Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Avatar
Catha
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2019 ápr. 17, 11:56 pm
Autód gyártási éve: 2003
Autód típusa (és generációja): Verso
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: MPV
Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Catha » 2019 jún. 01, 06:34 pm

A Találkozó Szervező témája, jelentkezői, részletei itt olvashatók:
https://corolla-club.hu/forum/viewtopic.php?f=1&t=2248Sziasztok!
Jelentem hazaértünk a találkozóról. Sajnos a kisasszonynak még sok egy ilyen egész napos program így a Corollimpia eredményhirdetéséről illetve a CCH logó beállásról sajnos lemaradtunk. Azért gratulálok a nyertesnek.
Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem egy ilyen volumenű és minőségű rendezvénynek. Én is és a lányok is nagyon jól éreztük magunkat.
Köszönjük szépen a szervezőknek, hogy létrehozták ezt az eseményt. Sajnos nem tudtam személyesen elköszönni mindenkitől.
A fényképes beszámoló a taliról meg lesz csak még át kell tanulmányoznom részletesebben a képfeltöltést.
Természetesen a tesztvezetésről is fog érkezni a beszámoló (igaz az kép nélkül :lol: )

Még egyszer köszönöm a lehetőséget, hogy részese lehettem/lehetek ennek a közösségnek és családnak!!! :hehe: :hehe: :hehe:

Avatar
domi007
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 1233
Csatlakozott: 2014 jún. 15, 10:42 pm
Autód gyártási éve: 1983
Autód típusa (és generációja): Celica
Autód felszereltségi jelölése: GT
Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: domi007 » 2019 jún. 01, 09:56 pm

Sziasztok,

Akkor hát megnyitom ezt a topikot a zebegényi utolsó találkozó beszámolóinak gyűjtőhelyeként.
Hol is kezdjem a beszámolómat?
Talán ott, hogy gyakorlatilag az utolsó utáni pillanatig nem voltam biztos benne, hogy el tudok jönni. A családi naptár szerint teljesen máshol kellett volna lennem, azonben közbejött egy torokgyulladásos betegség, amely mindekit ledöntött a lábáról itthon, így kétséges volt, hogy fel tudok-e gyógyulni. Nem is írtam be magam a topikba, nehogy aztán kimaradjak.

Így végül egy durva éjszaka után körülbelül délben érkeztem meg a helyszínre. Azt kell mondanom már így az elején: NAGYON MEGÉRTE! :lol: Az mindig is egyértelmű volt, hogy a CCH találkozók nagyon magas minőséget képviselnek, de ez az utolsó nagy dobás egész egyszerűen brutális volt. Ahogy gurultam be az úton és láttam a rengeteg autót önkéntelenül is mindenféle nyomdafestéket nem tűrő szavak hagyták el a számat :D . Fantasztikus látvány volt ahogy tényleg MINDEN Corolla képviselve volt E1-től E21-ig, óriási létszámban!

A másik örök CCH erény a számos különleges autó mellett mindig is a társaság volt. Olyan embereket, számomra kedves barátokat adott ez a klub, akik szakértelmükkel nem kérkedve, hanem szelíden oktatva, mesélve mindig magasabbra emelték az ismereteimet, és ezáltal álmaimat segítették valóra válni. Ezt sosem lehet már tőlem elvenni, és ezért örökké hálás leszek.

Így tehát amint leparkoltam az autót rögtön ismerősök után néztem, és találtam is jópárat. Toytib kezét megszorítani, és eszmét cserélni a legjobb kezdés volt, és aztán hirtelen annyi mindenkit láttam, hogy felsorolni is nehéz...régi fórumarcok, elfelejtett közös élmények szereplői - mind autók, mind emberek: montoya, ZDoman és kedves családja, matenak és felesége, a zöld "kombájn" és Ádám, Lajoosh eszeveszett versenygépe, Marci és az új szerzemény SR hacsija, Wortex, Toytomi, IceRocko és a legendás bordó E10, Pacsker...
Abszolúte biztosan kihagyok valakit a felsorolásból, úgyhogy nem is próbálkozom tovább írni a listát. Mindenkinek köszönöm azt a sok apróságot, élményt, emlék-felvillanást amit okozott, egy pillanat alatt eltelt az a 1,5 óra amennyit be tudtam szorítani a találkozóra ma.

