Tavaszi Nagy CCH Találkozó - Ipolyrét - 2014. május 17.
- Zsoltee
- Gyakori látogató
- Autód gyártási éve: 2006
- Autód típusa (és generációja): Avensis
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
Tavaszi Nagy CCH Találkozó - Ipolyrét - 2014. május 17.
Sziasztok!
Köszönjük, hogy ismét ilyen sokan eljöttetek a találkozóra! Külön köszönet mindenkinek, hiszen a részben szomorkás idő és a délutáni eső ellenére is kitartottatok mellettünk!
Várjuk mindenkitől a beszámolókat, képeket, videókat!
Zsolti
Köszönjük, hogy ismét ilyen sokan eljöttetek a találkozóra! Külön köszönet mindenkinek, hiszen a részben szomorkás idő és a délutáni eső ellenére is kitartottatok mellettünk!
Várjuk mindenkitől a beszámolókat, képeket, videókat!
Zsolti
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)

- Zsoltee
- Gyakori látogató
- Autód típusa (és generációja): Avensis
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
Re: Tavaszi Nagy CCH Találkozó - Ipolyrét - 2014. május 17.
ANDREWBOY88 hozzászólását utólagos engedelmével átmásoltam ide:
Sziasztok!
Itt vannak az általunk készített képek a találkozóról: https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Fasza buli vóót, gizda arcok, csilli-villi szekerek, dagonya meg pörkölt
(felesleges volt a kozmetika
). E10 sedan <3
Andrewboy és Kriszta
Sziasztok!
Itt vannak az általunk készített képek a találkozóról: https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Fasza buli vóót, gizda arcok, csilli-villi szekerek, dagonya meg pörkölt

Andrewboy és Kriszta
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)

- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó
- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
NAGYON jo volt! 

1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

- Funkii
- Visszajáró
Szuper volt, élveztem a konvojozást, a játékokat
A nagy zuhé kár volt a végére de az ellen nincs mit tenni.. Köszönjük a szervezést! 

Corolla E11 facelift 1.4-->1.8 4ZZFE

Köszi a szervezést, igazán klassz volt a tali!
Sziasztok!
Én is megtekintésre bocsájtom azt a pár képet amit készítettünk. Örültünk, hogy ott lehettünk, sajna az időjárás nem kegyelmezett, de azért voltak mókás pillanatok.
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Üdv: Laci és Móni
Én is megtekintésre bocsájtom azt a pár képet amit készítettünk. Örültünk, hogy ott lehettünk, sajna az időjárás nem kegyelmezett, de azért voltak mókás pillanatok.

Üdv: Laci és Móni
'96 E10 1.3 Xli 4E-FE
- mozso
- Fanatikus fórumozó
- Autód típusa (és generációja): Corolla E12
- Autód felszereltségi jelölése: Luna
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Sajnos egy "ovis" vírus miatt mindenki kidőlt nálunk, pedig nagyon készültünk (mindezt annak ellenére, hogy a gyerek még nem jár oviba, csak látógatóba mentünk). Így a család otthon maradt, én "bretegen" kinéztem azért. Fotók csatolva. Nálam a kipuf rendszer sokkal alacsonyabban van, mint bárki gondolná és az ültetés mértéke indokolná, így a parkolóba lejutni sem volt kivitelezhető az 1-es lejárón (a 2-es jobb volt, de ott már csak leparkoltam és sétáltam).
Idén márciusban 3 éves lett kislányunk Emília, mivel minden éjszaka Bazsó Gábor (Karotta) féle hangyászról kell neki mesélni és élénken emkékszik a tavalyi CCH tavaszi találkozóra (főleg a gólyalábosra), ezért jövöre is megyünk (ha nincs betegség). Egy kérdése volt, "ha szétszerelem a bácsik autóját, akkor ugye nem fognak megharagudni érte?" ....
Szerintem jó volt a találkozó, a helyszín is jobb, bár szerintem a hátsó lejárónál könnyebben lehetne jövőre kialakitani placcot. Sajnos nem tudtam maradni végig, nem tudtam legyűrni az ovis kórságot. Az időjárásról meg senki nem tehet!
Fotók:
https://picasaweb.google.com/mozso77/CCHIpolyret
Sajnos egy "ovis" vírus miatt mindenki kidőlt nálunk, pedig nagyon készültünk (mindezt annak ellenére, hogy a gyerek még nem jár oviba, csak látógatóba mentünk). Így a család otthon maradt, én "bretegen" kinéztem azért. Fotók csatolva. Nálam a kipuf rendszer sokkal alacsonyabban van, mint bárki gondolná és az ültetés mértéke indokolná, így a parkolóba lejutni sem volt kivitelezhető az 1-es lejárón (a 2-es jobb volt, de ott már csak leparkoltam és sétáltam).
Idén márciusban 3 éves lett kislányunk Emília, mivel minden éjszaka Bazsó Gábor (Karotta) féle hangyászról kell neki mesélni és élénken emkékszik a tavalyi CCH tavaszi találkozóra (főleg a gólyalábosra), ezért jövöre is megyünk (ha nincs betegség). Egy kérdése volt, "ha szétszerelem a bácsik autóját, akkor ugye nem fognak megharagudni érte?" ....

Szerintem jó volt a találkozó, a helyszín is jobb, bár szerintem a hátsó lejárónál könnyebben lehetne jövőre kialakitani placcot. Sajnos nem tudtam maradni végig, nem tudtam legyűrni az ovis kórságot. Az időjárásról meg senki nem tehet!
Fotók:
https://picasaweb.google.com/mozso77/CCHIpolyret
CCH vezetőségi tag
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb
Sziasztok!
Remek kis társaság gyűlt össze,sok segítőkész emberrel,gondolok itt a kerékcserére,és külön szeretném kiemelni a fiúk segítségét a végén az elakadásnál.Tényleg ezer hála,és hogy miattam összepiszkoltátok magatok.A minimum hogy a nyári találkozón vendégeim vagytok egy sörre =)
A szervezők is nagyon kitettek magukért,gondoskodtak mindenről,amire csak szükségünk lehet,tényleg le a kalappal előttünk,látszott hogy sok idejük,munkájuk volt ebben a szervezésben.Gyönyörű táj volt,jó társaság,sok szép autó!
Remélem legközelebb is csatlakozhatok hozzátok
u.i.: Már várom a nyári tali részleteit!
Remek kis társaság gyűlt össze,sok segítőkész emberrel,gondolok itt a kerékcserére,és külön szeretném kiemelni a fiúk segítségét a végén az elakadásnál.Tényleg ezer hála,és hogy miattam összepiszkoltátok magatok.A minimum hogy a nyári találkozón vendégeim vagytok egy sörre =)

Remélem legközelebb is csatlakozhatok hozzátok
u.i.: Már várom a nyári tali részleteit!

- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó
Mi is köszönjük a munkátokat, szüleim jól érezték magukat, muter jól kifőzte magát
eddig nem is tudják miért nem jöttek ki korábban, azt mondták.
Videók is töltsetek fel, ha valaki vett fel + a kopter hajós is, azokból tudok még dolgozni.

Videók is töltsetek fel, ha valaki vett fel + a kopter hajós is, azokból tudok még dolgozni.
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 

E8 1.6GT AE82 HB ---> FX

- Taki
- Aktív fóruméletet élõ
- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
Nagyon jó találkozó volt!!!
Hatalmas köszönet a Vezetőségnek az évről-évre egyre színvonalasabb rendezvényért!!!
A kis zöld műanyag ház nagyon népszerű volt.
Az időjárásra ne panaszkodjon senki! A pörkölteket meg lehetett főzni, (nagyon finomak lettek
) a Corolimpiát végig lehetett játszani, és ahogy reggel Matyi ígérte, autómosás is volt. Lehetett volna sokkal rosszabb is.
A társaság ismét Szuper volt! Sok új arcot láttam, aminek nagyon örültem!
Sajnos kicsit korán le kellett lépnünk, mert Petra már nem bírta.
Nagyon várjuk a következő találkozót!
Képeket nem nagyon csináltunk, csak egy- két telefonos kép készült.
A légi és vizi felvételt kíváncsian várom!!!
Hatalmas köszönet a Vezetőségnek az évről-évre egyre színvonalasabb rendezvényért!!!
A kis zöld műanyag ház nagyon népszerű volt.
Az időjárásra ne panaszkodjon senki! A pörkölteket meg lehetett főzni, (nagyon finomak lettek

