Elnézést, hogy ennyire megcsúsztam a beszámolóval, kicsit szétszórt vagyok mostanában. Soha nem fordult elő velem még ilyen, úgyhogy most pótolnám.
Nagyon vártam már. Már jó előre szólt Pacsker, hogy véssem be a naptárba a dátumot.
Végre olyan találkozó időpont volt, hogy előtte egész nap tudtam az autószépítéssel foglalkozni. Még egy gyors polírozás is belefért, csilli-villi volt minden.
Aztán persze ahogy ilyenkor lenni szokott másnap reggel eső, hogy ne tudjunk tiszta autóval legalább a gyülekezésre érni
Páran már megérkeztek előttünk, mi is beparkoltunk a sorba, majd szépen lassan elkezdett befutni a banda többi része is.
Kicsit más már egy ilyen találkozó, mint a kezdetekkor. Azóta gyerekek mindenhol
Gyors eligazítás után indultunk is.
Pacsker mellett mi voltunk a másik "médiás" autó, szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, hogy gördülékenyen tudtunk manőverezni köztetek.
Próbáltuk a legjobbat kihozni a helyzetből, annyira nem vagyunk gyakorlottak benne, de van pár jó benne azért
A lankás táj csodás volt, jobb is, hogy nem autópályán mentünk. Nagyon élveztem a kanyarvadászatot.
Az egyik kedvenc képem
Aztán a nagy fényképezgetés közepette majdnem túl vállaltam magamat.

Tardosra beérve az utolsó lejtőn a fékem nem igazán akart fogni. Sikerült nagy nehezen megállni, aztán amikor kiszálltam láttam, hogy felszáll a fehér füst, a fék megválasztotta a pápát.
Takiék szavaival élve hegesztés szag érződött

Valszeg nem tetszett neki azaz előző pár satufék 170ről, miután visszahűlt semmi probléma nem volt vele azóta se. De legalább lett pár jó kép mindenkiről
A helyszín már ismerős volt ugye a legutóbbi E9 találkozóról, továbbra is csodás, top10-es maradt.
Leparkolás, majd teljesen természetesen véve mindenki tudta mi a dolga, hol és hogyan segítsen. Gördülékenyen volt minden a jól összeszokott társaságtól elvártan.
Sátrak felállítva, bográcsos összekészítése, gyerekeknek játék pálya felállítva.
Bár utóbbi elmaradt, pedig készültünk hozzá, de annyira jól elvolt a környezetben minden gyerek, hogy gyakorlatilag szükségtelen is lett végül.
A nagyok pedig belemerültek a bandázásba és a technikába. Anyák, apák, gyerkőcök, mindenki megtalálta a saját témáját, mindenről lehetett itt beszélgetni kérem
Amit megfigyeltem és ez könnyített is kicsit minden szülő gondján, hogy figyeltünk egymás gyerekére. Ha a miénket szem elől tévesztettük egy pillanatra, akkor sem kellett aggódni, mert a másik tudta hol van, vagy esetleg éppen vele van.
Igazi nagy családdá érett az évek alatt ez közösség. Ritka már manapság az ilyet látni, örülök, hogy részese lehetünk.
Pár szót(képet) azért megemlítenék a sztárokról is
Ewing-féle dealer option hordozható sátra. Nagyon menő élőben
A társalgások közepette gyorsan repült az idő, közben el is készült a fincsi pöri. Szakácsokat továbbra is megtartjuk
Mindenki jól megtömhette a pocoróját, aztán egy kis kajakóma közepette élvezhettük a délután hátralévő részét a környezetben, folytatva a csevejt.
Bánom, hogy nem tudtunk végig maradni, eléggé megfáradtak a gyerekek, ezért hazafelé vettük az irányt.
Igazából semmi pluszt nem tudok hozzáfűzni, a többiek előttem már elmondtak mindent.
Az biztos, hogy nekem nagy szükségem volt már erre a kiruccanásra, tökéletes volt minden. Örültem, hogy újból találkoztunk személyesen sok emberrel. Nem tudok mibe belekötni vagy tanácsot adni min kellene változtatni, így volt jó minden, a banda is ismeri egymást, baj nem lehet. Az újak is gyorsan megtalálták a helyüket, nem láttam, hogy gond lett volna a beilleszkedés.
Nagy pacsi a szervezésért, továbbra is 10/10. De milyen is legyen egy igazi vezetőség által szervezett találkozó...
KÉPEINK