Ez egy rendhagyó beszámoló lett, hiszen még a pörköltet se volt időm megkóstolni, és búcsúzkodni is csak a kocsiból integetve sikerült. Remélem mindenki más is nagyon jól érezte magát, és beszámol a konvojról, a Corolimpiáról, valamint feltölt képeket, hogy ezen, kissé érzelmektől csöpögős nyitó poszt után legyen tartalmasabb olvasnivaló is ebben a topikban. :D :wink:

Köszönöm ezt a fantasztikus napot mindenkinek. A jelenlétetek tette azzá, amilyen volt - tökéletes.
AA63 Celica '83 -
ZZE121 Corolla '06 - 'A Felhő'

Ha nem látod a robbantott ábrákat ToyoDIY-en írj privát üzenetet, tudok neked segíteni!

lasi
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 521
Csatlakozott: 2012 máj. 24, 09:04 pm
Re: Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: lasi » 2019 jún. 01, 10:43 pm

Sziasztok!

Köszönjük a sok fáradozást és a profi kivitelezésű nagyszerű tali lebonyolítását , kemények vagytok srácok... le a kalappal!
Gyönyörű szép helyet találtatok, csillagos 5 ös járt érte !

Picit sajnálom , hogy a konvojozásból kimaradtunk... de utólag így lett jó döntés, mert a sorból szr lett volna kiállni a müszaki gond miatt! :)
Mi már péntek késő este Zebegényben voltunk, de a sötét miatt csak másnap szembesültünk a hely szépségével, tuti visszamegyünk még kirándulni!
Két nap alatt kis kitérőkkel a talira 540 km lazán beleszaladt a kis piros pokolgépbe!
Slampinak köszönet a vízcsőért, és a többi cartársank pedig a szerszámokért és segítségért!
Régi arcokkal is jó volt találkozni, meg újakkal is megismerkedni ... bár egy péntek esti tejfakasztó bulit lemondtam a tali miatt, de nem bánom... valamint viszonylag korán leléptünk, ezért bocsánat kérek a srácoktól, szervezőségtől .. volt egy kötelező megjelenésünk másik helyen, valamint ha a technika újra megszpat, akkor az ne sötétben az autópályán érjen. :D

Avatar
ZDoman
Visszajáró
Visszajáró
Hozzászólások: 107
Csatlakozott: 2008 okt. 30, 11:25 pm
Re: Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: ZDoman » 2019 jún. 02, 06:58 am

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük a szervezőknek az utolsó talit, emberfeletti amit véghez vittetek!!! 10-ből 100 pontos helyszín, panoráma (mikor csorogtunk felfele a szűk utcákon azon gondoljoztam rossz címre megyünk e, aztán leesett az àllam mikor felértünk :shock: ) a történelmi áttekintő sor is über lett!
Nagyon jó volt újra bandázni a régi arcokkal és nagyon rossz hogy valószínű _ilyen_ nem lesz többet :( :? :cry:

Igaz, elég későn érkeztünk, de olyan gyorsan elszaladt az idő, hogy már csak hazafele gondolkoztam hogy ezt az autót se néztem meg, meg azt se, meg hogy kiket láttam akiknekkel szerettem volna 1-2 szót váktani és elmaradt, meg hogy kb alig csináltam képeket. Sajnos a hirtelen jött napsütéstől leégett az egész család, meg el is fáradtunk így mi is a vége előtt eljöttünk, de remélem mindenkitől el tudtam köszönni!

Matenak
Visszajáró
Visszajáró
Hozzászólások: 92
Csatlakozott: 2009 júl. 30, 09:03 pm
Re: Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Matenak » 2019 jún. 02, 09:01 am

Rendőri felvezetés, mi? Nem ismernek lehetetlent a szervezők, így átélhettem életemben először a konvojozás élményét is, köszi! :hehe:
Ugyan nagyon rossz vagyok találkozókból, a statisztikát is erősen rontom, de örülök, hogy most itt lehettem, még ha az utolsó is vált az elsővé... Sok nyugodt, barátságos ember egy helyen mindig elviselhetőbbé teszi a világot, egyedül a nap tombolását érezhettük mindannyian, de neki ez a dolga.
A szervezőknek viszont nyilván nem volt ez az egész a kötelező feladatuk, hanem önként használták ki az önként választott insomnia időbőségét szervezésre. Köszi ezúton is ezt a napot!
Ennyi AE86 közt még sosem jártam, enélkül az esemény nélkül valószínűleg így is telt volna el az életem. De nagyon élveztük az E9 sort is, az asszony újra átélhette a gyerekkorának egy részét. A helyszín csodás volt, néha csak ültünk a kempingszékeinken és bámultuk a vizet.
Örülök, hogy találkozhattam olyanokkal, akiket csak a frászbúk tükrében láthattam eddig. Olyanokkal is, akikkel már sokszor, de ezáltal mégis más volt.
Hogy miért is nem lesz több, azt talán értem, és bár az elmúlás mindig fáj, de ezáltal lesznek az emlékek még édesebbek. Különben is, az LGT hány búcsúkoncertet mutathat fel? Na ugye.
Köszi még egyszer mindenkinek az áldozatos munkáját, jó pihit, hajrá!

