de a leggyorsabb. Ívekben, féktávon még 2 sec biztosan van benne. Június 23-án lesz a következő verseny. Remélem ott ezt ki is tudom majd autózni a kocsiból.

Köszi, hogy megemlítettetek. Nem járok nyílt napra alázni és megbaszni embereket, de a keddi Time Attack versenyen megnyertem a kategóriámat, egy 2:05-ös körrel. Ide építem a kocsit, ezért nem megyek a nyílt napokra, hogy ne kelljen versenyt kihagynom egy esetleges kisebb hiba miatt. 330-350 lóerő körül van most a kocsi és 1255 kg. A kör sajnos nem a legjobb köröm, de a leggyorsabb. Ívekben, féktávon még 2 sec biztosan van benne. Június 23-án lesz a következő verseny. Remélem ott ezt ki is tudom majd autózni a kocsiból.

- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Drukkolunk! 
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
Nagyon szép! összkerekes mivoltához képest gyönyörűen fordul az autó!Szuti írta:http://www.youtube.com/watch?v=aKE51pbK4Nk
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nagyon jó a tempó, gratula!
Szép lenne egy Toyota 2:00 alatt
Hajrá, hajrá!
Szép lenne egy Toyota 2:00 alatt
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Köszi!
Az autó még lehetne nagyjából 40 kilóval kevesebb, de mivel a lóerőt nem tudjuk pontosan, így nem akarom szétkapni még a kocsi hátulját, ahol van még 15 kilónyi súly, mert félek, hogy tapadást veszítenék vele és jobban mozogna az autó segge. Emellett akkor már valószínűleg kategóriát váltanék, persze ezt pontosan nem tudom, mivel teljesítményt nem mértünk, csak hasonló autók 100-200-as adataiból tippelünk és más, külföldi GT4 tulajok hasonló épített motoros eredményeiből egy kicsivel nagyobb turbóval. Én most 1.3 baron megyek egy gt2871-es turbóval. Egy másik tulaj gt3071-es turbóval 1.5 baron megy 390 lóerővel. Lehet, hogy majd leméretem, de annyi mindent hallok az egyes teljesítménymérő padokról, hogy nem érzem szükségét a dolognak. Ezt a turbómat is fel lehetne húzni 1.5 barra, de szeretném tartósan végigversenyezni a szezont, tehát marad minden így. Maximum különböző futómű beállításokkal próbálkozom majd.
Tehát a 2 perc csak akkor lehetne meg, ha vagy ezt a turbót túlfeszítenénk 1.65 baros overboosttal, vagy kapna egy 3071-es turbót - a 40 kiló. Az nagyjából plusz 50-70 lóerőt adhatna még és 40 kiló pedig olyan -1.5 sec lehet körönként. Ha így megcsinálom a 2:03-at, akkor teljesen elégedett leszek.
Az autó még lehetne nagyjából 40 kilóval kevesebb, de mivel a lóerőt nem tudjuk pontosan, így nem akarom szétkapni még a kocsi hátulját, ahol van még 15 kilónyi súly, mert félek, hogy tapadást veszítenék vele és jobban mozogna az autó segge. Emellett akkor már valószínűleg kategóriát váltanék, persze ezt pontosan nem tudom, mivel teljesítményt nem mértünk, csak hasonló autók 100-200-as adataiból tippelünk és más, külföldi GT4 tulajok hasonló épített motoros eredményeiből egy kicsivel nagyobb turbóval. Én most 1.3 baron megyek egy gt2871-es turbóval. Egy másik tulaj gt3071-es turbóval 1.5 baron megy 390 lóerővel. Lehet, hogy majd leméretem, de annyi mindent hallok az egyes teljesítménymérő padokról, hogy nem érzem szükségét a dolognak. Ezt a turbómat is fel lehetne húzni 1.5 barra, de szeretném tartósan végigversenyezni a szezont, tehát marad minden így. Maximum különböző futómű beállításokkal próbálkozom majd.
Tehát a 2 perc csak akkor lehetne meg, ha vagy ezt a turbót túlfeszítenénk 1.65 baros overboosttal, vagy kapna egy 3071-es turbót - a 40 kiló. Az nagyjából plusz 50-70 lóerőt adhatna még és 40 kiló pedig olyan -1.5 sec lehet körönként. Ha így megcsinálom a 2:03-at, akkor teljesen elégedett leszek.
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Grat az eddigi teljesítményhez és a kocsihoz! Kíváncsian várjuk a fejleményeket és az új infókat majd. (a blogot is ajánlom mindenkinek)
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Hány kört mentél ezzel a kocsival a ringen? Ennyire a határokon mész?
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Értelem szerűen én is fejlesztéssel gondoltam a 2 percet
Látszik, hogy ilyen szép ívekkel, ezzel az autóval már szinte lehetetlen lenne 5 másodpercet faragni.
Milyen az autós súlyeloszlása most?
Hengerfejtömítés problémád nincs már? Milyen tömítés van most benne?
A padokról valóban sok rosszat hallani. Sokan mérnek sok félét. Azért tájékoztató jelleggel nem vagy kíváncsi rá? tízen x ezer Ft-ért a Racing Club Cafe-ban is lemérik. Nincs rajta olyan sok autó és nem is "érdek" pad, hátha pontosabb.
A következő Time Attack-ről is várjuk a beszámolót! Remélem sikerül faragni!
Milyen az autós súlyeloszlása most?
Hengerfejtömítés problémád nincs már? Milyen tömítés van most benne?
A padokról valóban sok rosszat hallani. Sokan mérnek sok félét. Azért tájékoztató jelleggel nem vagy kíváncsi rá? tízen x ezer Ft-ért a Racing Club Cafe-ban is lemérik. Nincs rajta olyan sok autó és nem is "érdek" pad, hátha pontosabb.
A következő Time Attack-ről is várjuk a beszámolót! Remélem sikerül faragni!
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

