Örülök, hogy sok veterán és számos új tag is megtisztelt minket a X. szülinap alkalmával!
Angliából, sőt Írországból is eljöttetek hozzánk, de természetesen hálásak vagyunk a vidékről (Tapolca, Kübekháza, Sajószöged, Ravazd, Kiskunhalas...) érkező korán kelőinknek is!
Jár nektek egy piros pont a Gokartozást illetően.
Azon kívül, hogy brutál jó időket mentetek, a tervezett ~73 futam helyett 87-et sikerült abszolválni, ráadásul rövidebb idő alatt, mint amennyit az eredeti darabszámra (levezető kör, pilóta csere...) kalkuláltam.
Hamar átértünk az RCC-be is. Nagyon sajnálom, ami útközben DanikaAE86 hachijával történt. Szívből remélem, hogy az Eurotax hiánya miatt a mobile.de alapján állapítják majd meg a káresemény előtti értéket, így sikerül olyasfajta kártérítést kapnia, amiből becsülettel helyre lehet állítani az autót.
Nagyon örülök, hogy még ennek ellenére is eljöttetek a nap végére a sánta AE86-al, illetve ezúton is gratula a legjobb Gokart köridőhöz!
Az RCC-be érkezést követően, mint látszott is az arcomon, kicsit feszült voltam az étkezés időpontja és a felszolgálás módja miatt, illetve, ami még jobban stresszelt, hogy a 10 évnyi nagy videót sikerül-e lerenderelnünk a vetítésig. Szerencsére mindkét problémát sikerült megoldani és bízunk benne, hogy ti is elégedettek voltatok a nap lebonyolításával és a programok sokaságával.
Reméljük elnyerte tetszéseteket a Zolee11 és TV-s András által készített két videónk (hamarosan felkerülnek a Youtube-ra). Sok munka volt mindkettőbe, de biztosan jó emlékeket hoztak vissza nektek.
Cslaci105, Ewing és Toytomi "videóiért" pedig külön köszönet. Nem titkolom, meghatódtam, és egyben eszméletlen mérges is vagyok a többi (főként törzsgyökeres) CCH-s látogatóra, aki többszöri kihangsúlyozás és megkeresés ellenére sem dobott össze semmit. (pl. egy olyasmit, mint toytomi)
A Sushi mesterek, illetve a díszítők is kitettek magukért, hogy egy kicsit Toyotásabb, Japánosabb közegben ünnepelhessük a szülinapot. Ha figyelmesek voltatok, készült új molinó, az eseményre külön logó és relikvia is, reméljük ezek is hozzájárultak a különleges nap sikeréhez.
Az immáron Okleveles Veterán CCH tagoknak itt is gratuláció és köszönet, hogy ilyen hosszú ideig velünk tartottak!
A klubvezetőknek pedig óriási tisztelet, hogy mindazt, amit kaptok, Önzetlenül, fizetség nélkül teszik értetek!
KÉRNÉK MINDENKIT, HOGY OSSZA MEG VELÜNK BESZÁMOLÓIT, KÉPEIT, VIDEÓIT!
A Google photos megerősítést kér, így a jelszó mellé küldök egy telószámot, hogy biztosan sikeres legyen a belépés. Ha csak telefonosak vannak, azok is jöhetnek! Fontos esemény volt!
A videókat (készült számos, tudom!!), pedig legyetek oly kedvesek feltölteni a saját Youtube csatornátokra, vagy ha nincs, akkor átküldeni őket nekem e-mailben Wetransfer segítségével.
Saját képeim
ITT érhetők el.
(Sajnos igen rossz minőségűek - az objektívem elkezdett hibázni - illetve keveset is készítettem, mert alig volt időm erre)
Nagyon örülnék, ha a tieteket is megleshetném.
Jabel esetleg az emberekről és a helyszínről nem készítettél pár képet?
Az autósak szuperek! Köszi szépen őket és a kinyomtatott Kollektív pályanapos relikviákat is! (gondolkozhatnál egy vízjelen...)