Sziasztok!
Kérdésem az hogy házilag a kerékcsapágy cserét meg lehet csinálni vagy mindenképpen préseltetni kell bele a csapágyat?
Üdv.
Kerékcsapágy csere
- sportmixxx
- Újonc

- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Re: kerékcsapágy csere
Ha azt akarod, hogy jó legyen, préselni kell.sportmixxx írta:Sziasztok!
Kérdésem az hogy házilag a kerékcsapágy cserét meg lehet csinálni vagy mindenképpen préseltetni kell bele a csapágyat?
Üdv.
M3-M0 csomópontnál dolgozom. Ha jársz arra, hozd el a csonkállványt, agyat, meg a csapágyat, és megoldjuk.
- sportmixxx
- Újonc

Re: kerékcsapágy csere
Köszönöm a tanácsot, segítségfelajánlást! Szerencsére sikerült találnom olyan ismerőst akinek van "présgépe"!
Présgép nélkül valóban nem ajánlatos nekiállni, csapágy kiszedéséhez kellett 10 tonna, az új behelyezéséhez 5-6 tonna...
Jelenleg ott tartunk, hogy a csapágy Zéger -t kellene különféle sérülések nélkül a helyére juttatni, speckó fogó kell hozzá amire várunk most ... Igaz én nem tudom, hogy néz ki ... remélem ez is hamar megoldódik
Présgép nélkül valóban nem ajánlatos nekiállni, csapágy kiszedéséhez kellett 10 tonna, az új behelyezéséhez 5-6 tonna...
Jelenleg ott tartunk, hogy a csapágy Zéger -t kellene különféle sérülések nélkül a helyére juttatni, speckó fogó kell hozzá amire várunk most ... Igaz én nem tudom, hogy néz ki ... remélem ez is hamar megoldódik