Avatar
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 3726
Csatlakozott: 2010 aug. 29, 10:17 pm
Tartózkodási hely: BP XI
Re: Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: montoya » 2019 jún. 02, 12:50 pm

Köszi a szervezést itt is, tényleg jól sikerült a tali!

A helyszín nagyon baba volt, rengeteg érdekes autó (Corolla történet autói, AE86-ok, Charmant, az új hibridek, Toyota 6 :) , stb ), jó volt összefutni csomó rég nem látott emberrel, stb.
A pörkölt is kifejezetten jól sikerült, a bubis víz+szörp ötletért pedig kéretik vállon veregetni a szerzőt, a pörkölt és a tűző nap kombinációja után megváltás volt! :)
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd

Avatar
mozso
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 2038
Csatlakozott: 2010 ápr. 15, 08:54 am
Autód gyártási éve: 2006
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Luna
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: BP
Kapcsolat:
Re: Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: mozso » 2019 jún. 02, 08:33 pm

Víz + szörp és a kajakommandó (szakácsok) ellátása (fűszer, hús, hagyma, kenyér, uborka, paprika, paradicsom, stb) Zsoltee vezetőnk érdeme, amibe Vitya is besegített a temérdek víz mennyiség elhozásával. Voltak kihívások, de a rutinból rögtönzés, az azonnali problémamegoldás benne van Zsoltee és Vitya géneiben.

Köszönet érte!!!
CCH vezetőségi tag
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb

Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23778
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
Re: Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2019 jún. 03, 08:01 am

Kedves klubtagok, kedves barátaim!

Kérjük mielőbb írjátok meg beszámolóitokat, osszátok meg képeiteket és videóitokat itt, az utolsó találkozó Élménybeszámoló témakörében.
Nagyon fontos kérés az új Corollák tesztvezetőitől, hogy a többiekhez hasonlóan, még a hét elején írjátok meg ide a tapasztalataitokat, ahogy ígértétek: https://corolla-club.hu/forum/viewtopic ... 52#p138847

Köszönjük!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép

Avatar
dikta02
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: 2017 ápr. 09, 07:47 pm
Autód gyártási éve: 2005
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Győr
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: dikta02 » 2019 jún. 03, 01:24 pm

Sziasztok!
Drága kis számítógépem sajnos nincs ereje teljében, így lassú volt egy kicsit a képek feldolgozása. :D
Csak pár sort írok még gyorsan, aztán rohanok melózni sajnos.
Nagyon szépen köszönöm az utastársaim és a magam nevében is, hogy egy ilyen csodás napot tölthettünk veletek. Rettentő jól éreztük magunkat, szuper volt új embereket is látni, bízom benne, hogy ha nem ebben a formációban, de mindenkivel fogok még találkozni valahol valamikor! :hehe:
A legnagyobb meglepetés pedig az volt, amikor vígan fotóztam az eredményhirdetést, és bejelentettétek, hogy az első én lettem a Corolimpián. :o Szerintem láttátok a ledöbbenést az arcomon, a meghatottságomat azért megpróbáltam visszafogni, de higgyétek el, meghatódtam... :hehe:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek még egyszer ezt a napot, köszönöm és örülök, hogy köztetek lehettem/lehettünk!
Fotóimat az alábbi linken bárki letöltheti, megnézheti, felhasználhatja:
https://drive.google.com/open?id=1kDXcR ... yjG6vuHdJe

Üdv. Niki, Anita, Dikta
2005 Corolla E12 HB 1.4VVT-i

Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23778
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2019 jún. 03, 01:40 pm

dikta02 írta:
2019 jún. 03, 01:24 pm
lassú volt egy kicsit a képek feldolgozása. :D
????
Ennyi utómunka, ennyi képre? Bolondozol-é? :)

Áldott legyen a neved! Hálásan köszönök minden egyes képet! :oops: :oops: :oops: :oops:
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép

Avatar
toytomi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 2740
Csatlakozott: 2011 okt. 21, 07:32 pm
Autód gyártási éve: 1989
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Kübekháza, Szeged
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: toytomi » 2019 jún. 03, 01:44 pm

Nagyszerű volt ez a találkozó is! Sőt!
Minden tiszteletünk a szervezésért! Részletesebb beszámolót hamarosan megírom, amint képben(gépnél) leszek. Fotók feltöltése is folyamatban, szóval jelentkezem majd :)

Kép
:toytomi: AE92 Gt-i Liftback - Zenki, 4A-GE 16V Smallport - R.I.P.

