Az oldalt internetes kereső segítségével találtam meg.
10 évig használtam egy utolsó évjáratú (2003) régi Suzuki Swift 1.3 16V-t. Mindent megadtam neki, de nem nagyon kért. Ez (és sok utánaolvasás) megalapozta a bizalmam a Japán autógyártásban. Amikor családi okok miatt (gyerekek külföldi munkavégzése miatt sok autópályás, nagyon sok csomaggal történő közlekedés) kevés lett a Swift, elkezdtem keresgélni. Sok pénz híján hasonló évjáratú alsó-közép kategóriás kombikat, vagy nagy csomagtartós ötajtósokat (pl. Avensis, Octavia (bár kevéssé Japán)) kezdtem keresni, lehetőleg autópályára is elég motorral. Aztán egyszer csak szembejött egy 2003-as Corolla Wagon 1.6 VVT-i. A világ összes kilométere benne van (322e, ami viszont minden jel szerint valós), de ennek az autónak gazdája volt, nem csak tulajdonosa. Kereskedésben volt, ott beszámították a Swiftet, elhoztam. Ez hétfőn történt. Ma a szerelőm átnézte, futómű, kormány, fékek rendben, olajat és összes szűrőt lecserélte, jövő pénteken indulhatok a lányomért.
Nagyon sok kérdésem lesz, mert (a szervizkönyvvel ellentétben) nem volt "Owner's manual" az autóhoz, szóval az alapvető kezelést (rádió, computer, riasztó) is most próbálom kitalálni.

KE11 Sedan