http://tuning.blog.hu/2014/05/23/2_05_319
Ez a beszámolóm a mostani versenyről. Ha valaki nagyon unatkozik, vissza tudja keresni a behozataltól hogy jutottam el idáig, mivel Rigából autóztam haza a kocsival, de aztán győzött a gonosz és kipakoltam, megépíttettem. Csak nagyon röviden tavaly mentem 2:07.5-öt hengerfejesen úgy, hogy utána 4 liter vizet kellett öntenem a kocsiba, majd 3 héttel később még ugyanígy 1:18-at Euroringen. Ezek után Ricsi szétszedte a motort és hálistennek semmi baja nem volt a motorbelsőnek, csak a hengerfejcsavarok engedték el magukat az 1.15 bar-os nyomásnál és ott ette meg a vizet. Ennek ellenére akkor kovácsolt belsővel lett összerakva, verseny csapágyakkal, mindennel, plusz nagyon injektorok, benzinpumpa és egy használt gt2871-es turbó. Most itt tartok. Tavaly nagyon szabadkoztam, hogy 2 percet szeretnék, de elfogyott a zsé, ezért úgy döntöttem, hogy ezzel a setuppal próbálkozom a mezőnyben és meglátjuk mi lesz. Inkább a tapadást szeretném még növelni, mivel így is nagyon erős idő ez a 2:05 úgy, hogy tavaly október óta nem vezettem a kocsit. teljesen máshol vannak a féktávok, mivel egy kicsivel gyorsabb lett az autó, így még szoknom kell a dolgot. A célegyenes féktávban még nagyon sok van. Itt 206km/h volt a végén, de 216 is volt, csak ott nem tudtam elég gyorsan visszaváltani és így lecsúsztam az első kanyarról kb 5 méterrel, így azt a kört eldobtam. Utána viszont kergettem egy kupás Leont, persze jó messziről, mivel 5 seccel gyorsabb volt, mint én és akkor is "simán" mentem 2:06-ot, úgy, hogy egy M5-ös Bmw-t előztem a Mansellben kívülről. Tehát egyre inkább azt látom, hogy van még benne 2 sec és akkor az úgy rendben is lesz. Ráadásul a célegyenes ráfordítót rendszeresen elrontom, mint pl a leggyorsabb körömben is rossz ívről kezdek és letolja az orrát pont ott, ahonnan ki kellene gyorsítanom.
Ez a beszámolóm a mostani versenyről. Ha valaki nagyon unatkozik, vissza tudja keresni a behozataltól hogy jutottam el idáig, mivel Rigából autóztam haza a kocsival, de aztán győzött a gonosz és kipakoltam, megépíttettem. Csak nagyon röviden tavaly mentem 2:07.5-öt hengerfejesen úgy, hogy utána 4 liter vizet kellett öntenem a kocsiba, majd 3 héttel később még ugyanígy 1:18-at Euroringen. Ezek után Ricsi szétszedte a motort és hálistennek semmi baja nem volt a motorbelsőnek, csak a hengerfejcsavarok engedték el magukat az 1.15 bar-os nyomásnál és ott ette meg a vizet. Ennek ellenére akkor kovácsolt belsővel lett összerakva, verseny csapágyakkal, mindennel, plusz nagyon injektorok, benzinpumpa és egy használt gt2871-es turbó. Most itt tartok. Tavaly nagyon szabadkoztam, hogy 2 percet szeretnék, de elfogyott a zsé, ezért úgy döntöttem, hogy ezzel a setuppal próbálkozom a mezőnyben és meglátjuk mi lesz. Inkább a tapadást szeretném még növelni, mivel így is nagyon erős idő ez a 2:05 úgy, hogy tavaly október óta nem vezettem a kocsit. teljesen máshol vannak a féktávok, mivel egy kicsivel gyorsabb lett az autó, így még szoknom kell a dolgot. A célegyenes féktávban még nagyon sok van. Itt 206km/h volt a végén, de 216 is volt, csak ott nem tudtam elég gyorsan visszaváltani és így lecsúsztam az első kanyarról kb 5 méterrel, így azt a kört eldobtam. Utána viszont kergettem egy kupás Leont, persze jó messziről, mivel 5 seccel gyorsabb volt, mint én és akkor is "simán" mentem 2:06-ot, úgy, hogy egy M5-ös Bmw-t előztem a Mansellben kívülről. Tehát egyre inkább azt látom, hogy van még benne 2 sec és akkor az úgy rendben is lesz. Ráadásul a célegyenes ráfordítót rendszeresen elrontom, mint pl a leggyorsabb körömben is rossz ívről kezdek és letolja az orrát pont ott, ahonnan ki kellene gyorsítanom.
A súlyeloszlás nélkülem, 3/4 tank benzinnel 60.25-39.75. Velem együtt 59.66-40.34.
Méretni nem tudom még, hogy hol fogom, mindenki mást mond és minden fórumban mást mondanak, hogy hol éppen mivel basszák át a kedves ügyfelet, csak hogy elégedett legyen a szuper erős kocsijával.
Méretni nem tudom még, hogy hol fogom, mindenki mást mond és minden fórumban mást mondanak, hogy hol éppen mivel basszák át a kedves ügyfelet, csak hogy elégedett legyen a szuper erős kocsijával.