Bohi írta:Pacsker írta:Nagyon szívesen hallgatunk nosztalgiázásokat a fórum kezdetérõl, az elsõ fórumos élményeitekrõl...
Jöhetnek az elsõ benyomások, élmények is.
És szeretnénk hallani a relatív új felhasználók véleményét is!
Kíváncsiak vagyunk a ti szemetekkel, hogy élitek meg!
Köszi!

Bocsi, én voltam az egyik, aki megígérte, hogy reagálni fog, de õszintén szólva nem találtam hogy hova irtál Matyi!
Hát így 25. klubtagként sokmindent megéltem. Az elején az azóta is tartó nagy lelkesedéssel figyeltem a fórumot olyan szinten, hogy hetente átnéztem a regisztrált tagok listáját, képeiket, ki honnan származik stb... Nagyon kis családiasan indult. Minden egyes találkozást óriási készülõdés elõzte meg, alig vártam, hogy menjünk már. Aki meginvitált tag már nem toyotázik, nagy nehezen beszélt rá, hogy menjek az elõs talira, ami királyréten volt ah jól emlékszem. Mostanra igencsak kinõtte magát fórum és én is a bulizós fõiskolásból dolgozó emberállattá lettem és kevesebb az ídõm. Nehéz tartani, hogy minden hozzászólást megnézzek, mint régen és általában nem is sikerül!
Szoktam külfüldi nemzetközi fórumokat is nézni, de mind átláthatatlan számomra, nagyon nehézkes infókat összegyûjteni, amiket biztos leírtak, de nem jól rendezett és nem jól karbantartottak. Talán ez az egyik erõssége a CCH fórumnak. A másik nagyon jó dolog, hogy mindig akad olyan tag, akinek a fejlesztései/építgetései sok embert érdekelnek és visszatérnek belenézni a projektekbe. A harmadik pedig, hogy sok jó szaki van itt aki vagy a munkájából eredendõen tudja vagy pedig a sok szerelésbõl és utánajárásból tanulta meg a fortélyokat/hibák kezelését stb.
Szerintem továbbra is megmaradt az a családias légkör, ami nagyon vonzóvá teszi a fórumot. Nincsenek trollok és nepperek, aki alkatrészpiacnak nézik a fórumot stb... Nagyon sokat dolgzik rajta sok ember, hogy a fórum rendben legyen, én is köszönöm nekik. Remélem ez így is marad!
Kíváncsi leszek az új oldalra, biztos nagyon jó lesz. Egy nagyon picit tudtam benne segíteni, aminek örülök...

Gyula !
Ilyen vén vagy ?

25-ik ?
Magam részérõl pontosan emlékszem, mi hozott a klubba.
Orsi autójával volt egy probléma, amire nem találtam a megoldást.
Kérdezõsködni kezdtem itt, de eleinte nem volt túl pozitív a fogadtatás, sõt semmilyen. Sprinti volt, aki elõször hozzámszólt, aztán találkoztam is vele, dumáltunk, és megjött a kedvem a klubhoz. Kis idõ elteltével megvettem az E8GT-t, az már sokkal "klubosabb" autó volt. Elkezdtem aktívabban figyelni a fórumot, és ha jól emlékszem egy 2009 tavaszi talira mentünk el elõször Orsival. Ott még erõsen csak méregettük egymást, de már akkor elkezdett befogadni a csapat. Nyitott motorháztetõs beszélgetések, tapasztalatcserék.
Tulajdonképpen itt indult a "szerelem", ami a mai napig tart. Barátot (csupa nagy betûvel) nehezen talál az ember ... tudjátok, olyat aki bármikor hívhat, és te is õt. Nekem sikerült, és igyekszem a bizalmukat megõrizni. Ez kincs. Nem akarom ömlengõsre fogni, dehát ezek a tények.
Érdekes, de alapból biztosan nem buzultam volna bele ennyire az E9 fejlesztésébe, csinosításába. Úgy érzem, hogy ebben komoly szerepe van a klub szellemiségének. Lehet, hogy másképp már eladtam volna, vagy eleve bele sem ugrottam volna. Ezzel szemben most azon jár agyam, hogy mit tudok rajta csinálni (a karbantartásokon kívül), amitõl szebb, komfortosabb lesz. Óriási.
A klub vezetõsége is megér pár szót. Az az erõfeszítés, amibe a talik, a klubélet (a promo anyagok, honlap ... stb ezer dolog) szervezése kerül, igen tiszteletre méltó. Minden tisztelet az övék. A talik színvonala évrõl-évre emelkedik, nem is tudom, meddig fokozható ez ?
Szóval, köszi CCH, hogy létezel !!!