2008 Június 1. Királyrét

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Srácok.Nem azért,hogy cseszegessek akákit is de igazán yovolna tudnom,hogy most kimenjek-e vagy sem hamarabb,hogy legyen placc?
Csak azért mert van még 1 arc aki Fótról jön és elméletileg vele is a coránál találkoznék.De mondtam neki,hogy lehet,hogy lesz egy kis placcintézésem és nem megyek a corához.Csak a lehet az még nem biztos.Mikor lesz biztos?
Gyurmi
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2004
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Gyurmi »

Már csak hármat kell aludni! 8)
Akinek vizsgaidőszak van, annak nem muszáj! :lol:
Gyurmi
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2004
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Gyurmi »

sprintike írta:Srácok.Nem azért,hogy cseszegessek akákit is de igazán yovolna tudnom,hogy most kimenjek-e vagy sem hamarabb,hogy legyen placc?
Csak azért mert van még 1 arc aki Fótról jön és elméletileg vele is a coránál találkoznék.De mondtam neki,hogy lehet,hogy lesz egy kis placcintézésem és nem megyek a corához.Csak a lehet az még nem biztos.Mikor lesz biztos?
Csak egy vélemény a sok közül: szerintem jól jönne az a helyfoglalás, hogy ne a megérkezéskor kelljen néhány napozót odébb lapátolni. :lol: 8)
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Gyurmi írta:
sprintike írta:Srácok.Nem azért,hogy cseszegessek akákit is de igazán yovolna tudnom,hogy most kimenjek-e vagy sem hamarabb,hogy legyen placc?
Csak egy vélemény a sok közül: szerintem jól jönne az a helyfoglalás, hogy ne a megérkezéskor kelljen néhány napozót odébb lapátolni. :lol: 8)
Jó csajoknak lehet a gépháztetőmön is napozni! :D
Úgyis egyengetésre szorul! :(
Balázs

C-POWER!!!!!
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Lehet, hogy kéne bizony.

Ha nem nagy probléma. De nem kötelezhetlek arra, hogy reggel 9kor már ott legyél a réten egyedül. Ha pl valakit tudsz magaddal vinni, akkor megköszönjük, de ha nem akkor gyere te is a Corához (ha már fótra igyekeztél). Hm?

Ha kerítessz, akkor szerintem bőven elég egy spárga, amire ráfűzöl pár szórólapot (fekete fehér). A spárga árát, természetesen egtérítjük neked :)
Nézd meg a tavalyi képeket, onnan látni fogod pontosan hol voltunk. Kb azt a platzot foglald csak 35 autóra bővítve :oops:

Köszi!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

decaon16 írta:Ez mi ez? :shock:

http://totalcar.hu/programok

Há nem ma van!!!!! :P
Ezzel a hagyományőrzővel lehet ló húzta corollák jönnek el! :)
Mert azt hihetik valami népi hagyományőrzés lehet!
Persze ez nemcsak azt takarja mi tudjuk! ;) :)
Balázs

C-POWER!!!!!
MEDVEEE
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: MEDVEEE »

Halio!

Én tali elött CindRhez fogok menni, mert pesten nemigazodok el. Pestig kábé Totya lesz a kíséretem (jó korán indulunk). Kanizsáról meg csak én megyek egyedül... ezvan.
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

MEDVEEE írta:Halio!

Én tali elött CindRhez fogok menni, mert pesten nemigazodok el. Pestig kábé Totya lesz a kíséretem (jó korán indulunk). Kanizsáról meg csak én megyek egyedül... ezvan.
Azt már tudni, hogy mivel jössz? E8 vagy E12?
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
MEDVEEE
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: MEDVEEE »

Természetesen E8!!! :P Sikerült valamennyire kinyomkodnom az oldalát, elfogadható állapotba hoztam. A futómű meg már megvan csináltatva, belett állítattva, fékpadon is volt. Úgyhogy enyémmel megyek 8)
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Köszönöm azt a két választ ami a kérdésemmel foglalkozott :x
Megpróbálok kimenni és rendezni a terepet!Pontosan mikortól gyültök a coránál?És mikor indultok onnan?Csak mert nyomom az infót az arcnak aki a corához megy.
Másik kérdés,bár ez gondolom inkább csak költői lesz(már csak azért is mert nem szeretnék senkit megfosztani a konvojtól),hogy van-e esetleg még valaki vállalkozó kedvű aki besegítene?Hangsúlyozom nem leszek pipa,hogyha senki nem csak megkérdeztem.És erre a mondatomra csak az reagáljon aki tud jönni.Egyszóval nem kell a mókusvakítás,kifogás,mentegetőzés,hazudozás :lol: :lol: :lol:
blasius
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: blasius »