A társaság ismét Szuper volt! Sok új arcot láttam, aminek nagyon örültem!
Sajnos kicsit korán le kellett lépnünk, mert Petra már nem bírta.
Nagyon várjuk a következő találkozót!
Képeket nem nagyon csináltunk, csak egy- két telefonos kép készült.
A légi és vizi felvételt kíváncsian várom!!!
Csak az az igazán bátor, aki be meri venni a hashajtóra az altatót!
1988 E9 Liftback 1.8D
1988 E9 Hachback 1.6Gti
1988 E9 Liftback 1.8D
1988 E9 Hachback 1.6Gti
- ANDREWBOY88
- Újonc
Arra emlékszik valaki hogy miért kellet az oda úton hirtelen megàllni?
E10 sedan
- ANDREWBOY88
- Újonc
Viszont a sràcok a "média" skodàval vagànyan nyomtàk.
jók voltak a jàtékok is, sok baràtsàgos ember a szép kocsikkal. Sok pozitív véleményt kaptam az autómról ami nagyon jól esett. Úgy érzem jogosan vagyok büszke rà. Legközelebb is tuti megyek. 

E10 sedan
- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó
Egy kis előzetes :
Nincs benne minden, az a kérdés felrakjam youtubra a teljeset majd, amibe mindenki és minden benne lesz, vagy csak szülinapra?
Videókat aki vett, azt tessék vagy óriásfile ba átküldeni nekem, vagy közzé tenni valahol, ez a mailem: zoo.hu.2@gmail.com / torrentre / letölthető óriásfile-ba töltsétek fel plz!
https://www.youtube.com/watch?v=4qFrd23tWJw
Nincs benne minden, az a kérdés felrakjam youtubra a teljeset majd, amibe mindenki és minden benne lesz, vagy csak szülinapra?
Videókat aki vett, azt tessék vagy óriásfile ba átküldeni nekem, vagy közzé tenni valahol, ez a mailem: zoo.hu.2@gmail.com / torrentre / letölthető óriásfile-ba töltsétek fel plz!
https://www.youtube.com/watch?v=4qFrd23tWJw
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 

E8 1.6GT AE82 HB ---> FX

- Közlekes
- Gyakori látogató
Mind médiás fotós meg szakács azt kell mondjam, ez egy jó nap volt. Voltak fennakadások, de hála RWD-nek, sikerült jó képeket csinálnom.
Képek:
Csak jövő hétvégén tudok nekiállni a fotóknak, de akkor lesz egy-pár (majdnem 300 kép nyersen...
Kérnék mindenkit, hogy a CCH-s mappába tegyétek fel a képeket! viewtopic.php?f=11&t=1656
A szervezőknek köszönet a precíz és rugalmas szervezésért, a konyhai segítőknek meg a pucolásért. Jó volt főzni, Zoo szülei jó fejek voltak és nagyon segítőkészek, több szakács is lelkiismeretesen főzött, jövőre is számíthattok rám.
Ez egy nekünk tett szívesség, bár nem kértük, nagyon jól esett, köszönjük! Így meg tudtuk előzni a sort, és a Dömösi átkelésnél fotózhattam.ANDREWBOY88 írta:Arra emlékszik valaki hogy miért kellet az oda úton hirtelen megàllni?
Képek:
Csak jövő hétvégén tudok nekiállni a fotóknak, de akkor lesz egy-pár (majdnem 300 kép nyersen...
Kérnék mindenkit, hogy a CCH-s mappába tegyétek fel a képeket! viewtopic.php?f=11&t=1656
A szervezőknek köszönet a precíz és rugalmas szervezésért, a konyhai segítőknek meg a pucolásért. Jó volt főzni, Zoo szülei jó fejek voltak és nagyon segítőkészek, több szakács is lelkiismeretesen főzött, jövőre is számíthattok rám.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Közlekes 2014 máj. 18, 06:10 pm-kor.
BMW M1, Porsche 935 (slot car) http://carrera-servo.blog.hu/