Hölgyek és Urak!
Jó volt, jól esett

Ha jól emlékszem januárban vetettem fel a vezetőségnek azt a gondolatot, hogy ünnepeljük meg a 15 éves fennállásunkat. Azt tudtam, hogy veletek, a kemény maggal, régi barátaimmal szeretném tölteni, de, hogy egy átlagos tavaszi talihoz hasonlóan teljesen publikus lesz-e vagy zárt körű még nem tudtam. Az üléseket követően hamar kiderült, hogy nem hívunk újoncokat és így dolgoztunk tovább. Ami ugyancsak rendhagyó volt, hogy mi - vezetőség - is jól szerettük volna érezni magunkat, így mérsékeltük a programokat, elengedtük a CorOlimpiát és a "szabad foglalkozásra" helyeztük a hangsúlyt.
Több alkalmasnak tűnő helyszínt is megnéztünk
azonban a Malomvölgy még Mozso szívét is elnyerte, pedig ő nem szeretett volna 1 órát autózni az úticélig.
Az elmúlt 3 évben
ugyan volt 1-2 kisebb összejövetel, azonban mégsem volt igazi CCH találkozó, sőt páran nem is láttuk egymást ezen idő alatt. Nagyon felemelő, megható volt tapasztalni azt, ahogy írják be magukat a törzsgyökeres Corolla Clubosok a FÓRUMON a jelentkezők listájába. Mit sem változott az összetartás, a távolságtól független igény a minőségi, együtt töltött időre.
(sőt... még 1-2 érdeklődő újonc is csak-csak megtalálta a módját, hogy velünk tarthasson)
Nagyon zsúfolt volt a találkozó hete a számomra. Pénteken még a kifutó OKJ vizsgákból volt 3 szóbelim is. Arra tanultam, közben készültem a talira, illetve egy vasárnapi szerelésre/bandázásra. Keveset aludtam, feszült is voltam, de szerencsére kipipáltam zölddel a pénteket és az azt követő pár órát már az autóm felkészítésével (és rommá terhelésével

) tölthettem, hogy minden összeálljon a szombati reggelre. Még porszívóznom is sikerült, nem volt kérdés, hogy Corollával menjünk. A sok kellék miatt felmerült Kikiben, hogy 2 kocsiban férünk majd csak el, de megnyugtattam, hogy a Liftback csodálatosan pakolható jószág és együtt fogunk autózni. Így is lett!
Jöttek reggel a rémhírek, az észlelések. Szakad, ömlik az eső, jajjmilesz?!?!
Szerencsére biztosítottunk titeket arról, hogy bármi is történik időjárás tekintetében, marad az A terv, mert van fix fedés, viszünk mobilt is, és különbenis CCH tali lesz, tehát nem lehet egész napos áztató eső!
Büdaörsre érve már el is állt, onnan pedig szakadozó felhőzet, majd szikrázó napsütés jellemezte a napot.
A gyülekezőnél jó volt látni titeket.
Sajnáltam, hogy pl. Cslaci105-nek, Szullosznak, Mozsonak... nem sikerült elővennie az ünneplős Corollát, de így is igazán menő és impozáns volt, hogy nem csak, hogy eljöttetek (a társaság volt az elsődleges), hanem legtöbben akár útvonalengedéllyel is, de elővettétek a különleges Corolláitokat!
Manapság egy E9, - nem, hogy a régebbiek - már egyre inkább UFO-ként néznek ki a forgalomban, itt meg volt 30+-os korosztályból, több, mint 15db különleges képviselő. Pompás!

Az odaút szerencsére eseménymentes volt. Köszönöm, hogy figyeltetek a két fotós kocsira. A rossz fények ellenére sikerült pár jó képet is készítenünk.
Azok a pipacsmezők...
És az a szerpentin. Bohi mosolya beleégett az agyamba
A berajzolt útvonalat ugyan nem sikerült mindenkinek tartania (pedig gyönyörű részeket hagytak ki), azonban mindenki épségben megérkezett.
Sőt, Cslaci elmondása alapján a korán érkezők még fürödni is tudtak
Megérkezést követően nem fárasztottalak titeket beszédemmel (pedig tudom, hogy hiányoltátok

).
Nagy köszönet a tűziífát, popup sátrat hozóknak, az akadálypálya és a főzőhely felállítóinak. Sosem lehet megunni milyen olajozottan megy mindez.
A taliról? Szerettem volna mindenkivel váltani pár szót, de nem ment. Fáradt is voltam, fotózni is akartam. Kicsit úgy fentről, kellemes mosollyal az arcomon szemléltelek titeket, gardíroztam a lurkókat
Milyen csodálatos helyszín. Büfé, játszi, ollóval nyírt gyep, árnyék, csodás levegő és még a kis nyavajások sem tudtak kiszaladni az útra, mert ott volt a patak igen mély vízmosása. Tökéletes! Ahogy néztem, még az Édesanyák is meg tudtak szusszanni pár pillanatra.
Mentek az autómustrák, a nosztalgiázások, a játékok, rotyogtak az ételek... Jó volt titeket ismét így látni!
Új autó "szürke", régi színes. (Bocsi, nem hagyhattam ki

)
Milyen érdekes, hogy sokunk gyermekeinek ez lesz "A" CCH találkozó, ami elsőként beleéghet az emlékeibe. Nekünk, 15 éve az
életünk része, de sok kis maki még olyan fiatal volt 2019-ben, hogy ez lehet az, ami megismerteti őket a mi "kis" Corollás családunkkal.
Egyben nagyon hasznos is az ilyen összejövetel. Hány olyan szülő és gyermek van az oviban, iskolában, akitől égnek áll a hajunk, ami kötelező rossz és csak szimplán el kell viselnünk. Ez itt épp az ellenpélda.. Mondhatom nagy általánosságban, hogy nem - csak - a Corollák miatt kedveljük egymást, hanem azért alakultak ki ilyen hosszan tartó barátságok, mert többnyire hasonló értékrendet vallunk. Innentől pedig adott, hogy a gyerekek többsége is ezen értékek mentén van nevelve, így boldogan összeengedjük őket.
Délután elkészültek az Isteni pörköltök.
Köszönjük a szakácsoknak a munkát és örülünk, hogy sikerült kezelni a két nagy új eszközt is!
Milyen jó volt, hogy adottak voltak a CCH eszközei és kellékei. Asztalok, székek, sátrak, konyhai kellékek, bóják...
Elmúlt 18 óra is, mire elfordítottam a kulcsot és megindultunk hazafelé.
Ahhoz képest, hogy zárt körű volt az összejövetel, 35-40 autó és 80-90 fő volt jelen. Szép!
Köszönöm mindenkinek, aki eljött, de persze leginkább a Vezetőségnek az előkészületeket és a lebonyolítást!
Tökéletes jubileumi ünneplés volt!
Pont ilyenre vágytam!
ui.: a Vasárnapom is kiváló volt, persze az is Toyotás berkekben telt
Kipurcantam a hétvégén, de jóleső, örömteli fáradtság lett Úrrá rajtam

Pont, mint ezeken a srácokon...