tüdõ írta:Hello Mindenki !!!
E11 Corollához keresek g6os hütörácsot remélem valaki tud ebben a témában segiteni
Elöre is köszi
E11 alkatrészek (1997-2002)
Sziasztok! Ilyen lámpát keresek e11 -hez. Tudtok segíteni? http://kepfeltoltes.hu/131231/bt-toy240 ... es.hu_.jpg
Üdv! Kérdésem az lenne ha valaki tudna segíteni, hogy elsõ ködlámpát szeretnék felszerelni, mert gyárilag nem volt benne. Hol tudom beszerezni illetve a kapcsolót is hozzá. Toyota Corolla E11 4zzfe motor és 2000-es évjárat 3 ajtós ferde hátú. Vagy vane valakinek kapcsolás ehhez. Javaslat, ötlet, stb. Köszönöm elõre is a hozzászólásokat a segítséget.
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Szia,Molzaker írta:Üdv! Kérdésem az lenne ha valaki tudna segíteni, hogy elsõ ködlámpát szeretnék felszerelni, mert gyárilag nem volt benne. Hol tudom beszerezni illetve a kapcsolót is hozzá. Toyota Corolla E11 4zzfe motor és 2000-es évjárat 3 ajtós ferde hátú. Vagy vane valakinek kapcsolás ehhez. Javaslat, ötlet, stb. Köszönöm elõre is a hozzászólásokat a segítséget.
a Lámpa topikot olvasd át ezügyben:
viewtopic.php?t=969&postdays=0&postorde ... &start=180
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
eladó momo sportkormány corolla e-10 liftback-be volt ,de jó összes e-10 es corollához az agy sztem e-11 es hez is,agy+kormány 22000 ft ,felül egy kicsit már kopott a kormány ..érd privát
http://www.kepfeltoltes.hu/view/140101/ ... es.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/140101/ ... es.hu_.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dean01 2014 jan. 09, 02:10 pm-kor.
- MDaemon
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2001
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Vaterán szokott lenni ködlámta szett 15e körül, amiben benne van a két lámpa és a mellé való mûanyag takaró elem. Emellé kell szerezned egy viklágítás bajuszkapcsolót (bontóból pl) és egy relét (Jorn linkjében megtalálod h milyet és hova)Molzaker írta:Üdv! Kérdésem az lenne ha valaki tudna segíteni, hogy elsõ ködlámpát szeretnék felszerelni, mert gyárilag nem volt benne. Hol tudom beszerezni illetve a kapcsolót is hozzá. Toyota Corolla E11 4zzfe motor és 2000-es évjárat 3 ajtós ferde hátú. Vagy vane valakinek kapcsolás ehhez. Javaslat, ötlet, stb. Köszönöm elõre is a hozzászólásokat a segítséget.
Az egész elõ van kábelezve, kb fél óra alatt berakható.
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony 
- Dr Corolla
- Visszajáró

- Autód gyártási éve: 2000
- Autód felszereltségi jelölése: G6 TTE
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- K-Roy
- Visszajáró

Sziasztok!
E11 sedan-ba (facelift) keresnék szakaszolós ablaktörlõkapcsolót. Úgy tudom, hogy elég csak a kapcsolót kicserélni és mûködni fog.
A másik pedig, hogy a mûszeregységet ki lehet-e cserélni fordulatszámmérõs változatra? Ha igen, akkor egy olyan is érdekelne.
4ZZ-FE motoros az autó.
E11 sedan-ba (facelift) keresnék szakaszolós ablaktörlõkapcsolót. Úgy tudom, hogy elég csak a kapcsolót kicserélni és mûködni fog.
A másik pedig, hogy a mûszeregységet ki lehet-e cserélni fordulatszámmérõs változatra? Ha igen, akkor egy olyan is érdekelne.
4ZZ-FE motoros az autó.
'00 E11 4ZZ-FE, Harmony Sedan
- MDaemon
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2001
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Ablaktörlõ kart elég kicserélni a szakaszolós üzemhez, jó bele az összes modellé: nem kell szedánból vadászni, lehet HB/LB/kombi is (ha nem zavar h van hátsó ablaktörlõ kapcsoló is...K-Roy írta:Sziasztok!
4ZZ-FE motoros az autó.
Mûszeregység cserénél arra figyelj, hogy spirálos vagy elektromos jeladós-e a tied (valszeg spirálos), és olyat keressa bontókban.
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony 
http://auto-motor.teszvesz.hu/szemelyge ... 96693.html
ködlámpa szett ha esetleg érdekel valakit, nekem is innen lett és hibátlan, csak idõ még megérkezik
ködlámpa szett ha esetleg érdekel valakit, nekem is innen lett és hibátlan, csak idõ még megérkezik
E11 sedan (4ZZFE)
- K-Roy
- Visszajáró

Az enyémen van egy típusszám a sebességmérõ alján, gondolom az alapján be lehetne azonosítani, csak kéne tudni, hogy a fordszámmérõsnek milyen típusszám van odaírva. Sajnoa olyan képet nem találtam, amirõl könnyedén le lehetne olvasni.MDaemon írta:Ablaktörlõ kart elég kicserélni a szakaszolós üzemhez, jó bele az összes modellé: nem kell szedánból vadászni, lehet HB/LB/kombi is (ha nem zavar h van hátsó ablaktörlõ kapcsoló is...K-Roy írta:Sziasztok!
4ZZ-FE motoros az autó.)
Mûszeregység cserénél arra figyelj, hogy spirálos vagy elektromos jeladós-e a tied (valszeg spirálos), és olyat keressa bontókban.
UPDATE: asszem megtaláltam, ami kell:
Mûszeregység
Itt elvileg csak rádugom a csatlakozókat és mûködni fog a fordulatszámmérõ is?
- K-Roy
- Visszajáró

És vajon mi lehet a különbség a kettõ között?
838001A850
838001E180
Ránézésre látom a különbséget, az egyiknél a fordulatszámmérõ alatt van egy kis kijelzõ. Ott mi jelenik meg?
Ha jól tudom, mindkettõnek "E49-a" van írva a sebességmérõ aljára.
838001A850
838001E180
Ránézésre látom a különbséget, az egyiknél a fordulatszámmérõ alatt van egy kis kijelzõ. Ott mi jelenik meg?
Ha jól tudom, mindkettõnek "E49-a" van írva a sebességmérõ aljára.