Kedves CCH Tagok, Kedves Barátaim!
... ez az utolsó Corolla Club találkozó feltette az I-re a pontot!
Amikor írom ezt a beszámolót, annyira nem találom a szavakat, mint amikor felgördültetek a vékony-meredek Orgona utcára és a "biztosan jó irányba megyünk?!" szkepticizmus után megpillantottátok bal kéz fele a csodálatos panorámát.
Utolsó CCH szervezésű találkozóként hirdettük meg az eseményt. A döntés okáról itt olvashattok:
viewtopic.php?f=9&t=2247 (Aki még nem írta meg véleményét, emlékiratait, az kérjük tiszteljen meg minket ennyivel és írjon pár sort a többiekhez hasonlóan!)
Nem szerettem volna, ha a szomorú bejelentéssel, így negatív érzelmekkel búcsúzunk. Örültem volna, ha a vezetőkkel még utoljára odatesszük magunkat és az elmúlt találkozók nívós színvonalához hasonlóan most is alkotunk valami emlékezeteset, sőt az esemény súlya miatt netán még meg is tudjuk ugorni az eddigieket.
A látottak és a visszajelzéseitek alapján ez kétségtelenül SIKERÜLT!

Az időjárás, a meg nem betegedések, a helyszín, az ételek, a típustörténeti áttekintés, a balesetmentes közlekedés, a rendőrségi konvoj biztosítás, a rendezvényez szükséges kellékek, az új autók... mind mind összejöttek úgy, ahogyan azt szerettük volna.
Többen említettétek, hogy a munkánkon felül az égiek is közre játszottak. Biztos van benne valami
Ahogy már több vezető is leírta, tényleg "volt meló bőven" az előkészületek során. Gyakorlatilag a megszokott több hónapnyi előkészületeken túl most volt mindezen egy szorzó. A találkozót megelőző héten már 2 napot, a találkozó hetén már 3 napot voltam szabadságon, (plusz többször korábban eljöttem a munkahelyről), hogy intézhessük a feladatokat, teendőket. Egy vezetőnek jellemzően arra van a legkevesebb ideje, amire nektek a legtöbb: "Kicsinosítani a saját autóját". Természetesen mindig tiszta járművekkel érkezünk, de mégsem tudunk annyit foglalkozni velük, mint amennyit szeretnénk. Sokszor csak a találkozó napjának hajnalán tudjuk eszközölni a külső mosást és úgy érkezünk meg a gyülekezőre. Ez két dolog miatt nem ment most. 1. utolsó találkozó, meg kell adni a módját, 2. most nem 1-2 esetleg 3 autóval érkeztem az eseményre, hanem jelen esetben 6+ -al. Több idő kellett így a járművek találkozóképessé tételére is.
Na és a megszokott feladatokon kívül jött a számomra legtöbb időt igénylő, rendhagyó küldetés, a típustörténeti kiállítás résztvevőinek összeszervezése. Ezen belül is főként a 30-50 éves szekció. A szervező témában látjátok, hogy a ~15 év alatt összegyűjtött és rendszerezett veteránokat próbáltam felkutatni. Nehéz volt akár 40 éves, itthon sosem forgalmazott autókat fellelni, de végül az utolsó utáni pillanatban sikerült mind a 12 generáció szedánjából 1-1 példányt "megkapni", így elkezdődhetett a logisztika. Csütörtökön déltől már autószállítóval gyűjtöttem pár autót 1 pontba, hogy azok Zebegénybe történő szállítása már könnyebben menjen másnap. Péntek hajnal 4 órás keléssel, TZS leghatalmasabb segítőmmel és legkitartóbb társammal (C+E jogsi) felvettük a trélert, így brutális, folyamatosan változó fuvarszervezés kíséretében, immáron szerelvényben kezdtük el összeszedni a vidéki autókat, majd leszállítani mindet a találkozó helyszínére.
Ne feledjétek max 80km/h, csörlőzések, lekötözések, kedves szavak a tulajdonosoknak, bérbeadási, kölcsönadási szerződések megírása... viszi az időt rendesen. Ja és még a szállított autókat is gőzborotváztuk, hogy szépen tündökölhessenek!
Szumma szummárum Szombat hajnali 6-fél7 környékére sikerült hazaérnünk, úgy, hogy ekkorra az autószállítóban már több, mint 1000km volt.
Nem voltunk kipihentek.., ellenben láthattuk pár óra elteltével a Zebegényi naplementét
és ugyancsak ott a napfelkeltét.
Miután hazaértünk, gyors fürdés, aztán lóhalálában még pár autó lemosása a cicalábnyomok miatt és indulás a gyülekezőre a házunktól induló kis saját minikonvojjal.
Nem kávézom, nem iszom energia italt, de valahogy délelőtt 11-ig sikerült mégis képben lennem.
Nagyon jó érzés volt megérkezni közétek és látni, hogy hatalmas mennyiségben gyülekeznek már akkor is a Corollák.

