bubidisc írta:Az eurocenterben meg voltak jelölve a fékezési pontok > break >. Szerintem a fék továbbra is brake. Legalább is olyat nem találtam, hogy brake dance és olyat sem, hogy break disc. Persze ott le voltam oltva, hogy én vagyok a láma.
A másik angol felirat (ami a start fölött volt) is finoman szólva hagyott maga után kívánnivalókat. Valakinek mondtam is, hogy olvassa el, mert fun. Igencsak törte valaki az angolt arrafelé.
Pl. a versenybõl kizárás volt "lock out". De volt abban egyéb szépség is.
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
bubidisc írta:"A tömeg/teljesítmény aránya jobb a Formula-1-ben az idei évtõl kezdve használt 1,6 literes, négyhengeresturbómotoroknál."
Így terjednek a hülyeségek!
De ez a moci befér egy kispolskiban minden gond nélkül és nem kell a hátsó ülésre ültetni egy M5-ös blokkot ami vagy 300kg és azért ez 400 japán paci.....ez azért jó!! Jó ,hogy ilyen kicsi a helyigénye....
Teljesen véletlenül derült ki, hogy a kolléganőm a mindenidők legsikeresebb magyar rally navigátorának a lánya, Tandari Jánosnak hívták apukáját. 8 bajnoki címet szerzett Ferjáncz - Tandari páros és 23szor nyertek EB futamot. Leesett az állam. Páran lehet hallottak róluk...
Nem tudom, jó helyre írom-e, de ha valakit érdekel nyomatékkulcs, március 23-ától lesz 4999Ft-ért akcióban a Lidlben (toldóval és 3db fejjel készletben).
24-280Nm-ig állítható, ha jól emlékszem...
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
Mai napot jól zártam lett egy wartburgom ingyen Kerek 4 órá volt nállam a kocsi és eladtam 20 000 FT-ért Volt benne 2 kenwood ovál hangszóró amin még a régi árcédulás ár is rajta volt
Most már a corollában 4 ovál hangszóró dübörög
Csak mint érdekesség: Toyota Festival Írországban. Nagyon megpróbálok ott lenni!
Illetve ha valaki gondolja, nem olyan drága a repjegy, ki lehet jönni pár napra!