A fehérrõl az a véleményem, hogy inkább 1,6, és liftback-et is vezettem 1,3-ast és gyengus volt. Egyébként a képen látható modellen van egy olyan felirat, hogy 1,6 GLi. A H betûs márkát itt ne nagyon emlegesd.onexer írta:Sziasztok.
Én is a Googel barátommal találtalak meg bennneteket
Én készülök venni Corollát. Régebben volt egy 91 es 1.3 XLi, szerettem de gyenge volt. meg csúszott a kuplungja. Azóta volt 2 Civic-em azokat nagyon szerettem mert erõssek voltak, de már azok sincsenek meg sajnos..
Szóval készülõdök a vásárláshoz...
Ha esetleg volna véleményetek nagyon nagy örömmel és hálával fogadnám ezekrõl:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... li-3908712
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... vo-3809145
Üdv: Dani
ELADÓ COROLLA
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Szia. Igen mintha én is 1.6 ot látnék az egyik képen de a leírásban meg 1.3 van...bubidisc írta:A fehérrõl az a véleményem, hogy inkább 1,6, és liftback-et is vezettem 1,3-ast és gyengus volt. Egyébként a képen látható modellen van egy olyan felirat, hogy 1,6 GLi. A H betûs márkát itt ne nagyon emlegesd.onexer írta:Sziasztok.
Én is a Googel barátommal találtalak meg bennneteket
Én készülök venni Corollát. Régebben volt egy 91 es 1.3 XLi, szerettem de gyenge volt. meg csúszott a kuplungja. Azóta volt 2 Civic-em azokat nagyon szerettem mert erõssek voltak, de már azok sincsenek meg sajnos..
Szóval készülõdök a vásárláshoz...
Ha esetleg volna véleményetek nagyon nagy örömmel és hálával fogadnám ezekrõl:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... li-3908712
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... vo-3809145
Üdv: Dani
Kicsit tartok az 1.6 tól mert drágább a biztosítás rá, meg persze többet is eszik... bár nem tudom mennyivel...
meg az 1.3 as is már 88Le nem 75 mint némelyik..
Jah és köszi a választ
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Várjunk csak! A LE adat az csalóka. A nyomatékot nézd. Lehet, hogy azok a 4 E FE-k(1332ccm) leadták a 88 LE-t papíron 6000 körül de a nyomaték az is sokkal magasabb fordulatszám tartományban jött meg. Az E11 4 E FE (1332ccm)az már 2 lóerõvel gyengébb de vagy 10 Nm- vel többet ad le és alacsonyabb fordulaton. Ezek névleges adatok. Nem biztos, hogy egy jó 75 pacis olyan gyengusz. Próbálj ki egyet kettõt mielõtt döntesz! És ne gondold, hogy olyan sokat eszik a 4 A FE ( 1,6 ). Nézz körbe alaposan, használd a fórumot.
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- kleingy
- Aktív fóruméletet élõ

- Kapcsolat:
Érdekességképp:
88 lóerõs Corollák fogyiadatai
84 kW-os Corollák fogyiadatai
A keresõben pontosítani is lehet, sztem én nem tökéletesen kerestem, mert nem tudom, melyiket pontosan mettõl meddig gyártották és az 1.6-os hány kW-os. Csekkold.
A keresõben pontosítani is lehet, sztem én nem tökéletesen kerestem, mert nem tudom, melyiket pontosan mettõl meddig gyártották és az 1.6-os hány kW-os. Csekkold.
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Ott vagyok a 88 LE-k között, tán' a 9.kleingy írta:Érdekességképp:
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
Húúú Nagyon köszi a hozzászólásokat.
Megnéztem a fogyasztásokat... Igaz nem eszik sokkal többet
Mondjuk nekem is jobban teccik a Fehér de a LiftBack sem rossz... Nem tudom melyik volna jobb. Ha esetleg meg tudnád nekem nézni hálás volnék. Fõként a motor és a futómû állapota érdekelne, képek alapján a kaszni talán nem rohad... de persze ez csak kép amin semmi sem láccik
Meg h akkor most 1.6 GLi van a seggén vagy most mi van.. bár még nem hívtam fel. Holnap felhívom
A Fehérnél írják h karc meg horpadás mentes... Talán külsõre is szimpibb bár majdnem 100L er kissebb a csomagtere.
Megnéztem a fogyasztásokat... Igaz nem eszik sokkal többet
Mondjuk nekem is jobban teccik a Fehér de a LiftBack sem rossz... Nem tudom melyik volna jobb. Ha esetleg meg tudnád nekem nézni hálás volnék. Fõként a motor és a futómû állapota érdekelne, képek alapján a kaszni talán nem rohad... de persze ez csak kép amin semmi sem láccik
Meg h akkor most 1.6 GLi van a seggén vagy most mi van.. bár még nem hívtam fel. Holnap felhívom
A Fehérnél írják h karc meg horpadás mentes... Talán külsõre is szimpibb bár majdnem 100L er kissebb a csomagtere.
-
tibierdrol
- Gyakori látogató

Nem tudom hogy pontosan mitõl függ a biztosítás díja, de személyautónak vizsgáztatott kisbusz biztosítása Apum nevére kötve ugyanannyi 1,9td és 2,4-es szívódé motorral, pedig elvileg ott is van egy kategória ugrás. Lehet, hogy ha te kötsz kötelezõt 1,4-es és 1,6-os autóra akkor pont ugyanannyit kell fizetni. Vagy ha mégsem, akkor az a pár ezer vagy tízezer forint nagyjából elhanyagolható az évi több százezer forintos autózási költség mellett.onexer írta:Kicsit tartok az 1.6 tól mert drágább a biztosítás rá, meg persze többet is eszik...
kleingy írta:Ez az E11 G6-ot ismeri esetleg valaki?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ki-3962604
Egyhatos 86 lóerõs?!? Nem elírás?
'99-es lépcsõshátú E11, 4E-FE motorral
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Jó lenne tudni, hogy melyik a valós adat, a 1587ccm vagy a 86 LE.kleingy írta:Ez az E11 G6-ot ismeri esetleg valaki?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ki-3962604
A 93.000 km borsod megyében gyanús.
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó