Jó volt!RWD írta:Jóvót?Sajna nem mentünk.
Mindenkitõl elnézést kérek, hogy szinte csak lélekben voltam jelen. Történt ugyanis, hogy az okos Bubi fullra kipakolta a bódét, hogy gyorsan tudjon menni, viszont minden csak hátul volt mozdítható, így a súlypont katasztrofálisan elõre csúszott. Ez a 3-as kanyarban elégtelen trakciót eredményezett. Ezt 2 körön keresztül nem vettem észre a 3. körben meg nagyon is. A vízelvezetõt már ismertem ( tavaszi esõs hajsza ) és ahhoz, hogy megfogjam a fal elõtt, most kevés volt a hely ( 100-110-es tempó) így belementem egy gyors ellenkormányzásba ami megbosszulta magát. Bebicskázott és 360°-os fordulat után a sóderágy ölelõ karjaiban voltam. Semmi nem ment el a futómûvön. A bal oldali tükröm tropa ( megfelelõ topicban kérek majd segítséget ). A gumik amiket Bruce E9-nek ígértem túl sok követ kaptak. Helyszínen 1 órán át próbáltam kipiszkálni belõle az összes követ hasztalan. Bocs Bruce!
Itt kérek még egyszer elnézést Birka Úrtól akinek szintén nem tudtam betartani régi ígéretem!
Ennyit a sirámokról. A két megismételhetetlen kör alatt, hihetetlenül jól éreztem magam. Úgy éreztem, hogy szárnyalok! Azt csinálom amit a legjobban tudok! Sok autót megelõztem és Szuti útmutatásait követve próbáltam venni a kanyarokat. Érzésre jobbat mentem mint nyáron (2:41) de ki tudja.
Az összes általam ismert résztvevõnek gratulálok. Bruce, Csocsó, Toytib, Baly, gyönyörûen mentetek.
Attila!
Örültem, hogy láttalak. Sajnálom, hogy nem tudtunk beszélgetni.
Várom a további hozzászólásokat!

KE11 Sedan