Mindenről, akármikor, akárkivel
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Haljátok gyerekek. Nagyon durva. Hogy az "autócimkézős" most megszűnt. Magyarul kegyetlenül megszivattak egy rakás embert. Aszondták a rádióban ma reggel, hogy akine rajta van ugye a matrica az autóján az nagyon ne akarja leszedni. Mert a negatívja rajta marad a kasztnin, mivel valami hőkezeléssel vagy hogy rakták fel. Mert ugye a sima ragasztott matrica mondjuk egy pár mosás után már azé meglátszana a szélein. Hát ez nem úgy van csinálva, me a matricát ellenőrzik hogy milyen állapotban van.
Nem tom emlékeztek e? Mikor az alapító tali volt egy Pali a Pólus parkolóban éppen a matricát sikálta fényesre. És ahogy nálam írta Steve durván sok használtautó fog az utcára szabadulni.
Nem tom emlékeztek e? Mikor az alapító tali volt egy Pali a Pólus parkolóban éppen a matricát sikálta fényesre. És ahogy nálam írta Steve durván sok használtautó fog az utcára szabadulni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Layosh 2007 máj. 17, 02:51 pm-kor.
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Azé írtam én is hogy ha más nem de ez a szivatás felső foka. Még ha az emberke meg is tartja a kocsiját akkoris randa lessz. Ámbár ezeket a kezdetekben anynira nem verték át Totya. Ez az a "igénytelen" autós réteg aki annyit nem foglalkozn a a kocsijával hogy a kerekeket felfújja. Hányat látok nap mint nap hogy lapos gumikkal megy mint a barom meg ilyenek.Totya írta:ja mocsok cég mondjuk az is barom aki elhittePacsker írta:köszikül ezt leszeded aztán fújhatod körbe a kocsit mert nemm tod visszapolírozni asszed sikerül és párszor megsüti a nap és körberajzolódnak a vonalak pffff
Nem foglalkoznak a kocsival egy dekát sem. Olaj meg ilyenek bele ugyanmár. Majd a kötelező szervíz ahol még jól le is veszik őket és persze olajat már nem töltenek bele. Tehát mondjuk legyen ez a következő téma.
Kötelező szervíz ami itt már nemigen érint közülünk senkit sem. Meg hogy mikkel verik át az embert.
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Így van. Még régen ismerős mesélte, hogy külföldön még a bérelt autóra sincs ráírva hogy bérelt. Sima személyautó azt csoki. De az hogy valamit a sajátomrá, hát elmehetnek a melegebbre. Így is tele van nyomva az ország mindenféle pocsék plakáttal. A buszokról meg másról nem is beszélve. SZóval azért valahol megáljt kéne parancsolni.Zed Kristianz írta:Céges kocsin sem nézném jó szemmel a sz@r matricákat, sajáton meg végképp nem![]()
Game Over.
Insert a coin to start!
![]()
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Már lassan könyvet írhatnék abból, hogy bármilyen műszaki cikket megveszek az persze nem jó. Már csak röhögni tok az egésszen. Meg magamon.
Megvettem ugye a SAL ládát. Erre kiderül hgy amit Totyától akartam a fékekér megszerezni erősítőt az persze gyenge hozzá. Szóval vihetem vissza ma este a ládát. Ennyi.
Megvettem ugye a SAL ládát. Erre kiderül hgy amit Totyától akartam a fékekér megszerezni erősítőt az persze gyenge hozzá. Szóval vihetem vissza ma este a ládát. Ennyi.