Huhhh
Ömlesztett hülyeség:D
- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Okosságok:
1. Asegélyhívó szám az egész világon 112. Ezt akkor is hívható, ha a telefon billentyûi le vannak zárva. Próbáld ki!
2. Akocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót… megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is mûködik. Tégy egy próbát!
3. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltõdik, így a következõ alkalomra is lesz tartalékod.
1. Asegélyhívó szám az egész világon 112. Ezt akkor is hívható, ha a telefon billentyûi le vannak zárva. Próbáld ki!
2. Akocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót… megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is mûködik. Tégy egy próbát!
3. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltõdik, így a következõ alkalomra is lesz tartalékod.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

http://www.youtube.com/watch?v=oxM8Kf5S ... re=related
hogy Biagg linkjét továbbgondoljam
:) Dieter Bohlen eszméletlen (gy.k.: ő a szőke) orgánuma felejthetetlen, Thomas Anderst meg végig lánynak hittem, amíg egyszer élőben nem láttam, rövidebb hajjal.
Ju ken vin, if ju vant....
hogy Biagg linkjét továbbgondoljam
Ju ken vin, if ju vant....
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Top Gear jóvoltából a Lotus által tuningolt LADA...
http://www.youtube.com/watch?v=wIo9EgDO ... re=related
így már instant get!
Misel, mit szólsz hozzá??
http://www.youtube.com/watch?v=wIo9EgDO ... re=related
így már instant get!
Misel, mit szólsz hozzá??
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
No mivel már ma van holnap, ideje nyilatkoznom. Hááááááát.......decaon16 írta:Majd holnap nyilatkozom. A melóhelyemen le van tiltva a Youtube oldal!DBandesz írta:Misel, mit szólsz hozzá??
Ebből látszik Bandesz, hogy én nem vagyok az a Tuningcsávó! Ha az enyém lett volna, én csak a motor, és a felni cserébe mentem volna bele! Az optikai tuningot én meghagyom azoknak, akik villogni akarnak a gépükkel. Nekem pl. hiányoznának az első lökösök, a gyári beltér, és még a fekete szin se jön be a kocsin. Én elhordom magamon a feketét, de a kocsim ne legyen már olyan gyászos kinézetü, mint a hüje tulalya!
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"