:toytomi: AE92 Gt-i Liftback - Zenki, 4A-GE 16V Smallport

Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23778
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2019 jún. 03, 01:51 pm

Azta!!! Micsoda Logan! Wáooo :D
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép

Avatar
Catha
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2019 ápr. 17, 11:56 pm
Autód gyártási éve: 2003
Autód típusa (és generációja): Verso
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: MPV
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Catha » 2019 jún. 03, 08:47 pm

Akkor jöjjön az én "beszámolóm" :hehe:
Kissé vegyes érzelmekkel készülődtünk a találkozóra. Nem tudtam mire számíthatok akár a társaság oldalát nézem akár a programokat. Szerencsére amint kiszállítunk az Auchan parkolóban, a társaságtól való aggodalmam szertefoszlott. Félig meddig csodálkozva néztem, hogy ennyi (nyilván a többség egymásnak nem volt már idegen) ennyire közvetlen legyen a társaság többi tagjával.
Az út leírhatatlan volt. Igaz nem tudtam annyira a maggal maradni a forgalom miatt, de őrületes jó élmény volt, hogy kettővel előttem és mögöttem jópár olyan autót láttam, akikkel együtt autózunk. Számomra ez az út volt a mintapéldája az igazi hétvégi cruzingolásnak.
Kép
Kép
A kis "vezetéstechnikai tréning" volt a pluszpoén az útra. 8)
Felérve a dombtetőre konkrétan elállt a lélegzetem. Mivel viszonylag a sor végén voltunk, így nem kevés márkatárs "várt ránk" és a kilátás is páratlan volt.
Kép
Kép
Mivel sajnos nem vagyok az a könnyen ismerkedő ember, ezért plusz öröm/könnyebbség volt számomra, hogy egy régi kollegám is jelen volt. Ettől függetlenül nem éreztette velem senki, hogy nem vagyok a társaságba való. :hehe:
Leparkolás után nemsokkal sikerült összehozni a Verso "történelmi" sort is. :D
Kép
A programok tökéletesek voltak, a kajára maximum annyi panaszom lehet, hogy én kicsit fűszeresebb pörihez vagyok szoktatva, de nyilván ennyi embernél nem volt megoldható. Ettől függetlenül tökéletes volt az étel.
A kislányunk imádta, hogy rohangálhat és, hogy vannak játszópajtásai. Sajnos az eredményhirdetést már nem bírta kivárni, így idő előtt el kellett jönnünk.
Óriásigigapacsi és tengermély tiszteletem a szervezőknek, hogy ezt sikerült ilyen minőségben összehozniuk. Még az égiek is megtisztelték a munkájukat, hogy 3 hét szakadó eső után ennyire jó időnk volt.
Büszke vagyok rá, hogy részese lehettem ennek az eseménynek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Catha 2019 jún. 04, 08:26 pm-kor.

Avatar
Catha
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2019 ápr. 17, 11:56 pm
Autód gyártási éve: 2003
Autód típusa (és generációja): Verso
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: MPV
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Catha » 2019 jún. 03, 08:48 pm

Ahogy látom, a képfeltöltésben még van hová fejlődnöm. :(

Avatar
Toytib
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 718
Csatlakozott: 2007 máj. 09, 07:31 pm
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Toytib » 2019 jún. 03, 09:09 pm

Sziasztok!
Mint ahogyan minden eddigi találkozón is, ahol rontottam a levegőt, maximálisan ki tettek magukért a szervezők.
Minden elismerésem a szakácsoknak, a sok féléből keveset verzióval visszaélve, bele kóstoltam több bográcsba is, de nem tudnék állást foglalni hogy melyik volt a finomabb. Talán mind :)
A hely mesébe illő, a kilátás pazar, ettől több nem is lehet.
Nagyon jó volt beszélgetni személyesen emberekkel sok sok tervről a jövőre nézve.
Nem tudom kinek fizetett a vezetőség és mennyit ezért a csodás időjárásért, de az elérhetőség érdekelne hogy hol lehet rendelni ilyen időjárást, bár majdnem át estünk a ló túl oldalára, mert nem győzöm kezelni a rák vörös nyakamat és karjaimat. (szerintem nem csak én jártam így)
Hihetetlen az hogy sikerült össze szedni a Corolla teljes palettáját. Mondjuk volt is mögötte háttérmunka :)
A játékok ismét nagyon jól átgondoltak voltak, családias hangulatban még a gyerekek is nagy sikerélménnyel vették az akadályokat.
Remélem Szullosz vezetőségi tagunk lego játékai maradéktalanul és épségben meg maradtak, mert a gyerekek erősen át alakították az akadálypályát.
Tehát le a kalappal mindenki előtt akinek bármilyen köze volt ehet a valóban csodálatos naphoz és köszönöm hogy veletek lehettem.
(remélem nem utoljára)
Nagyon várjuk a képeket, bevallom én nem sokat készítettem.
További kellemes Corollázást/Toyotázást mindenkinek!!!!
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009


Válasz küldése