A vezetők már szorgosan tették a dolgukat és jó volt látni, hogy ti is igyekeztetek az előzetes kérésünknek megfelelően parkolni.
Tovább növelte a boldogságom, amikor megpillantottam, hogy olyan résztvevők is megtiszteltek minket részvételükkel, akik már vagy 5 éve nem voltak CCH talin.
Próbáltam többeteket üdvözölni, folyamatosan beszélni a többi vezetővel, figyelni a határidőket, mozgatni az autóitokat, aztán egyszer csak begurult hozzánk egy Astra kombi. Beparkolt a Corollák közé. Odamentem hozzá, miután bemutatkoztam, szívélyesen megkérdeztem mégis ki ő és hova jött? A választ nem találjátok ki: "A Mitsubishi találkozóra"

(Bocs, hogy nem jutott eszembe az Opelről). Hamar meg is kértem, hogy fordítsa a kulcsot.

Egy gyomorgörcs maradt még bennem csupán, az M0-M2 STOP tábla. Az túlzottan szétszakította volna a csapatot és nagyon balesetveszélyes lett volna ott átvinni ennyi autót. Ezen is dolgoztunk már hetek óta, de nem volt biztos, hogy meg tudjuk oldani a rendőrségi biztosítást. Erre egyszer csak megjelent az Auchannál egy járőr autó. Azonnal letámadtam, hogy ugye miattunk van itt?!

Említette is Szüllő Szabolcs nevét. Azonnal elmondtam mi a feladata, mire figyeljen. Ilyenkor elég határozott tudok lenni, utólag is bocsánat

Ezt követően gyorsan tartottunk nektek egy eligazitást kiemelt figyelemmel az odaútra, a közlekedésbiztonságra és a helyszíni nagy kaptatóra. Köszönjük, hogy megtiszteltetek minket figyelmetekkel!
9:00-kor meg is indult a csapat, ahogy ígértük.
A járőr végül 1 körforgalmat is zárt, majd megkülönböztető jelzéssel előre viharzott a Stop táblás folyamatos áthalytást is biztosítani a részünkre. Jó volt tapasztalni, hogy miattunk suhan a villogós-szirénás és nem azért, hogy megbűntessen

Határozottan zárt a járőrautó, nekünk zöld volt az utunk! Hatalmas segítség volt. Ezúton is köszönjük a Dunakeszi és Váci kapitányságnak!!!

Ezt követően már ment is a CCH 3-4km hosszú!!! konvoja a cél felé. Sok visszajelzést kaptunk, hogy nagy élmény volt megélnetek a Corolla "karavánt"

Szó szerint, ameddig a szem ellát csak Corollák voltak az M2-n!!
A járőr Gödig még figyelemmel kísérte a csapatot, aztán a Szobi lehajtónál legügyesebb Slampixx-unk segítette az áthaladást.

Jöhetett a Zebegényi kaptató, amit ugyancsak sikerrel abszolváltatok. Végül úgy érkeztünk meg, hogy senki sem törte össze magát és mást sem. Nagy boldogság ez nekünk!
A helyszín..

Az elmúlt 13 év több, mint 150db találkozója közül az egyik legcsodálatosabb területen valósulhatott meg a szombati rendezvény. Köszönjük ezúton is Sántha Jocónak, hogy az udvarát kölcsön adta a nemes cél érdekében, hogy esőben szárzúzott 1 hektárnyi mezőt, hogy a komfortunk érdekében feláldozta ezt a pár bála értékes, tápláló 4 lábú hamit, hogy adott tűzifát, vezetékes vizet, tárolási lehetőséget, hogy egyeztetett a szomszédjaival, az illetékes hatóságokkal, hogy partner volt minden változó tényező gyors és hatékony lekezelésében... Mindezt mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, csak azért, mert szeret minket, mert még a mai társadalom oly pejoratív jelzője ellenére is olyan "régimódi", aki különleges értékrenddel rendelkezik és őszintén értékeli azt, amit a CCH Vezetősége tesz.
KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNJÜK! Mindig hálás leszek ezért!!
Magát az eseményt felesleges taglalnom. A Vezetőségnek és pár lelkes tagunknak hála minden olajozottan ment. A megérkezést követően tökéletesen zajlott a résztvevők és a típustörténeti kiállítás autóinak a parkoltatása. Épültek a meglévőkhöz a pop-up sátrak, előkerültek a padok és asztalok meggyulladtak a tüzek, elkészültek a játékok, előkészült a tesztvezetés.. Ilyenkor látszik igazán, hogy több kéz mennyivel hatékonyabb, mint csak egy pár darab.
Le se tagadhatnánk, hogy ez egy igazán összeszokott csapat. De jó látni, amikor minden olajozottan működik!
Végül minden elkészült. Tartottunk még egy eligazitást, aztán megkezdődhetett a CorOlimpia, az új autók tesztvezetése, a főzés...
Látszott, hogy jól érzitek magatokat és ilyenkor hatol belénk az az érzés, hogy MEGÉRTE!
Durva volt látni a ~120db autót és 250 főt. Rekord!
Összeállt a CCH Típustörténeti áttekintés is.

Igen, ez az én álmom volt, egy szavam se lehet a fáradtság miatt éa rettentő boldog is vagyok miatta. Továbbra is úgy gondolom, hogy egyedülállót alkottunk. Eddig még semelyik kontinensen sem szedték össze az összes generációt, sőt azon belül is az első kasznivariánst, a szedánokat. Jól mutattak együtt a csodás háttér előtt
Múlt és jelen. Méret, felszereltség, ergonómia különbségek, az adott kor jellegzetességei. Mindent megvizsgálhattak klubtagjaink!
50 év!
A Toyota Central Europe jóvoltából volt lehetőségetek kipróbálni a teljesen új Corollákat is!

Mindhárom karosszériavariánst megmutattuk nektek és gurulhattatok is velük. Sőt! 2db közülük a legígéretesebb, legjobban várt 2.0 literes HYBRID erőforrással szerelt volt nem is akármilyen felszereltséggel.
(Aki még nem írta le a tapasztalatait, véleményét, az a napokban tegye meg itt!!!:
viewtopic.php?p=138875#p138875)
Engem rabul ejtettek (főleg a Wagon). Nem nagyon tudok rajongani az új autókért, de ez a generáció most nagyon közel került hozzám.
Számos szempontból az ideális családi autó ÚGY, hogy a magamfajtát meg tudja örvendeztetni kanyardinamikájával!
Mennyire jól néznek már ki?!
A tesztvezetések megkezdése környékén omolhattam össze. Ezúton is elnézést mindenkitől, aki élő zombit látott, ha rám nézett. Nem volt rossz kedvem, csupán a szervezetem nem bírta már az ilyen igénybevételt és az alváshiányt. Boldog voltam, csak már cselekedni nem tudtam
Közben elkészültek az ételek. Külön köszönet a szakácsoknak, akik 54kg húsból főztek! Nem mindennapi teljesítmény!
Gratula az ínycsiklandó pörikért és hálásak vagyunk, hogy a szabadidőtökből áldoztatok minderre!
A hely szépsége még a benzinvérűeket is rabul ejtette
Sőt nap közben több járőr is ellátogatott hozzánk, mert őket is megbabonázta a közösségünk. Engedték a gyerekeket nínózni, sőt, ahogy hallottam a klubtagokkal is baráti hangnemben, humorosan társalogtak
A játékok lezajlottak, a drága CCH Vezetők kijavították a CorOlimpiát és kiosztották a nyereményeket. (Ha van rá igény, ahogy szoktam elmondom a helyes megfejtéseket, ezúttal utólag egy videóban.)
Sajnos elmaradt az utolsó beszédem, pedig arra is készültem. Ekkor már vegetatív állapotba került a testem és egy más dimenzióból, valahogy a drónok környezetéből néztelek titeket
Nagy boldogság volt, hogy a végén maradtatok annyian pakolni, hogy hatékonyan és gyorsan abszolválhassuk a teendőket.
Ahogy a CCH védjegye megköveteli, szép, tiszta területet hagytunk magunk után.
Külön öröm volt számomra, hogy számos régi, veterán korú Corolla és tulajdonosa is képviseltette magát. Hogyan lehetne teljesebb egy Corolla Club találkozó, ha mind a 12 generáció képviselteti magát?! Kimaxoltuk!

Ezen felül melengette a szívemet, hogy rengeteg különleges, ikonikus jármű is velünk tartott. Első, hátsó és összkerékhajtásúak, versenyautók és utcai csúcsok... Turbók, Kompresszorok, a hőskorból TE71, AE80, AE82, AE86, AE92, AE100, AE111, ZZE123 GT-k, GT-ik, G6-ok, TS-ek. Azt hiszem az mindent elárul, hogy 6db AE86 és több, mint 30db 2TG, 4AGE (16 és 20V!) és 2ZZGE motoros autó volt jelen!
Összességében egy csodás találkozó volt és minden sikerült! Tényleg velünk voltak az égiek!
Azt mondom, a Corolla Club Hungary egy görbe tükörként, most, 2019-ben megmutatta, hogy lehet még Facebook esemény nélkül! nagy és nem is akármilyen hangulatú rendezvényt alkotni. Köszönjük nektek, hogy megtiszteltetek minket részvételetekkel!
Bevallom férfiasan kétszer is majdnem eltört a mécses nálam. Biztos csak a pollenek, meg a fáradtság

, de amikor felhajtottunk az M2-re és láttam, hogy az idő, a rendőr ... minden összejött, illetve amikor megkaptam a karikatúrát... Hááát.. Bizony akkor bepárásodott a szemem. Mégis csak az utolsó, mégis csak 13 év... Azt hiszem nem kell magyarázkodnom
Külön meg szeretném köszönni:
- Első sorban a vezetőségnek. Tényleg hatalmas mennyiségű munka volt ez az esemény megszervezése és lebonyolítása, amit ti is láttatok, a lebonyolítás csak a jéghegy csúcsa volt. Mozso, Zsoltee, Szullosz, Vitya77 szuperek vagytok és nagy dolgot vittetek véghez!!!
- A vezetők feleségeinek, párjainak, hogy türelemmel voltak és mindezt (akár kisbabákkal) kibírták,
- TZS-nek, Médzsöréknek, Toytominak, akik különösen sokat hozzá tettek ahhoz, hogy mindez sikerülhessen,
- Hurka Gyurkának, Halász Miklósnak, Erdélyi Jánosnak hogy ismerettség nélkül, térítés mentesen, bizalmi alapon kölcsön adták féltett, nagy értékű veteránjaikat,
- Hakkinak, IceRockonak, Huginak, L. Andrásnak, V. Zoltánnak, Sziszi71-nek, hogy a típustörténeti kiállításhoz elhozták és méltón felkészítették autóikat,
- A külföldről (Írország, Anglia, Olaszország, Szerbia, Ausztria és Németország) és nagy távolságból érkezőknek,
- Szullosznak, Bencének és Poczok Műveknek, hogy térítés mentesen kölcsön adták az autószállítóikat és trélerüket, hogy összesen 5 napon és ~2000km-en keresztül "amortizálhassuk" a járműveiket a kiállítás érdekében,
- És persze az elit kommandó tagjainak, akik elkészítették nekünk a személyre szóló ajándékokat! Eszméletelenül örülünk neki!

(bocsi, ha valakit kihagytam)
A nap végén még páran megálltunk egy fagyira.
De jó is volt megpihenni!
Aztán estére végül mindenki épségben hazaért.
Az átlagos vezetői utófeladatokon kívül Mozso-nak, Vitya77-nek, TZS-nek és nekem persze nem ért véget a tali. Mozsoék a sörpadokat és asztalokat vittek vissza a bérbeadó céghez, mi meg kezdtük újra a veteránok trélerezését.
Hétfő hajnal fél5 körül értünk haza, aztán indulás a munkába.., így ez is egy szép kör volt.., sőt még a végére az autószállító is megviccelt minket, amin már csak nevetni tudtunk.
TZS kitartása és értékrendje nélkül azt hiszem én még most is hurcibálnám az autókat. NAGYON hálás vagyok azért, hogy ilyen lelkiismeretesen végig nyomta!
Elfáradtunk, de egyértelműen megérte!
Gyönyörű utolsó találkozó volt!
Ugyan nem sokat készítettem, de
KÉPEIMET ITT találjátok.