Na kérem. Giga szuper óriás jó nap volt, bár még egyetlen rossz MTA-n se nyílt napon nem voltam még. Szóval eddig 100%-os az elégedettségi arány, és kétlem hogy ez akár a későbbiekben is érdemben tudna változni.
Az a vicces az egészben, hogy előre beterveztem ezt a kiruccanást. Aztán "inkább dolgozok" jeligére egyre inkább jegelni kezdtem a dolgot, amit nagyban elősegített az újfajta szemléletem is. Mely szerint Én már menni szeretnék, nem pedig nézni. Persze a szükség törvényt bont, szóval lesznek még itt kihágások...most pl elég volt egy Matyi által küldött sms is, ami már be is röffentette a lavinát. Innen is köszi, ha nagy leszek meghálálom! Viccet félre téve, egyáltalán nem bántam meg hogy elmentem, sőt. A "PRESS" banda téma különösen jól sült el, és számomra külön megtiszteltetés és öröm hogy bekerültem a kalapba. Tényleg jól esik. Arról nem is szólva, hogy még eddig sosem ténfereghettem a Hungaroring szervizútján, pedig voltam fent nem egyszer, nem kétszer. Egy igazi petrolhead-nek nem kell magyarázni, hogy hol van a tuti buli ilyenkor... (a pilótafülkét leszámítva). Finom, seggmocorgós féktávok, torokhangú kigyorsítások, és tényleg a szádban van az egész ferdodos hóbelebanc. Imádom, libabőr, this is my life. Komolyan.
Szuti autója nem semmi. Csak hellyel közzel követem nyomom az eseményeket, de a felszínes rálátás alapján is ki merem jelenteni, hogy MAX RESPECT. Tényleg elismerésre méltó, ha valaki nem rest végigmászni a ranglétrát, és igenis először magát akarja fejleszteni, nem pedig a technikát. Számomra mindig megmosolyogtatók azok a pilóták (neveket nem mondok), akik 5-10 kör után már tervezik a következő motor/futómű/bármi fejlesztést (nem korrigálást!), mert akkor mennyi másodpercet kiszed még belőle. Holott a vak is látja, hogy félig meddig még háttal ül a moziban. Különbözőek vagyunk, persze. Mindenki másképp csinálja

Hajrá Szuti! Az autó egyébként beszarás akusztikával rendelkezik, komolyan vicces feltöltött motor létére..jut eszembe, nem akarsz belőle RWD layout-ot?
Személyes további kedvencek a napról: "Füli" 350z, a bevállalós EJ VTi Civic, Radicalok, és az örök szerelem 996/991 trió.
Nagyon jót diskuráltunk Matyival és Zsoltival (mondd hogy jól írom a neved, tényleg vicc a névmemóriám). Csupa szakmai, érdekes sztori, tényleg faja volt. Szerintem ha végtelen mennyiségű autó nevez, még vasárnap hajnalban is ott vagyunk
És végezetül, szerintem adjunk hálát az égnek, hogy van egy ilyen remek kis pályánk. Azért nem kicsi luxus ez, ha körbenézünk a világban. Június 24-én Kakucson lesz még egy apró kis rendezvény. Lehet csinálok neki eseményt, hátha érdekli a delikvenseket.
Király volt, köszönjük, folytassuk!
Képek hamarosan.