Szuper volt, ismét nagyon élveztem.
Mostmár pipa a Büdaörs, Hungaroring, Mogyoród, G1, Eurocenter.
Nekem mindegyik tetszett eddig.
Itt az Euroban, mintha kevesebb lenne a hosszú egyenes és ha ügyes az ember a kanyarokban, akkor nem lesznek szakadékok idõkülönbségekben a könnyû és nehéz emberek közt. Utáltam én is a sok S kanyart, de szeretem a kihívásokat. Továbbá a teljesítményre sem volt panaszom. Szerintem egész jól mentek a Kartok, bár valóban volt köztük különbség. Ami feltûnt, hogy mindegyiknek máshol és máshogy fogott a féke (zavaróan) és talán a futómûnél is volt kicsi különbség (kanyarodás). Alapvetõen szerintem egész jók voltak!
Szerintem mindenki brutál jó idõket ment. Ez nem vicc. Tessék megnézni az idõket. Volt aki ezredre ugyanolyat ment.
Ki volt írva, hogy "reális pályarekord" 30,1 vagy 30,3, nem emlékszem pontosan. Gondolom ez az aktuális hõmérsékleti viszonyokat és a gokartok állapotát tükrözi.
Amikor megérkeztünk ott volt Majoros Benedek és Kiss Norbi is (jelenleg kamion versenyzõk).
Õk mentek 29,4-et és 29,3-at. De õket tekinthetjük abszolut profiknak.
Ehhez képest, hogy elsõ menetben mentünk 30,7 környékét, szerintem csodálatos volt

Mindig az utolsó 3-4 körre jött meg az a tapadás, hogy brutálisat fordultak a kis jármûvek. Akkor lett volna még jó ráhúzni egy 8 percet
Slampixxx nagyon keményet ment... 29,647 volt a legjobb köre. Ez árulkodik azért a versenyzõi múltról és a 30kg-s Önsúlyról

Egyébként jó volt látni, ahogy karikázol... Hihetetlen mennyivel könnyedebben veszed a kanyarokat és mennyir emáshogy kezeled a gokartot, mint mi. Miközbe mentél tapadtunk az üvegre, hogy láthassuk az idõket. El is ejtettünk egy újabb aranyköpést. Írom is a megfelelõ topicba.
Nagyon élveztem és örülök, hogy ismét ilyen sokan összejöttünk!

Gratula mindenkinek!!!
Képek és az idõk: