https://picasaweb.google.com/1003051732 ... directlink

Sajnos a felvezető körös videó ilyen minőség, én is jobbra számítottam. Legközelebb majd egy másik kamerát szerzünk.
Amúgy pont most merült fel bennem: Nem lesz CCH-s láthatósági mellény?

Azt mondták többen, hogy 102-es verseny benzin löttyent ki a placcra.Bardos6 írta:Szerintem csak függő,![]()
és mivel a pályát nem vihette magával belesodort némi fékport meg gumidarabokat a cigijébe.
1. CrazyHorse AE86Pacsker írta:Ha lehetne választani, csak elgondolás szintjén, ki melyik kint lévő autóval karikázott volna a legszívesebben?
1. Kristoffarkas épített AE86 GT
2. Zoo.HUN full gyári kis méregzsák AE82 GT
3. ZZE123 TS-ek egyike.
+ Hhabe EVO IX-e.
A kíváncsiság, hogy mit tudhatnak ezek, utóbbi kettő Corollánál a gyári állapotot illetően.
Igény, az vóna rá!Szuti írta:Sziasztok!
Ha ez nem zavaró, szeretnék egy Euro-Ringes főleg Toyotás nyílt napot, ahol nagyjából minden Toyotás klubból részt vennének páran.
Szuti írta:Sziasztok!
Ha ez nem zavaró, szeretnék egy Euro-Ringes főleg Toyotás nyílt napot, ahol nagyjából minden Toyotás klubból részt vennének páran. Tehát nem teljesen CCH-s rendezvény lenne, de szerintem lenne rá igény. Ez lenne a TTG Nyílt nap, amit meg persze majd követne ősszel a II. ToyoTeam Garage Gokartverseny. Hamarosan csinálok neki egy eseményt és persze bemásolom a megfelelő topikba. Elég sokat mentem már ott és kisebb kocsikkal is nagyon jót lehet autózni. Kevésbé nyírja a gumikat, a technikát, de nagyon rugalmatlanok a szervezők. Én nem is erőltetném a kizárólagosságot, mert eddig ez sosem sikerült, hacsak nem akarunk előre kifizetni több száz ezer forintot. Plusz minden a box utcában elfolyatott hűtővíz, vagy bármi miatt 20eft-t kell fizetni. Tehát nem a legegyszerűbb velük, de a pálya autózni nagyon jó, bár a bukóterek nem túl nagyok.
Zuzmow-ról én sajna nem tudom, hogy arcról ki, de a többiek ha jól hallottam azt mondták, hogy nem volt vele semmi gond, jól viselkedett, nem zúzott le senkit:-)
Haragudni pedig nem haragszom rád, a száguldozás miatt, mindenki ott siet, ahol akar:-)
Ez mind igaz, de a kérdésemre közelről sem válaszoltál.bubidisc írta:Mert még kerested a pályát... majd ha megtalálod, összerakod. (Nem bántásból.) Nagyon egyszerűnek tűnik. Aztán, mire eljutsz arra a szintre mint Bruce E9, leesik, hogy mennyi van még benne. Brutális különbség van kör és kör között.
Szinte hihetetlennek tűnik, hogy az E11-el anno benéztem 2.40 alá. Akkor még ráadasul - a versenyzők szerint - lassabb volt a pálya.