Tök jó volt a kollektív Toyota/Lexus-os TTG szervezésű Gokart.
Az Asia centeres pálya nagyon tetszik. Hosszú, technikás és nagyon sokat lehet rajta fejlődni. Először voltam, azonnal megfogott.
Jó volt látni, hogy erre a délelőttre ~55 Toyota szimpatizáns gyűlt össze és azt is jó volt tapasztalni, hogy ugyanolyan jól érezte magát az is aki csak egy könnyed karikázásért jött el és az is, aki pozíciókért harcolt.
Tudom, ez minden Gokartozásnál előjön, de most talán nem köpködtök meg, ha azt mondom tényleg nagy különbségek voltak a kartok közt..., azonban mivel nem volt súlyozás és nem volt lehetőség egymás gépével menni, ezért nem is igazi versenynek fogom fel. Rengeteg elégedett arc volt és biztosan mindenki jó élménnyel tért haza.
A döntőre abszolut harmadik legjobb idővel állhattam a rajtrácsra, azonban amikor kisorsolták nekem az "ötöst", akkor a legtöbben részvéteteket nyilvánítottátok a rajt előtt, ami jól esett, hogy nem kell majd később "magyarázkodnom"

. Küzdöttem, hogy tartsam a többieket (persze sportszerűen), de tényleg akkora hulladék volt, hogy csak pár körön keresztül ment. Végül 7. lettem, de nagyon örülök neki, mert még abból az esetlen, gyenge sz@rból is kiautóztam egy 43.9-et, ami mégiscsak aranyérem a maga módján

Gratula a dobogósoknak!
Jól éreztem magam, köszönöm még egyszer! Remélem lesz több ilyen és ha ismét javasolhatom csináljunk (legalább a döntősök közt) egy szinkronpályás igazi versenyt. Pl.:
viewtopic.php?f=11&t=1915&hilit=szinkro ... s&start=75
Hazafele a TE71 Coupém örömtánca mellé társult egy IS-es kolléga, amelyet egy Priusos márkatárs a többi autóssal ellentétben üdvözölt is

Persze semmi nagy tempó, csak egy kis keringő volt.
CCH-ből példásan képviseltük a nevezőket!
A Final Silverben (második 11-20. legjobb idő rajtkockás versenye) Bardos6 és Wortex indult a színeinkben. Mindketten dobogósak, tehát összetettben 12 és 13. lettek.
A Final Goldban (1-10. legjobb Q1, Q2 idő rajtkockás versenye) Görgő és jómagam képviseltük a Corolla Clubot és végül 8., illetve 7. helyen zártunk.
Ahogy korábban is említettem igazán nagy a szórás a gokartok közt, így még büszkébbek lehetünk klubtagjainkra, akik profi licenszes autó és gokartversenyzők közt érték el mindezt!
Sajnos a pályára nem engedtek fel fotózni, de azért sikerült pár képet készíteni.