Azt a mindenit.TRD írta:És a hozzászólásokat olvastátok a vezess.hu-n? Gyengén tudatlanok irka-firkálnak ott....

Ezt a videót ajánlom mindenkinek: Corolla vs Golf GTI 1997
Nem értem az ilyen embereket. Nah mind1... Én azt mondom Világbéke.

Azt a mindenit.TRD írta:És a hozzászólásokat olvastátok a vezess.hu-n? Gyengén tudatlanok irka-firkálnak ott....
Rómejó inkább maradna a capuletteknél........IceRocko írta:Azt a mindenit.TRD írta:És a hozzászólásokat olvastátok a vezess.hu-n? Gyengén tudatlanok irka-firkálnak ott....Igazán értelmiségi beszélgetés folyik ott. Megragadnám a lényeget, kedves L. Rómeo szavaiból !!! A Japánok csalnak.
Majd leborultam a nevetéstõl.
Ezt a videót ajánlom mindenkinek: Corolla vs Golf GTI 1997
Nem értem az ilyen embereket. Nah mind1... Én azt mondom Világbéke.
Jó volt ezeket a sorokat olvasni Tõled. Tényleg remélem, hogy kezelhetõ idõn belül meg lehet majd szervezni akár egy közös találkozót is, hiszen, a másik klubban is nagyon sokan vagyunk, akik tiszteljük és elismerjük a klasszikus Toyota típusokat. Pláne, ha azok olyan fanatikus és elvakult tulajoknál pompáznak, mint amilyenek Ti vagytok itt sokan. Szóval, hajrá!Pacsker írta: Montoya így fogalmazott a két klub kapcsolatáról:Nem titok, valóban voltak számomra érthetetlen kijelentések a másik fél részérõl. Hogy fordítottan mi történt, azt nem tudom, nekem ez újdonság. Amennyiben kifejtenéd Montoya, megköszönném! Csak így tudunk javítani a "hiábinkon".Némileg más a két fórum célközönsége és érdeklõdési köre. Ezen felül úgy látom, hogy kölcsönösen van néhány tüske, tehát nagy összeborulás nem várható.
Irányunkban azonban ezek régen voltak. Mint említettem nekem korábban is az volt evidens, hogy a hazai Toyota-sokat kiszolgáljuk és a márkanevet népszerûsítsük. Hogy ez 2 klub vagy 14, teljesen mindegy, örülni kell, ha minél több vállalkozó szellemû és elkötelezett egyén tûnik fel, aki idõt, pénzt és energiát nem kímélve képes egy közösséget a jó úton terelgetni. Korábban meg se fordult a fejemben, hogy ne dolgozzunk "együtt" (Tököli találkozó), szép számban gazdagítottuk a Toyota tulajdonosokat, de úgy tûnt erre a másik fél részérõl nem nagyon volt igény. Sokunkat igen rosszul érintettek a reakciók. Ennek ellenére a továbbiakban is nyitott vagyok (remélem a vezetõség is) bármilyen közös megmozdulásra, felületet is hagytunk, hogy a Találkozók topic-ba sikeresen invitálják a CCH tagokat a Toyota Klubos találkozókra, a Debrecen környéki két klub tagjai közti minitalikról is küldünk körleveleket, sõt a jelen sajtótájékoztató szervezésében is kommunikáltunk Mickey-vel. Mivel a rövid határidõ miatt aktívan már nem sikerült részt vennie a szervezésben, ezért az utolsó napokban segített és átküldött pár képet a Toyota klub és külsõs jelentkezõk autóiról. Magyarul nem zárkózom el semmi elõl és nyitott vagyok egy párbeszédre is a "tüskék" tisztázása végett. Természetesen mindent csakis úgy, ha a jelenlegi klubéletünk és találkozóink színvonala ennek nem látja kárát, mert számomra ez a legfontosabb!
Remélem minden kérdést megválaszoltam ezzel kapcsolatban.
Közös találkozó szervezésre, ha jól emlékszem soha nem volt kezdeményezés.Maradjunk annyiban, hogy közös találkozó szervezésre már többször volt innen kezdeményezés, be is lett írva hivatalos úton a CCH-fórumba is, mint lehetõség/ötlet, de finoman szólva is nem volt erre érdeklõdõ "odaát".
Ez tényleg megint bejött .....[Walaki]D`Lair írta:Kb. 2 éve egyszer már szórakoztam ezzel, akkor Lackó harapott ráPacsker írta:Legkedvesebb Ádám barátod
profile.php?mode=viewprofile&u=12
Csak hülyül Bohi. Nagyon is jól ismeri![]()
![]()
![]()