Rettentően jól esnek és legalább, ha máskor nem is, de így utólag láthatjuk, hogy tényleg megérte csinálni, mert számos klubtagnak igazán sokat jelentettek találkozóink.
Őszintén remélem, hogy ezek a beszámolók, visszaemlékezések, vélemény nyilvánítások mielőbb tovább szaporodnak, mert igazán "gáz" lenne, ha az elmúlt 13 év alatt, a 2300 fórum felhasználó és 3000 Facebook csoport tag közül csak ennyi embernek okozott volna örömöt, hasznot ez a közösség. Minden nap többször ránézek erre a témára és bizakodva várom az újabb és újabb bejegyzéseket

Nagyon jó olvasni az emlékeiteket, valóban megható pillanatokat okoztok ezekkel!

Addig is folytassátok, elevenítsétek fel azokat a pillanatokat!

Miért..
Még, ha nem is értek egyet az összes ok-okozati véleményetekkel, tisztelem mindenki álláspontját!
Örülök, hogy sokan említitek a Facebook-ot, mint amolyan mumust. Ugyan az első hozzászólásomban nem írtam le egyértelműen, de nagyon nagy mértékben okolom én is a kialakult helyzetért ezt a felületet annak ellenére, hogy 1-2 előnye is akad(hatna). Nem mondom, hogy a Facebook az oka a társadalom változásának, hisz látván a (katasztrofális) törekvéseit bárki mondhatta volna, hogy "sz@rok én erre az erkölcstelen fertőre", mégis óriás teret hódított és manapság a legtöbb embernél eljutottunk oda, hogy Internet = Facebook, sőt kapcsolatok, kommunikáció = Facebook... Magyarul ez a felület maximum rásegített minderre, illetve felgyorsította ezt a negatív irányú változást, de sajnos volt rá igény a társadalom túlnyomó részénél.

Azt sajnálom CCH Facebook tekintetében, hogy a számos közlemény, rögzített bejegyzés, vezetőségi kérés.. ellenére a projekteken és 1-2 apróságon kívül gyakorlatilag átterelődött a kommunikáció ezen felületünkre. A Facebook csoportok teljes moderálására, a felmerülő témák kategorizálására.. nevetséges módon, a szolgáltató a mai napig nem nyújtott megoldást, illetve az, hogy a vezetőség többsége nem támogatta azt a javaslatom, hogy legalább az új bejegyzések megjelenését kössük engedélyhez (többszöröződés, oda nem illő tartalom elkerülése..) szerintem ugyancsak nem segített a Facebook csoportunk érdemi tartalmának szűrésén és a színvonalának emelésén.
Tisztában vagyok azzal, hogy az átlagos Facebook csoportok, sőt autós csoportok között a CCH-é egy átlagosnál jobbnak számít, de továbbra sem tudok megbarátkozni vele, ezért nem is véletlen, hogy nem látjátok ott az aktivitásom és nem is adom hozzá a nevem. Véleményem szerint sokkal többet érne a 3000 helyett 300 vagy még kevesebb olyan csoport tag, aki tényleg képes kultúrált formában írni és közösségként egymást segíteni. Szomorú, hogy akik már írtak ide, közületek is van több olyan klubtag, aki Facebook felhasználó is, mégis elege lett a CCH csoportból és vagy kilépett belőle vagy egyáltalán nem követi már nyomon.
Mindegy, túltárgyaltuk, felesleges tovább ragozni.. Nem érdemes széllel szemben vizelni, ez a mai társadalom velejárója.
FONTOS!
Tényleg rettentően sokat jelentene az, ha veletek együtt tölthetnénk el az utolsó CCH találkozót!
Főleg VELETEK.., akik veszik a "fáradtságot", hogy írtok ide.
Többen jeleztétek is a válaszokban (Toytib, steve...), hogy ott lesztek, de légyszi írjátok be magatokat a jelentkezők listájába is, többek közt pl. azért, hogy tudjuk hány főre vegyük meg az étel hozzávalókat.
https://corolla-club.hu/forum/viewtopic.php?f=1&t=2248
Egy esküvő, egy gyermek születés persze jogos kifogás, de mindenki próbálja meg magát szabaddá tenni. Ez az utolsó..
Köszönöm!