srácok:

aki a az M7-esen megy pest fele, az írjon már ide, mert akkor az egyik benzinkútnál (mondjuk az MOL-nál) ütközhetnénk, annyival kevesebb "darabban" érnénk fel.
mi fehérvárnál megyünk fel az M7-re 2 kocsival.
'99 Sedan LT
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Totyáék Keszthely felől jönnek, gondolom a pályán. :wink:
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Srácok!

Jó és rosszhír :)
Beszéltem a dunakesziekkel. és 10-re max ott van a Coránál a rendőrautó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: 8) 8) 8)
Sajnos csak a kapitányság határán belül tudnak minket felvezetni. Ez azt jelenti, hogy a Gödi leágazásnál lelép a szirénás.
Viszont. Holnap még megpróbálom felhívni a Váci főkapitányságot, hogy esetleg ők tovább vinnék-e a csapatot. Ha igen hurrá, ha nem akkor se legyünk telhetetlenek. Az M2 feléig csak készítünk fotót, ahogy a rendőr viszi a turnust :)

Ez viszont azzal jár, hogy legkésőbb 3/4ed 9kor bemegy az a pár ember aki megveszi a csoportos kaját a Corába és muszáj kiérnünk 3/4ed 10re, mert a biztos urakat nem várakoztathatjuk meg.
Ez mindenki másra is vonatkozik, akik a napi italadagjukat, nasijukat még a Corába szeretnék megvenni. (ajánlatos szombat este ezt elintézni.)
Tehát!!!! 3/4ed 10 és 10 között indulunk! Mindenkinek startra készen kell várnia. Ha nem, akkor otthagyjuk! :)
Eddig próbáljátok meg majd elintézni Cindivel a pólókat, AndrewGL-el a zászlókat, meg velem, ha elkészülnek a matricákat, de az utóbbi szerintem ráér majd a réten.
Amit már említettem, hogy a bevásárlás előtt szedünk be minden pénzt! A kaját, mert nem lesz egyikünknél sem 50ezer a kasszánál, az útdíjat meg, hogy majd ne kelljen sokáig állnunk Királyréten.
Ezért fontos, hogy MINDENKI odaérjen maximum negyed 9 fél 9 re!!!!!!!!!!!!!!!
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

CORTEZ!!!

Kérnék megerősítést az óriás bográcsról és a befogadóképességéről!
Fontos!

Emellett viszünk még pár bográcsot biztonság kedvéért
- Leskó
- Jómagam

Gyurmi úgy hallottam van neked! Elhoznád, ha nem nagy gond?
2 jelentkezőt még kérnék legalább! Fontos!

Emellett eddig 1 sátor sincs biztosra és nem akarok károgni, de lehet eső lesz. Zivatar szinte biztos! Szerezzetek srácok! Ne hagyjatok mindent a szervezőkre! Segítsetek be bátran!

Hamarosan küldök egy körleelet párunk telószámával kapcsolatban!

Sprinti! Köszi a kerítést! (egy tipp, hogy állj meg valami nagy parkolóba és számolj össze 45-50 autót. Iszonyat sok lesz, ha minden irányba állnak, akkor kb látóhatárig sugár irányban az összes. Aztán ha látod kb mennyi is az az annyi, akkor olyasmi területet keríts! Köszönöm szépen! Lekötelezel! Aztán ha mégsem csinálod, gyere te is Fótra, aztán majd az ott napozóknak megbrummogtatjuk a 40 kocsit egyszerre. Hipp-hopp elmennek majd :lol:
Klubelnök

Kép
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Szerintem megoldom!!!Ne a szerencse műve legyen,hogy lesz hely vagy sem!Valszeg kikocogok9-re én is csak nem mennek az arcok hamarabb!!!!Ha meg még is akkor rájukkapálom a füvet(persze kocsival) :lol: :lol:
Egy kérdés.Hol is fogják szedni ezt a parkolási díj dolgot?És ki is az akivel le lett beszélve,hogy megyünk?Csak az ottani gyors kérdések lereagálása miatt!!!
Jobban izgulok mint karácsonykor :lol: :lol: :lol:
Lezárt