Kedves klubtagok, kedves barátok!
Igen fáradtan érkeztem a helyszínre. Nehéz napokon voltam túl. Nem volt sok mosoly az arcomon, de a nap végére határozottan vigyorgósan távoztam

Köszönöm nektek!
Nagy örömünkre a jelentkezéshez képest nem hogy kevesebben, de még többen is jöttetek el

Õszintén szólva kicsit úgy éreztem a zéró szónoki képességem és a fáradtságom miatt halmozottan untatlak majd titeket és kicsit elhervasztom a bulit, de az eddigi beszámolók és visszacsatolások szerint a többi program tudta ezt kompenzálni annyira, hogy végül jól is éreztétek magatokat. Nagyon örülök

Nagy köszönet ismét a vezetõségnek a sok háttérmunkáért, Biagio-nak a filmért, Mono-nak és Kiki-nek a tortáért, Birkának a csöregefánkért és mindenkinek, aki hozzáadott a nap sikeréhez legalább annyival, hogy eljött és személyével emelte az est fényét
Gratula még egyszer a nyerteseknek. Komoly holtversenyezés volt, talán ilyen nagy küzdelemre nem is emlékszem. Cserébe kaptátok a genyóbbnál, genyóbb kérdéseket, de valakinek csak nyernie kellett

Jó volt látni az örömöt az arcotokon. Ewing azt mondta, még sosem kapott ilyen szép ajándékokat
A szimulátorozás még nekem is nagy meglepetés volt. Azt hiszem egy játékteremben egy ilyen gépért percenként sokszáz forintot dobunk be, ennek ellenére akinek volt kedve bátran autózhatott az est folyamán hosszú körökön át - stílusosan az A8-as Supra-val

Ahogy néztem Gellértet is hagytátok játszani (vagy õ titeket?

) és nagy volt az érdeklõdés az egymáson röhögésre is. A végén Szullosz feltette az i-re a pontot

Köszi Birka az Itinert

Frool, Birka a szimulátor verseny eredményét, majd tegyétek már közzé légyszi

A másik kellemes meglepetés, hogy lehetõség volt kávézásra is és 800 Ft-ért saját tésztás incsiklandó Pizzát is ehettünk választható feltéttel. Annak ellenére, hogy a hozott fánk, sütik, torták és nasik is szépen fogytak, többen is éltetek a rögtönzött vacsival, csupa dagadó pofazacskós megelégedett mosollyal

A hely szerintem ismét bizonyított. Nekünk autób@ziknak mégiscsak egy kánaán, de van annyira igényes, hogy párjaink is jól érezzék magukat.
Örültem, hogy sokan voltatok, jól éreztem magam veletek!
Köszönjük mindenkinek aki eljött!
Új tagoknak üzenjük, hogy ott a helyük a tavaszi nagy találkozónkon is, ami már kézzel fogható autós, bámészkodós, jó idõs esemény. (addig is galériák)
Rita így este az E9 színe nagyon dögösnek tûnt.
Streetracer üdv a klubban! Reméljük elnyerte tetszéseteket és megtiszteltek minket részvételeitekkel a jövõben is
Csak így tovább CCH!
Képeink hamarosan!
Bubi, majd ha úgy érzed körvonalazódott a szavazás, törölném, mert sajnos a címében is szerepel és kilistázásnál kicsit bezavar. Majd szólj légyszi. Köszönöm!