Rallye legend 2019.

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Avatar
médzsör
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Hozzászólások: 158
Csatlakozott: 2007 máj. 13, 07:20 pm
Autód gyártási éve: 2015
Autód típusa (és generációja): Corolla E18
Autód felszereltségi jelölése: Active
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Tartózkodási hely: RAVAZD
Rallye legend 2019.

Hozzászólás Szerző: médzsör » 2019 ápr. 06, 11:11 am

:buzaly:

Természetesen idén is tervben van a Rallye legend,mely 2019.10.10-2019.10,14 között lesz megrendezve. Többen jeleztétek,hogy lenne rá hajlandóság megnézni. Írok pár dolgot ami sikerülhet tisztázni a dolgot. Mi idén lehet nem személyautóval megyünk mert tervben van indulás is csapattal igy valószínű mikrobuszt bérlünk. Én a szállást már foglaltam,soha nem lehet tudni ,hogy alakul. Nos,turkáljuk egy kicsit a zsebekben. A szállás a legolcsóbb Riminiben a szomszédos Olaszországban, a tengerparton,ott a szállás utószezonban 2 főre,reggelivel kb 50 euró/nap.Hotel!!! Rimini ,San Marino kb 35 perc autóval,ezzel számolni kell aki ott száll meg. Utószezonban a szállodákban már nincs fűtés,ez kényelmetlen lehet. A reggelik szerény kínálatúak,de jól lehet lakni. :) (tojással és croissant-al)
A üzemanyagot mindenki számolja ki a távolság oda Győrből Szlovénián keresztül kb 950 km. Az ut 2 megállóval kb 10 óra. A 4 napos fullos belépő,ebben benne vannak a pálya a superspecial és a stadion belépők is kb 50 euro/fő. Tankolni a benzinkutakon vasárnap nem lehet mert nincs nyitva! Napi bevásárláshoz van Supermercado ,minden van nagyon jó áron. Pizzéria,hamburgeres kevés. Inkább éttermek,de nagyon húzós áron. Ha valaki már itt van,érdemes egy délelőttöt rászánni a Monte Titano-ra ,San Marino legnagyobb nevezetességére. Gyönyörű helyen,szuper kilátással,nem utolsó sorban free duty . Nincs áfa ,nagyon olcsó minden,üzlet,üzlet hátán. Főleg a dohány,fegyverek,parfümök,gyertyák......amiből elég nagy a választék. Aki jön annak úgy kell számolni,hogy szabadidő nem sok van a gyorsok már elég korán kezdődnek,korán van pályazár és a szúk utakon korlátozottak a parkolási lehetőségek,igy időben kell indulni,hogy jó helyen legyél. Kora reggeli nyafogásnak helye nincs!! A pénteki nap nagyon hosszú,kora reggel superspecial,napközben stadion,felvonulás,kora délután van 3 óra szieszta,majd az esti 2 gyors,aminek éjjel 2 van vége.Azt érdemes a várban nézni mert ott annak van igazi hangulata,egy nagy hátránya van,egy fel és és le vezető ut van. Ha felmentél fent ragadsz mert nem tudsz lejönni csak akkor ha feloldották a pálya zárat. :( Szombaton viszont lehet picit pihenni mert a gyors 10:00 kor kezdődik. Általában véve az időjárás kegyes 20 C körül,este viszont nagyon gyorsan lehűl a levegő,nagyon fel kell öltözni,nem gyakori az éjszakai 5 C fok . Ez egy helyben ülve vagy állva kényelmetlen lehet. A szlovén autópálya matrica személyautóra 10 napos,Olasz pálya dij Trieszt-San Marino 29 Euro. Egy útra.
Hála Istennek nagyon sok a Magyar. Ez maradjon is így. A hangulat meg ennek megfelelően szuper. A hiedelemmel ellentétben nincs tojás a pilóták lába alatt. Az autóknak megfelelően mindenki próbálja kihozni a maximumot. Minden évben van valami bónusz program. Idén Ken Block lesz. Itt fogja forgatni a legújabb gymkhana videóját. Most más már nem jut eszembe. Ha van kérdés írjatok.


Válasz küldése