ELADÓ COROLLA
Re: ELADÓ COROLLA
Sziasztok!
Nekem lenne egy eladó 2002 évjáratú Toyota Corolla Ts, kívül, belül nagyon szép megkímélt állapotú, rozsdamentes a külseje, a belseje nincs kiégetve vagy kiszakadva, szervizelt autó, érvényes angol okmányokkal. Menetstabilizátor, digit klima, gyári hifi, 3 db gyári kulcsokkal, 5 db 16-os gyári könnyűfémfelnivel, erős 187 lovas motorral, 6-os váltóval, tényleg szép autó érdemes megnézni.
Műszaki érvényes: 2015 januárig. Én külföldön élek de az autó Bács-Kiskun Megyében Kiskunhalason megtekinthető előzetes egyeztetéssel.
Ár: 770.000 ft
Érdeklődni: lhanita@freemail.hu vagy 06-20/365-2931
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Toyot ... 6.htm?ma=1
köszi
Nekem lenne egy eladó 2002 évjáratú Toyota Corolla Ts, kívül, belül nagyon szép megkímélt állapotú, rozsdamentes a külseje, a belseje nincs kiégetve vagy kiszakadva, szervizelt autó, érvényes angol okmányokkal. Menetstabilizátor, digit klima, gyári hifi, 3 db gyári kulcsokkal, 5 db 16-os gyári könnyűfémfelnivel, erős 187 lovas motorral, 6-os váltóval, tényleg szép autó érdemes megnézni.
Műszaki érvényes: 2015 januárig. Én külföldön élek de az autó Bács-Kiskun Megyében Kiskunhalason megtekinthető előzetes egyeztetéssel.
Ár: 770.000 ft
Érdeklődni: lhanita@freemail.hu vagy 06-20/365-2931
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Toyot ... 6.htm?ma=1
köszi
- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
- Bruce E9
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
4AGE-t bele!
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
- RWD
- Fanatikus fórumozó

For what? FWD..Bruce E9 írta:4AGE-t bele!
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Nagyon vicces tud lenni egy fwd-ben is. Főleg, hogy sz@rkönnyű!RWD írta:For what? FWD..Bruce E9 írta:4AGE-t bele!
Majd odaadom egy körre az enyém
Amúgy elég szép állapotban van! Lehet nincs rajta sok rozsdafolt.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Slampixxx
- Fanatikus fórumozó

Sok rozsdafolt?! Szerintem semmi nincs.
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986
·A komoly vasak hátul tekernek·

Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986
·A komoly vasak hátul tekernek·

- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Igen, pont azért írtam.Slampixxx írta:Sok rozsdafolt?! Szerintem semmi nincs.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- RWD
- Fanatikus fórumozó

Elhiszem hogy jó móka, de egyszer Karotta talált erre a témára egy nagyon találó hasonlatot. Olyan ez, mint a legózás. Tök jó buli az 1000 darabos készlettel játszani, de ha tudod hogy milyen volt a 2000 darabossal, eszedbe nem jutna visszatérni a kevesebb örömöt okozó dobozhoz. Ettől függetlenül szép az autód, és szívesen ki is próbálom ha tényleg odaadod, de hajtás terén maximálisan elfogult vagyokNagyon vicces tud lenni egy fwd-ben is. Főleg, hogy sz@rkönnyű!![]()
- RWD
- Fanatikus fórumozó

Kb ugyanígy vagyok az AWD-vel (4WD, mit bánom Én). Off vége.RWD írta:Elhiszem hogy jó móka, de egyszer Karotta talált erre a témára egy nagyon találó hasonlatot. Olyan ez, mint a legózás. Tök jó buli az 1000 darabos készlettel játszani, de ha tudod hogy milyen volt a 2000 darabossal, eszedbe nem jutna visszatérni a kevesebb örömöt okozó dobozhoz. Ettől függetlenül szép az autód, és szívesen ki is próbálom ha tényleg odaadod, de hajtásképlet terén maximálisan elfogult vagyokNagyon vicces tud lenni egy fwd-ben is. Főleg, hogy sz@rkönnyű!![]()
- TRD
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
Ez ok! De én úgy vagyok az RWD-vel, hogy ha gyenge hozzá a motor és nem tud játékos lenni,akk inkább a sajátommal megyek egy kört...RWD írta:Elhiszem hogy jó móka, de egyszer Karotta talált erre a témára egy nagyon találó hasonlatot. Olyan ez, mint a legózás. Tök jó buli az 1000 darabos készlettel játszani, de ha tudod hogy milyen volt a 2000 darabossal, eszedbe nem jutna visszatérni a kevesebb örömöt okozó dobozhoz. Ettől függetlenül szép az autód, és szívesen ki is próbálom ha tényleg odaadod, de hajtás terén maximálisan elfogult vagyokNagyon vicces tud lenni egy fwd-ben is. Főleg, hogy sz@rkönnyű!![]()
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) 
KE70 ??? Coupe
KE70 ??? Coupe
- doki
- Gyakori látogató

http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ag-7673475
Az ár azért túlzás szerintem !
Az ár azért túlzás szerintem !
E9 Sedan 2E
- RWD
- Fanatikus fórumozó

Hát kinek mi a játékosság.TRD írta:Ez ok! De én úgy vagyok az RWD-vel, hogy ha gyenge hozzá a motor és nem tud játékos lenni,akk inkább a sajátommal megyek egy kört...RWD írta:Elhiszem hogy jó móka, de egyszer Karotta talált erre a témára egy nagyon találó hasonlatot. Olyan ez, mint a legózás. Tök jó buli az 1000 darabos készlettel játszani, de ha tudod hogy milyen volt a 2000 darabossal, eszedbe nem jutna visszatérni a kevesebb örömöt okozó dobozhoz. Ettől függetlenül szép az autód, és szívesen ki is próbálom ha tényleg odaadod, de hajtás terén maximálisan elfogult vagyokNagyon vicces tud lenni egy fwd-ben is. Főleg, hogy sz@rkönnyű!![]()
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Persze, mindig ott van a pro és a kontra. RWD horror áron megy, szerintem lehet szinte majdnem olyan jó egy jó elsős pályán is. Még ugye mindig ultra amatőr szintről beszélünk meg nem driftelésről... Aprópénzből lehet egy játszós elsős, de hátsóst építeni alapot sem találsz kb. De tudom, hogy elfogult vagy nagyon és köszi hogy megérted ezt az álláspontot is.
Én szeretnék majd egy olyat, amit lehet ütni végni és nem borul fel a pályán a puha futóműve miatt, de biztos vmi szar elsős lesz vagy a mostnai, mert nem fogok 1-2 millát belelocsolni egy hátsósba.
Én szeretnék majd egy olyat, amit lehet ütni végni és nem borul fel a pályán a puha futóműve miatt, de biztos vmi szar elsős lesz vagy a mostnai, mert nem fogok 1-2 millát belelocsolni egy hátsósba.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- TRD
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
Igen!Bohi írta:Persze, mindig ott van a pro és a kontra. RWD horror áron megy, szerintem lehet szinte majdnem olyan jó egy jó elsős pályán is. Még ugye mindig ultra amatőr szintről beszélünk meg nem driftelésről... Aprópénzből lehet egy játszós elsős, de hátsóst építeni alapot sem találsz kb. De tudom, hogy elfogult vagy nagyon és köszi hogy megérted ezt az álláspontot is.![]()
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) 
KE70 ??? Coupe
KE70 ??? Coupe