Ez egy gyári és az aljára ráhekkelve egy toldat? Hát,ha jól látom,akk ott alul van egy rés? Mert az már sok.Meg nekem az oldalán felívelő rész sem kell,max egyenesen vinném a kerkjarati ívig...Ne törekedj a túlzó formákra,inkább legyen semlegesebb és egyszerűbb. Szerintem...
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Szürke műszerfalpárna ingyen vihető. Nincs szétfúrkálva, ragasztva se volt rá semmi, viszont a bal oldali szellőző mellett van rajta egy repedés, és egy pici darab (2-3 mm-es) hiányzik is ott belőle. Ha nem kell senkinek, megy a kukába. (Nem tudom hol tárolni).
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Még mindig kellene nekem alsó kereszttartó az E7-emhez. Elvileg az E9-é is jó.
Ha senkinek nincs, akkor szerintetek mennyiért flexelhetném ebből ki? 1.000Ft-ért??
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.” 1980 - Toyota Corolla KE70 Liftback - 4AGE
Nekem talán van. Csak nem tudom pontosan, hogy hol. Ha hétvégén rámcsörögsz megpróbálom megkeresni.
Klubelnök
Régről maradt pár alkatrészem E9-hez. Eldobni sajnálnám őket viszont már kerülgetni se nagyon akarom!?
Jelképes összegekért árverésre bocsájtanám. Egy lista és pár kép:
hátsó sárvédő betétek
km óra műszer
visszapillantók
kormánykapcsolók
gyújtáskapcsoló(1 kulcs)
gyújtókábelek
első hátsó ablaktörlő motorok
lambda szonda
biztonsági öv csatik
önindító
szelepfedél